goede info en installatie waterontharder

heel blij dat ik gekozen heb voor Amysoft voor aanschaf goede voorlichting gehad. Tijdens installatie waterontharder goede info gehad over werking en wat de monteur ging doen top

Perfecte service

Erg blij met de waterontharder en de snelle totale service en perfect geïnstalleerd.

De waterondharder bevalt zeer goed De monteur was heel ervaren en klantvriendelijk En werkt heel netjes dikke 10 Amysoft is zeker aan te bevelen

Perfect produkt

Perfect product, netjes gemonteerd en klantvriendelijke monteur.

Netjes duidelijke communicatie nette prijs

Komen de gemaakte afspraken goed na Ook de service naderhand was goed

Apparaat geïnstalleerd en werk prima!

Fantastische waterontharder en hulp!

Goed advies gehad vooraf. Passende oplossing geboden, denken goed mee! Waterontharder zelf is top: aanrader om aan te schaffen! Minpunt was de installatie: in mijn kraamweek werd de rommel van de installatie laten liggen. Kleine moeite en was wel netjes geweest als ze even een stofzuiger hadden gevraagd..

Tevreden

Wij zijn erg tevreden over het product, levering en plaatsing

Zeer klantvriendelijk en meedenkend

Amysoft heeft bij ons de waterontharder geïnstalleerd. Het personeel is zeer vriendelijk, denkt met je mee en werkt erg netjes. Wij zijn heel tevreden, zowel met de waterontharder als met de installatie en de werkwijze van Amysoft.

Goede afspraken en montage in overleg uitgevoerd.

Ik had alle voorbereidingen al zelf gedaan. Gat naar buiten al voorbereid, ruimte voor aansluiting gemaakt en 230V aansluiting gerealiseerd. Dus aansluiten en plaatsen ontharder door monteur. Nette correcte monteur alles in overleg uitgevoerd en goede uitleg gegeven.

Prima kwaliteit

Afspraken goed nagekomen en alles goed en netjes afgewerkt

Goed geïnformeerd, snelle levering, goede installatie

Systeem wert super

Is netjes aangelegd wij zijn zeer tevreden

Uiterst tevreden

Het adviesgesprek was zeer duidelijk De offerte helder De montage was zoals afgesproken En de werking is goed Dus we zijn uiterst tevreden

Perfecte service

Sinds een paar weken de Amysoft staan. Inmiddels is alle kalk verdwenen uit de waterkoker en heb ik minder zeep nodig bij douchen. Ook overgestapt op losse poeder voor vaatwasser en wasmachine omdat ook daar minder nodig is. Plaatsing was in een uurtje gedaan.

Goed en betrouwbaar

Behulpzame en professionele monteur. Komt met goede oplossingen. Telefonische afspraken kunnen iets beter.

Prima.

Goede en snelle montage,goed contact. Waterontharder doet zijn werk prima.

Zeer tevreden met Amysoft waterontharder

Alles binnen zeer korte termijn geregeld- binnen een week een afspraak met een vertegenwoordiger- kon al m’n vragen (ik had er veel) naar tevredenheid beantwoorden. De plaatsing kon ook snel en werd in de meterkast netjes uitgevoerd. Afvoertje is onopvallend in een gootje op de plint naar de afvoer van de wasmachine in de naastliggende ruimte. Alles bij elkaar hadden we in nog geen 3 weken zacht water.

Goede voorlichting thuis gehad en er werd mee gedacht over de plaatsing.

Goede voorlichting en het installeren ging allemaal zeer goed en vriendelijke medewerkers. De levertjes was lekker snel.

Prima product!

Sinds 3 weken in gebruik en nu al merkbaar. Bevalt uitstekend, hadden we jaren eerder moeten doen!

Fantastich

Goede uitleg aan huis. Afspraak gemaakt en ook bij installatie allemaal uitleg gekregen.

Perfect product en snelle levering

Een echte aanwinst. Zacht water overal en veel minder zeep nodig. Goede service en zeer goede voorlichting gehad in de winkel. Vervolgens zeer snel en vakkundig geplaatst bij ons thuis.

De kers op de taart ontbrak

Alles is correct gebeurd, alleen de plaatsing had beter gekund.

Aanrader!

Prima machine. Bijzondere gewaarwording zacht water. Je merkt het echt met douchen en qua kalkaanslag. De installatie was uitdagend maar uiteindelijk keurig opgelost. De smaak van het water moet ik nog steeds erg aan wennen. Hard water smaakt lekkerder.

De Hoogte 5

9351 VN Leek