Goed, kundig, vriendelijk. Zowel de verkoopadviseur als de installateur. We hebben de installatie nog maar kort natuurlijk. Hopelijk en naar verwachting blijft de service ook zo goed voor bestaande klanten.
nog geen ervaring, behalve installatie, was prima. Wel hadden we graag gehoord, dat de smaak van het water (in het begin?) wat zout is.
Nog geen ervaring. Ik verwacht prima.
Het cijfer zegt voldoende
Goede service en snelle montage
Prima informatie En netjes gemonteerd Zeer tevreden
Nog niet nodig gehad.
Bijzonder plezierig. De ervaringen met de medewerkers van Amysoft (vertegenwoordiger en installateurs) zijn zeer positief. De waterontharder is ongeveer 2 weken geleden geplaatst en ook hierover zijn we erg tevreden. Wij zullen Amysoft dan ook zeker aanbevelen.
Tot nu toe zijn wij zeer tevreden, alles is netjes geplaatst volgens afspraak.
Web site en beurs in Martini plaza
tot nu toe uitstekend
Aan alle kanten is de tien dik verdiend
Tot nu toe geen klachten, wij hebben nog maar 2 maanden ervaring met een waterontharder. Tot nu toe prima ervaring.
Goede uitleg alvorens aanschaf Amy soft waterontharder
Tot nu toe (wij hebben de installatie nog niet zo lang) uitstekend
De service tot nu toe was uitstekend. Het apparaat kon erg snel geplaatst worden, wat als erg prettig ervaren werd.
Een goede service niets op aan te merken
prettig, veel minder last van mijn huid, water smaakt beter en ik kan minder schoonmaken en schoonmaakmiddelen gebruiken.
Op de afgesproken tijd stond de medewerker voor de deur en ging pas weg toen écht alles naar behoren werkte. Zoals beloofd was de kalkaanslag na een paar dagen (bijna) overal verdwenen. Het water smaakt een stuk lekkerder, evenals de koffie!
heb hem nog niet volledig in gebruik omdat ik er nog niet woon heb er daardoor nog weinig ervaring mee.
Uiterst tevreden met de waterontharder van Amysoft en wij ervaren het zachte water als "een vis in het water", dus als heel plezierig.