Filters

8

Snelle en vlotte levering

Mijn ervaring berust alleen op de snelle levering na bezoek vd "vertegenwoordiger". We hebben het zelf geïnstalleerd en bij vragen waren ze direct beschikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Wij zijn zeer tevreden over het product en bovenal de geboden service. Het advies verliep zeer prettig en ook de planning en installatie zijn naar wens uitgevoerd. Het verschil in waterkwaliteit is goed te merken en er is duidelijk minder zeep, wasmiddel enz. wat de ontharder tot een goede keuze maakt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Meteen voelbaar.

Wij hebben t nog niet zolang ,maar merken t al met douchen wassen en drinken.Het voelt gewoon zachter aan de huid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen kalk aanslag meer

Wat een uitkomst dat er geen kalk meer in de pannen zit, en ook nog minder wasmiddel gebruiken is ook nog goed voor het milieu en portemonnee, het water is veel lekkerder om te drinken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zijn zeer tevreden.

Alle afspraken zijn nagekomen,Hendrik heeft de installatie op een zeer correcte wijze gedaan alles weer opgeruimd een harde werker top.

 • Aanbevelen? Ja
6

Gematigd tevreden

Tevreden met het zachte water in huis, sinds de installatie vd AmySoft ontharder. Minder tevreden over het geluid dat wordt geproduceerd en over de hoeveelheid zout die er doorheen gaat. Sinds de installatie heeft het drinkwater ook een nare bijsmaak.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles top geregeld

Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik zal het iedereen aanraden voor Amy Soft te gaan.

Een vriendelijke verkoper aan huis, binnen een week de installatie. Alles in één woord geweldig. Koos voor dit bedrijf omdat alles "onder één dak" is: verkoop, plaatsing en garantie. Er was een ding, dat ik graag had willen weten: ons water smaakte de eerste 8 dagen ontzettend chemisch. Dat vonden niet alleen wij, maar ook mijn waterdrinkende verjaardagsgasten: zij bestempelden het allemaal als chemisch. Daarna was het over en nu smaakt het prima. Ik had dit alleen graag even vantevoren willen horen, zodat ik me niet zo druk had hoeven te maken. Maar verder: alle lof. Ben er blij mee. Mijn buren nemen nu ook dezelfde waterontharder op mijn aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over amysoft

Afspraak was snel gemaakt na een bezoek van een vertegenwoordiger. Ook is de wachttijd kort na het maken van de afspraak. Alles netjes en in overleg geplaatst. En kleine storing is perfect verholpen. De AmySoft water ontharder werkt perfect, als het kalk verdwijnt na verloop van tijd op de douche wand en ook de binnenkant van de waterkoker is weer als nieuw zonder hem te hoeven ontkalken. Zeer tevreden over AmySoft.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn

Ik vind alleen het water wat aan de zouten kant. De prijs is reëel. Netjes aangesloten. Wel heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfecte info van de vertegenwoordiger en ook keurige montage door de monteur

Perfecte info van de vertegenwoordiger en ook keurige montage door de monteur

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend apparaat en kundige monteur

Zoals we gewend zijn van AmySoft alles prima in orde. Na 24 jaar weer een nieuw toestel. We genieten elke dag van zacht water.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zee snelle levering

Ik had zelf al vooronderzoek gedaan via internet naar waterontharders. Op basis daarvan kwam ik bij enkele merken uit. De vertegenwoordiger van Amysoft kwam snel langs en had een duidelijk verhaal dat mijn eigen bevindingen bevestigde. Bovendien vond ik de prijs van de installatie en het onderhoud interessant. Meteen maar de knoop doorgehakt en gegaan voor de ASC-105 waterontharder. Toevallig kon deze al de volgende dag worden geïnstalleerd. De installateur heeft in goed overleg de waterontharder in mijn garage geplaatst. Daarvoor heeft hij vanuit de meterkast via de kruipruimte leidingen naar de garage gelegd. Alles is heel netjes afgewerkt en was rond het middaguur klaar. Inmiddels genieten we al enkele weken van heerlijk zacht water. Complimenten voor de installateur, die heel vriendelijk en correct heeft gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Geweldig alles is veel schooner

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Eerste dag gesprek met de vertegenwoordiger volgende dag gelijk geplaatst! En de monteur een vakman die zijn vak heel goed verstaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top product

Water super zacht, top product!

 • Aanbevelen? Ja
4

Ontharder al voor de 2e keer kapot in 2 jaar tijd!

Wij hebben sinds 2 jaar een waterontharder van Amysoft. Nu de 2e keer dat ik weer kalk ontdekte op de douchecabine. Door te testen kwam ik er achter dat er weer kalk in het water zit. De 2e keer in 2 jaar dat het apparaat kapot is. Voordat er een monteur komt ben je 3 weken verder. Wij balen ervan want we hebben de ontharder ook aangeschaft om onze zwarte kranen mooi te houden, die nu al weer wit uitslaan door de kalk!

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima service

De uitleg en het meedenken van de vertegenwoordiger was super. De monteur die het heeft aangelegd, heeft het supernetjes gedaan. Ook hij dacht echt geweldig goed mee. Ook de ervaring met de ontkalker is goed.

 • Aanbevelen? Ja
7

gewoon zeer goed

vooral na het douchen alles veel zachter voor het gevoel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige samenwerking

Komen afspraken na. Doen hun best om een zo goed mogelijke oplossing te vinden voor installatie. Informatie vooraf komt overeen met resultaat

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloze service

Zeer slechte ervaring. Het begon al bij de offerte fase. De verkoper kwam langs en zou een offerte opstellen, maar in plaats daarvan plaatste hij direct (zonder ons akkoord) een order. Na wat mailcontact met een andere collega (omdat de verkoper diezelfde week was gestopt, en dat ook niet had gemeld) hebben wij akkoord gegeven. Er zou contact met ons opgenomen worden voor een plaatsing afspraak, maar dat is nooit gebeurd. Na een maand heb ik zelf maar gebeld. Bij het plaatsen van het apparaat bleek dat de locatie, die volgends de verkoper geen probleem was, niet mogelijk was. Na de plaatsing van het apparaat kregen wij druk verlies in onze keukenkraan (onze enige bruikbare kraan op dat moment). Dit kwam volgends Amysoft niet door jullie en dit wilde jullie in eerste instantie niet oplossen. Uiteindelijk waren jullie bereid een monteur te sturen, maar alleen wanneer die in de buurt zou zijn, wat 6 dagen later was. Wij waren volgends jullie geen ‘prioriteit’ omdat er toch water uit de kraan kwam. De monteur die 6 dagen later kwam kon het probleem ook niet oplossen, maar bevestigde wel dat het vuil is dat in de leidingen gekomen was. Ook vertelde hij ons dat er een water hardheids test gedaan had moeten worden en een testkit zou worden gegeven, wat beide niet gebeurd was. Een nieuwe monteur kon 8 dagen later weer komen (zelfde reden, we zijn geen prioriteit er was niemand in de buurt). Die heeft het vuil uiteindelijk verwijderd en het probleem opgelost. Ik vind dit enorm slechte service. Ik moest overal achteraan gaan en toen we probleem hadden was hulp ver te zoeken. Er moet toevallig iemand in de buurt zijn, anders worden we niet geholpen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Zacht water van de Amysoft is een meerwaarde in huis

We hebben sinds enkele weken een Amysoft waterontharder en zijn verrast door het effect van het gebruik van zacht water. Kleine kalkresten in bijvoorbeeld de douche zie je kleiner worden na elke douchebeurt. Die zijn naar verwachting op korte termijn helemaal verdwenen. Je hoeft minder wasmiddelen te gebruiken. De Amysoft is heel deskundig en zeer netjes geplaatst door een medewerker van Amysoft.

 • Aanbevelen? Ja
9

Van verkoop tot en met installatie perfect verlopen!!

Vriendelijke vertegenwoordiger, alles uitstekend uitgelegd! Ook de installatie verliep vlekkeloos en zelfs binnen één week! Het enige minpuntje is dat het water beetje bitter smaakt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Duidelijk over de aangeboden producten, vriendelijke medewerkers, pro actief

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede voorlichting .

Goed overleg i.v.m. de plaatsing door de monteur. Keurig en fatsoenlijk gewerkt door de monteur. Je merkt snel resultaat van de zachtheid van het water na het plaatsen. Ik ben tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.