9

Top service en snelle plaatsing

Het informatief gesprek was prima en uitgebreid. Er kon snel een datum worden ingepland voor het plaatsen van de waterontkalker. De plaatsing ging ook prima en we kregen een goede uitleg over de functies, waar je om moet denken en het bijvullen van het zout. Echt goede service met dito plaatsing. Amysoft levert kwaliteit, service en is erg toegankelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

ECOWater E200

Nu een halfjaar na de installatie van de ECOWater E200 ben ik zeer te spreken over de ontharder, Badkamer blijft mooi schoon, geen kalkaanslag meer in het toilet en vooral het schoonmaken van de waterkoker en koffiezet apparaat ben ik nu mooi van af. En als ik mijn auto was hoef ik hem niet meer droog te maken! Absoluut een aanrader deze ontharder van ECOwater die via Amysoft wordt geleverd en is geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

waterontharder OK

Na onze verhuizing konden we pas overgaan naar de aanschaf van een water ontharder. We hadden eerder moeten verhuizen! NOOT: een eenvoudige beschrijving in het Nederlands; wat, als, dan. zou een aanbeveling kunnen zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een van mijn beste aankopen ooit !

Ik had al een hele tijd plannen voor een waterontharder maar daar bleef het eigenlijk ook bij , maar omdat we aan een nieuwe cv ketel moesten leek me dat een mooi moment om de knoop door te hakken. Na wat info op internet gelezen te hebben en de radioreclame van Radio Continu waarin 100% kalkvrij water wordt gegarandeerd een vertegenwoordiger van Amysoft uitgenodigd . Na een leuk gesprek waarin al mijn vragen werden beantwoord de kleine (90) besteld en zelf geïnstalleerd. Tijdens het uitpakken kreeg ik al een goed gevoel omdat er een testset bijgevoegd was (was mij niet verteld maar was wel van plan om dat zelf aan te schaffen) dus dat was voor mij al een teken dat ze vertrouwen hebben in hun product. Na de installatie bleek inderdaad dat we 100% kalkvrij water hebben maar dat merken we zelf ook aan alles want onze huid en haar zijn veel zachter , geen schuine stralen meer uit de douchekop , geen witte waterdruppelplekken meer op douchecabine en kranen , geen rand meer in drinkbak van de hond , 1 theelepeltje vaatwaspoeder voor streeploos schone vaat , 1 eetlepel wasmiddel voor perfect schone was enz. Overtreft al onze verwachtingen , willen nooit meer zonder en nee: we zijn geen familie en hebben ook geen korting of vergoeding gehad voor deze review !

 • Aanbevelen? Ja
10

Absolute aanrader

Heerlijk zacht en kalkvrij water, aan alles merkbaar. Binnen afzienbare tijd was kalk aanslag als de sneeuw voor de zon verdwenen.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer snel alles perfect geïnstalleerd, en het werkt prima

na veel zoeken en navraag bij installateurs, blij dat ik jullie gevonden heb. Het werkt prima.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eerder moeten aanschaffen

Plaatsing vlot geregeld. Vriendelijke monteur, hij gaf goed advies over de plaatsing en uitleg. Heerlijk zacht kalkvrij water.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het is een genot!

Je hebt minder schoonmaakwerkzaamheden. Minder schoonmaak- en wasmiddelen nodig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle goeie sevice

Binnen twee weken geregeld dat de ontkalker is uitgezocht en er staat. Inclusief goeie uitleg. Goed gedaan Amysoft. Dank daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
9

hadden we eerder moeten aanschaffen

Alles wordt heerlijk zacht. Minder wasmiddelengebruik. Ontkalken van apparatuur niet meer nodig. Zeer tevreden met het aanschaffen van Amysoft, waterontharder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Zowel de digitale informatie als het bezoek thuis, is duidelijk en volledig. Prettige no-nonsense instelling. Alles op tijd en zoals afgesproken. Installatie in goed overleg en netjes. Aardige en vakkundige monteur. Waterontharder bevalt uitstekend; heerlijk zacht water, geen kalk, geen droge huid, veel minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig. Kortom: alleen maar voordelen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke mensen en snelle service.

Leuke mensen en snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk zacht water in een handomdraai

Nadat een vertegenwoordiger ter plaatse kwam kijken en ons de voor en nadelen vertelde over de werking van de waterontharder was plaatsing geen probleem. Dag later gebeld door de planning en de waterontharder kon binnen 14 geplaatst worden. Snelle levering en de installatie was binnen een halve dag geregeld. S'avonds gedoucht met heerlijk zacht water.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geen kalkaanslag meer!!! Heerlijk.

Deze aanschaf hadden we eerder moeten doen. 1 maar.... de was zonden wasverzachter ( zoals aanbevolen wordt ) is hard en ruw na het drogen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend‼️

Hadden we het eerder gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Momenteel vanaf Februari in gebruik en merken echt dat het een goede investering is geweest. Na het vele uitstellen maar eens naar Leek om eens informatie in te winnen. Na een overtuigende test met iets als nou dit hadden we dus veel eerder moeten doen. Niet alleen besparend op de vele zeep en shampoo, maar ook de witte kalkstrepen die na verwijdering niet meer terug komen. Ook de prijs is enorm meegevallen. Snelle montage van een goede vakman die zijn van verstaat. Wij zijn er zeer content mee. 👌

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkt gewoon perfect, oude kalkresten verdwijnen ook .

perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

Top !

Uitgebreide en eerlijke voorlichting. Zeer ervaren meedenkende installateur, waar nogal wat creativiteit aan te pas kwam. Ik ben zeer tevreden en merk dat mijn haar en huid veel zachter aanvoelen. De toiletpot wordt met de dag schoner.( geen kalkaanslag meer) Prijs/kwaliteit prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Amysoft geeft goede voorlichting en levert een top product.

Goede voorlichting over de werking van de waterontharder. Korte levertijd en goede installatie. De waterontharder werkt direct na installatie perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Snelle en vakkundige plaatsing

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk

Aankoop en installatie ging soepel en snel. Na een paar dagen merk je in de badkamer direct verschil. Super

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect snel geregeld

Kloosterdijjk 176-i, 7693 PS, Sibculo fam Kats via deze fam. hebben wij een ontkalkings systeem bij jullie besteld en ontvangen krijgen ze nu een te goed bon?

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!

Goede contacten met bedrijf en alle afspraken werden correct nagekomen. Nu al 6 weken super tevreden over het “zachte” water. Van een waterhardheid van 14 dh naar 0. Minder schoonmaak werk en merkbaar aan haren en huid. Bestaande kalk is aan t verdwijnen Wil hem niet meer missen

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en netjes

Het eerste contact via de telefoon was al prettig. Daarna het eerste bezoek over de mogelijkheden. Een goed en vooral betrouwbare voorlichting. Vervolgens de monteur met de installatie. Zeer vakkundig, meedenkend over de mogelijkheden. Zeer netjes werk afgeleverd. Ik hoefde niets op te ruimen. Goede voorlichting. Duidelijk waterbestendig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk zacht water

Tijdens het douchen voel je hoe zacht het water is. Ik heb last van droge handen en thuis heb ik minder handcreme nodig dan op het werk.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina