Direct verschil! Gelijk zacht en heerlijk water. Een goede investering

Fijne waterontharder

Na een verhuizing hebben wij een aantal weken met gewoon water moeten leven. Maar wat een kalkaanslag en mijn haar was met stro. Toch maar weer een waterontharder aangeschaft. De waterontharder staat er nu een kleine week maar mijn haar is weer zacht en mijn zeep schuimt weer ! Ik wil niet meer zonder !

Topproduct

Fijne vakbekwame mensen die adviseren op basis van maatwerk! Plaatsen geven van uitleg Niets is teveel! Bovenal zeer blij met waterontharder en na zo'n korte tijd al merkbaar. Zowel met drinken als reinigen douche wand en tegels Aanbevelenswaardig 100% Aad en Elise

Geweldige service

Snel geregeld

Supersysteem met heel lekker drinkwater!

Waterontharder met actieve koolfilter geïnstalleerd door Amysoft. Snelle service met snelle montage! Bezoek die langskomt vindt het water net als Spa Blauw. Echt een aanrader!

Heb hem nog maar 3 dagen kan nog geen review geven maar merk nu al verschil

prima, snelle service en duidelijkheid

snelle service en duidelijke uitleg. Prima waterontharder

Moeilijk te zeggen is net geïnstalleerd

Monteur erg vriendelijk en vakkundig Je voelt dat het water anders aanvoelt als je onder de douche staat Het water drinken is wat bitter maar dat is een kwestie van wennen Verder moeten we alles nog ervaren

Zowel het installeren en het eind resultaat met zacht water is Top.

Jullie zijn toppers

Super service! Woensdag kopen vrijdag monteren! Alles super fijn verkopen complimenten voor jullie! Alles correct en volgens afspraak! Dikke 10

Helemaal geweldig

En we moeten de monteur niet vergeten. Bijzonder aardig en wist waar hij mee bezig was.

Super service, snel duidelijk goed en professioneel

Bedrijf reageert gelijk met E-mail Daarna nabellen Afspraak ' Advies super snelle installatie Goede prijs Vooralsnog lijkt het goed te werken. Toekomst moet dit verder uitwijzen. Maar nu zijn we zeer tevreden.

De water ontharder is nog maar net geplaatst maar zie dat het water een stuk zachter is . De smaak is ook anders .

zoals verwacht

ging snel en goed tot nu toe alles naar wens

duidelijk, vakkundig, vriendelijk.

Na een telefoontje al snel bezoek van de verkoper en die kwam met een duidelijke uitleg van de waterontharder en een voorstel tot plaatsen .We hoefden niet lang na te denken en het besluit was snel genomen. Uitvoering al na een paar dagen door een vriendelijke en vakkundige monteur en we genieten nu van de resultaten van onze amysoft waterontharder..

Prima apparaat!!!

Na een week zie je al effect op de kranen en de Quooker.

Alweer een fantastische waterontharder

We hadden vanaf 2014 een prima ervaring met waterontharder van Amysoft, nu met inruilactie hebben we weer de garantie van 15 jaar. De prijs van de nieuwe sprak ons erg aan en zijn we opnieuw gevrijwaard van kalkaanslag in de badkamer en alle andere watergebruikende apparatuur. Wij zijn er heel blij mee.

super slecht.

lekkage de 2e nacht en niemand bereikbaar! ook het weekend niet ! Op maandag morgen na bellen: Wij bellen zo spoedig mogelijk terug! we wachten nog!

Vriendelijk en heel tevreden, goede service.

Meteen bij binnenkomst was het gevoel goed, alles werd goed uitgelegd en toen we akkoord hadden gegeven en de installateur kwam werd ons gevoel nog eens bevestigd. Zeer goed, vriendelijk en vakbekwaam. Een echte aanrader.

Heb eindelijk weer zacht haar

Mijn badwater is nu ook zeer aangenaam en ik kan minder zeep gebruiken. Zo is het met alles. Ik ben zeer tevreden. Bedankt.

Waterontharder werkt goed

Montage moet beter. Gesprekken met technische dienst verliepen onbevredigend.

Van 15 dH, naar kalkvrij water

We zijn zeer tevreden over de water ontharder, vooral het meedenken van de vriendelijke monteur over de plaatsing in de garage. En niet te vergeten de afwerking van de watermeterput. Het douchen is heerlijk voor huid en haar. Dus een aanrader.

Ben er heel blij mee!

Vind het water nu lekker, het douchen is heerlijk voor mijn haar en huid en de was ruikt lekker! Dus vind ik het fantastisch!

Zeer fijn

Hele fijne monteur erg vriendelijk en goed werk geleverd

Netjes gedaan vriendelijke monteur dus zeker een aanrader.het apparaat werkt gelijk geen gedoe

De Hoogte 5

9351 VN Leek