Snele en adequate info verstrekking en duidelijke product informatie. Zeer vakkundige installatie van de unit .
Super tevreden!
Tot nu toe alleen maar positief
Tot nog toe zeer goed
Mijn ervaring is goed ,wel heb ik een vraag. Nu het winter is heb ik waterbakjes op de verwarming staan hierin blijft een (kalk?) aanslag achter wanneer het water is verdampt ,is dit normaal of moet er iets aan de waterontharder worden afgesteld?
Keurig zoals afgesproken en nette montage. Geen nawerk, super.
Terugbel-belofte niet nagekomen. Wacht al een paar dagen op een reactie.
Goedemiddag, Ik ga ervan uit dat de terugbel-belofte inmiddels is gebeurd. En dat alles is opgelost. Met vriendelijke groet, Amysoft
Wij willen gaarne vernemen hoe het toch aanwezige zout wordt afgevoerd. Hoe komt dat in het riool terecht??? Mijn vrouw vindt de smaak van het drinkwater NU niet lekker en het zou een zout smaak hebben.
Goedemorgen, Ik hoop n.a.v. ons telefoongesprek dat de vragen zijn beantwoord wat betreft het afvoeren van zout en de smaak van het water. Met vriendelijke groet, Amysoft
nog geen gebruik van hoeven te maken
Goede informatie met aanvullende informatie middels brochure. Ook goede uitleg op jullie site. Alle afspraken keurig nagekomen en uiterst nette montage. Dikke prima!
zeer tot zeer goed
Tot op heden goed!
Over prijs kwaliteit kan ik nog niet beoordelen daar ik pas 20 dagen deze machine gebruikt en ook nog nooit eerder zoiets heb gehad, maar tot nog toe ben ik heel tevreden en er is haast geen kalk meer in de badkamer het duurt nog een paar dagen voordat alle kalk verdwenen is, volgens Amysoft, dus als de laatste restjes kalk uit de leidingen zijn verdwenen zal de badkamer wel helemaal glimmen na iedere douchebeurt. De smaak van het water is iets anders maar wel lekker.
Een dikke 10! Alles is goed gegaan ;-)
Tot. U toe uitstekend
Ik zie nu alsnog deze mail, weet niet of ik destijds al heb gereageerd maar we zijn zeer tevreden. Heb inmiddels het laatste voorradige zout opgemaakt. Dacht alleen nog een kadootje te krijgen bij een plaatsing op Facebook maar zal ik wel niet goed hebben gedaan. Nooit gehad maar maak ik geen halszaak van.
Montage en afhandeling zeer goed. Verder geen reactie te geven omdat het apparaat nog maar kort in gebruik is.
lijkt goed te zijn. Maar een grotere periode lijkt me nodig om een beter oordeeel te krijgen.
Goed, alleen hebben wij het idee dat er vooral na het regenereren een apart smaakje aan het water zit. Hier graag even contact over!
prijs, kwaliteit kan ik niet echt goed beoordelen. kwaliteit lijkt goed, of het goedkoper kan weet ik niet en kan ik niet beoordelen. ik heb geen spijt :p
GOED
servicemonteur erg prettig, dacht goed mee, gaf goed advies. Werkte netjes!