Super tevreden met de waterontharder

Nadat ik me aangemeld heb voor meer informatie ben ik snel benadert voor een afspraak. Tijdens de afspraak goede uitleg gehad zonder het gevoel te hebben van direct een opdringerige verkoop praatje. Nadat we een paar dagen later besloten hadden om de offerte te accepteren daarna vrij snel een installatie afspraak gekregen en ook dit ging erg vlot, professioneel en klantvriendelijk. Nu we de waterontharder een week in gebruik hebben zijn we super tevreden met het resultaat ervan.

Amysoft heeft goed en net werk geleverd. Monteur was top!

Na enig uitzoek werk uitgekomen bij Amysoft. Prettig contact met de afdeling verkoop. Goede en snelle opvolging van de afspraken. Na akkoord een week later stond de monteur aan de deur op het afgesproken tijdstip. Monteur was erg vriendelijk. Ik had nog een zorg aangaande de waterdruk, maar na een goede uitleg direct gerustgesteld. Monteur is aan het werk gegaan. Hij werkt erg netjes. Nadat alles klaar was heeft hij in alle rust een en ander uitgelegd (Amysoft, jullie hebben goud in handen met deze monteur!). Kortom: Zeer tevreden met Amysoft, de service en klantgerichtheid van de monteur. De waterontharder werkt ook nog eens perfect!

Alles zoals afgesproken. Monteur een grote duim. Ga zo door.

Volgens afspraak en goed geïnstalleerd!

Afspraken gemaakt, vervolgens schriftelijk per e-mail bevestigd. Volgens afspraak op afgesproken datum uitstekend geïnstalleerd met duidelijke instructies achterlatend.

Goede uitleg en goede, snelle montage

Goede uitleg van vertegenwoordiger, binnen een week gemonteerd door goede en snelle monteur.

Top service!

Na een bericht te hebben gestuurd werd ik dezelfde dag nog teruggebeld. Afspraak voor uitleg en informatie gemaakt. Kon al twee dagen later iemand langskomen. Leuk, duidelijk en informatief gesprek. Aangezien we van plan waren om een week later al te verhuizen, werd er direct met de planning gebeld wat er mogelijk was. Vier dagen later werd de waterontharder geplaatst! Vriendelijke monteur die keurig werk heeft geleverd. Top bedrijf! Absoluut een aanrader!

Zeer tevreden met de installatie.

Een vraag via de mail werd niet beantwoord maar telefonisch door een collega prima beantwoord. In eerste instantie een type aangeschaft omdat een groter type niet in de meterkast zou passen. Toen de monteur voor installatie kwam zag hij direct dat het grotere type in de kast kon. Die had hij niet bij zich maar ging hem direct halen in Leek. Dus kregen wij een groter type die ook nog 100 Euro goedkopen. Apparaat werkt goed. Geen kalk meer op kranen e.d. Smaak proeven wij bijna geen verschil.

Er kwam een vertegenwoordiger, die heeft ons alles duidelijk uitgelegd, en zeker de voordelen. En wij zijn echt heel tevreden!! De monteur werkt keurig netjes .

Uitstekend van begin tot eind

Het begon met informatie vragen via internet, die je direct in de mailbox ontvangt. Enkele dagen later werden wij gebeld en het gesprek was uitstekend waarna een vertegenwoordiger bij ons langs zou komen voor verdere uitleg. Na het eerlijke gesprek met de vertegenwoordiger, hebben wij besloten over te gaan tot bestelling en plaatsing van onze waterontharder wat op zeer korte termijn al gerealiseerd kon worden. Op de datum van plaatsing kwam een zeer kundige monteur die nogmaals meekeek voor de lokatie waar de beste plek voor de ontharder was. Zo gezegd zo gedaan en in een heel rap tempo werd de ontharder geplaatst, en zeer netjes opgeleverd inclusief een hele duidelijke uitleg. Als slot werd aan de hand van een watertest getoond dat het apparaat direct doet wat het moet doen. Wij zijn uiterst tevreden over het verloop van begin tot eind en genieten nu van heerlijk zacht water, wat nog eens extra goed is voor alle apparaten in onze nieuwe keuken. Amysoft is echt een aanrader voor iedereen die zacht water wil.

Nog te kort om een goed oordeel te vellen. Gebruik nog wel wasverzachter ondanks het zachte water.

Snel en deskundig geleverd en geïnstalleerd.

De waterontharder is nu een paar dagen in gebruik en werkt uitstekend. Samen met de snelle levering een uitstekende klantervaring, dus zeker aan te bevelen.

Zeer tevreden over aanschaf, installaties en werking van de waterontharder.

Vanwege verhuizing voor de tweede keer een waterontharder bij Amysoft aangeschaft. Wederom goed geholpen in de showroom. Installateur en installaties zijn goed gegaan, misschien iets meer nazorg (opruimen) van de plek van installeren door installateur. Werking van de waterontharder weer uitstekend en zeer tevreden over.

Heel goed !!

Teddy die jonge monteur zorg erg goed en netjes werk mits goede uitleg afsluiten al een dikke 9 van mij Groet : Rick

Het zachte water is een geweldige ervaring.

Zeer snelle service, we hadden dinsdag 29 april een gesprek bij ons thuis en donderdag 2mei hebben ze de waterontharder geplaatst. De monteur was zeer vriendelijk en gaf een deskundig uitleg over de werking van de waterontharder.

kalkaanslag bij apparatuur is grotendeels weg, maar tegels in de badkamer krijgen een grijze waas

In 2011 is de waterontharder geplaatst. Na ca 1 á 2 jaar bleek er toch aanslag van bepaalde zouten op de tegels en de toiletpot achter te blijven. Ondanks herhaalde vragen is er wel af en toe een suggestie gedaan hoe het weg te poetsen zou zijn, maar er is nooit een oplossing voor gevonden. Wij wonen in de achtertuin van Meerstad en kan me niet voorstellen dat wij de enige zijn die daar last van hebben. Kortom wij zijn behoorlijk ontvreden.

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering, vlotte plaatsing. Van de 3 geraadpleegde leveranciers had Amysoft de beste aanbieding.

Ontharder

Ons huis is niet standaard en met deze vakkundige mensen is t gelukt een ontharder te plaatsen. We zijn er blij mee! Geen kalk meer dat we weg moeten poetsen.

Een hele nieuwe ervaring

Zeer goede communicatie en uitleg. Installatie zeer eenvoudig en kundig.

Uitleg en plaatsing zijn uitstekend en voor mijn huid en de apparaten in huis een weldaad!

Al jaren in gebruik. Dit is een nieuwe in ander huis.

Nvt

Snel, professioneel en klantvriendelijke service

Thuis een goed advies gekregen over de voor ons geschikte Amysoft. De monteur kwam binnen enkele dagen. In overleg met de monteur de meest geschikte plaats en aansluiting besproken en afspraken gemaakt. Snel, netjes en met kennis van zaken heeft hij de Amysoft geïnstalleerd. Na plaatsing voldoende uitleg gekregen. Onze eerste ervaringen zijn positief.

Superzacht water

Geen aanslag van druppels op de glazen douchewand en op de kranen, en een zachte huid na het douchen.

Geweldig product

Vakkundige installatie, erg netjes gedaan. Apparaat is stil en het water is heerlijk zacht. Je voelt meteen het verschil op de huid.

Heerlijk

Hadden we eerder moeten doen

Top gedaan

Op dinsdag de vertegenwoordiger aan huis. op donderdagmorgen is de waterontharder al geplaatst. Vlotte en goede service.

De Hoogte 5

9351 VN Leek