tot nu goed,snelle afhandeling toppie
Nog niet kunnen ervaren. De as[apparatuur draait nu 6 weken en voldoet uitstekend
nvt
nog geen service gehad
Nog geen service gehad.
n.v.t.
Zeer deskundige en vlotte levering. Prima bedrijf.
Nog niet nodig gehad, dus dat lijkt mij prima!!
Nog maar kort in gebruik
Tot nu toe uitstekend
We hebben nog geen onderhoud gehad, dus dat oordeel komt nog.wilt u weten hoe we de montage etc.hebben ervaren ? Dan is het antwoord positief.
Tot nu toe goed, verder nog geen service nodig gehad.
Wij verwachten dat dit in de toekomst even goed zal zijn als de aanschaf ervaring.
Vanaf het begin tot het einde liep het perfect. Kon niet beter (en het resultaat mag er zijn).
Klantvriendelijk, betrouwbaar
tot dusver goed
duidelijk en eerlijk advies
Hallo, ik ben niet tevreden. Ik heb het apparaat nu drie weken en de eerste twee-en-halve week had ik jeuk na het douchen. Dit heb ik gemaild aan jullie maar daar heb ik niets op gehoord. Ik had verwacht dat mijn haar veel beter zou zitten, dit was mee de reden om het aan te schaffen. Daar merk ik niets van. Kortom, nee, ik ben niet erg blij.
Goedemorgen, Onze excuses dat er niet gereageerd is op de mail. Ik kan in ons systeem echter ook geen mail terugvinden. Wij nemen vandaag contact met u op, om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. De klachten die u benoemd zouden er niet mogen zijn met een waterontharder. mvg Amysoft
Slagvaardig en professioneel