Er wordt nagekomen wat is afgesproken.

Alles wordt zeer netjes afgelevert en geplaatst.

Goed geïnformeerd, snel en netjes uitgevoerd

Snelle en goede service, keurig geïnstalleerd, werkt fantastisch

Prima service, alleen maar een positieve ervaring. Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan.

Snelle service

Woensdags mail gestuurd en maandags geplaatst. En keurig afgeleverd .

een goed product

het product wat ik aangeschaft heb voldoet aan mijn eisen

ik ben zeer tevreden.

ik ben hartstikke tevreden..

zeer korrekt

Uw medewerker Douwe maakt een zeer deskundige indruk en heeft ons uitstekend geïnformeerd

Prima.!!!

Het water smaakt anders, maar vooral als je onder de douche staat dan pas voel je het verschil dan voel je de zachtheid van het water, en geen kalk meer in de watermeter, koer om het bevalt ons goed. Groeten van de familie. L Donker Hesselterweg 27 te Ruinerwold. Nog even een vraag klopt het dat het display rood is en ook rode letters.!!??

Erg goed

Snelle levering, prettige medewerker die ontharder heeft geplaatst.

Duidelijke voorlichting en afhandeling

Volgens mij is onE keuze een goede geweest

Het werkt perfect het water is veel zachter. Zijn heel tevreden

Komen afspraken na en vriendelijke monteur we zijn super tevreden

Heerlijk

Top product en service

GEWELDIG/TOP geinstalleerd.

Goed beoordeeld na de VERKOPER/INSTALLATEUR.En er zeer tevreden over,na maand gebruik.

Fijn apparaat, doet wat het beloofd.

Wij zijn erg blij met de waterontharder van Amysoft. Water was bijna gelijk op juiste zachtheid, en de smaak is erg fijn. Ook zien we al effect op de kranen en de douchcabine. Kortom, doet waarop we hadden gehoopt. Ook was de installatie erg prettig. Wel werd ons verteld dat het sowieso onder de trap geplaatst kon worden, het zou dan in de voorraadkast kunnen zodat we nauwelijks ruimte verloren. Het apparaat bleek echt veel groter dan verwacht, en hier waren/zijn we niet erg blij mee. Monteur zou dit door hebben gegeven aan de verkoper, hier is later niet meer op teruggekomen bij ons. Persoonlijk zou ik ervoor hebben gekozen om hierop terug te zijn gekomen bij ons als klanten.

Spijt dat ik de waterontharder niet eerder heb aangeschaft!

Heerlijk: geen kalk meer in de badkamer! Snel douchen en niet meer nadrogen! Ideaal! Minder gebruik van schoonmaakmiddelen. Vakkundig en vriendelijk personeel.

Van A tot Z perfect

Kort na de aanvraag gesproken met de adviseur. Duidelijk verhaal. Alles besproken, ook de plaatsing. Monteur een aantal dagen daarna. Vakkundig. Gekeken naar de voorstellen plaatsing. Uiteindelijk geplaatst in de bijkeuken naast de wasmachine. Keurig werk geleverd en uitleg, ook voor gebruik buiten ontharder om (sproeien tuin of zwembad vullen). Kortom, dik tevreden!

Super bedrijf

Eerst een vertegenwoordiger hier geweest, en heeft alles prima uitgelegd. Niet opdringerig, terwijl ik zei dat ik nog een offerte elders had lopen. Maar toch voor Amysoft gekozen. 15 jaar garantie geven doet niemand, dus moet wel een goede waterontharder zijn. En we zijn er super blij mee. Doet wat het moet doen. Heerlijk zacht water, geen kalk meer en het smaakt echt goed

Minder kalkaanslag klopt!

De smaak van het water is erg wennen...vooral de nasmaak is niet lekker ... beetje chemisch Ik drink(dronk)veel kraanwater, maar koop nu flesjes. Ook het uitlezen van de display levert wonderlijke uitslagen op...de ene dag 49% en een dag later meer dan 80% zoutbolletjes? Ik denk dat de Amysoft goed werkt voor de apparatuur in huis, maar zou het fijn vinden als de smaak verbeterd zou kunnen worden!! Aanbevelen vind ik lastig, ben een beetje ambivalent wat betreft de waardering! Met vr groet fvogelesang

Fantastisch

Sinds een maand heb ik de Amysoft waterontharder in gebruik en ben er heel blij mee. Merkte vrijwel direct het zachte water ! Hoef niet meer de douchewanden schoon te maken en het onder de douche gaan is een feest. Heerlijk zacht water en na afloop geen jeuk meer na het douchen. Al met al een goede investering!

Prima systeem

Alhoewel mijn echtgenote (nog??) niet echt het idee heeft dat ze nu zacht (kalkvrij) water heeft, merk ik het wel en vind het als zodanig prima werken. Ik vraag me nu echter wel af wat en hoeveel per keer ik nou zou moeten gebruiken in bijvoorbeeld wasmachine en vaatwasser, nu het water geen kalk meer bevat. Dat is me nu nog niet helemaal duidelijk.

Correcte plaatsing en heel snel

Na het bezoek van de vertegenwoordigers waren we om wat betreft plaatsing. Dit gebeurde al met drie dagen en heel netjes geregeld. We zijn blij met dit zachte water het us duidelijk merkbaar met ia schone glanzende vaat uit de vaatwasser met het gebruik van een theelepeltje biologisch vaarwasmiddel. Ook de huid voelt zachter asn.

Goede voorlichting en service.

Goede voorlichting en service.

Mooi systeem en goede service

Het is een mooi systeem en werkt prima. Aangelegd door deskundig en vriendelijk personeel. (Goed gedaan Stijn) Dikke aanrader!!

Installateur top, resultaat ook.

Echt netjes gestalleerd qua aanpassen leidingwerk. 1e dag even wennen aan de smaak maar nu top. De kalk verdwijnt idd van mn glazen dochewand. Enige wat ik aangepast heb is stopcontact; hing in kelder op plafond waardoor de stekker er na dag of wat uit viel. =Opgelost.

De Hoogte 5

9351 VN Leek