De aanschaf is prima geïnstalleerd.

De wachttijd tot het instellen is toch wel lang geweest. Drie keer uitgesteld, maar uiteindelijk prima verlopen. Prettige installateur met goede uitleg. Heb nog wel een vraag. In het algemeen wordt aangegeven dat de te hoge zachtheid van het water koperen waterleidingen gaan aantasten en lekkage zal veroorzaken. Advies is om de zachtheid van het water niet te hoog af te stellen. Graag advies daarover. Vast bedankt.

Respect voor de installateur! Was erg goed, dacht in oplossingen. Water is heerlijk zacht!

Product is precies volgens verwachting

Heel goed uitleg in showroom hoe product werkt, en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Snel levering en super service van hele Amysoft organisatie

Amysoft top!!

Goede ontvangst, prima uitleg en demonstratie door de medewerker. Wekte veel vertrouwen. Dit geldt ook voor de medewerker die de installatie verzorgde. Deskundig, snel en prima uitleg. Hulde voor de medewerkers van Amysoft. We hebben een prima waterontharder gekocht.

fijn bedrijf om mee te werken

Na het telefoontje om info voor voor een waterontharder waren afspraken gauw gemaakt. Het bedrijf doet wat ze zeggen. Planning worden gehaald, We hebben vertrouwen dat het systeem doet waar we het voor hebben aangeschaft.

snel en simpel

Perfect, van aanvraag tot levering en installatie, alles ging snel.

Super service

Heb net mijn tweede waterontharder. Heb er zelf 10 jaar mee gedaan en de vorige bewoner van mijn huis nog meer dan 10 jaar. Nu is hij voor het eerst defect, maar vond het zelf tijd voor een nieuwe. Vandaar dat ik mijn nieuwe weer bij Amysoft heb besteld en snel ontvangen en geplaatst.

Keurige levering volgens afspraak

Nette monteur. Erg vriendelijk. Denkt met klant mee. Alles keurig verzorgd.

Voldoet zondermeer aan de verwachtingen

Voldoet zondermeer aan de verwachtingen

Een prima keuze

Tot nu toe heb ik geen klachten en de werking is uitstekend. Het verschil is na een paar dagen merkbaar. Ik ben tevreden.

Snel en komen alle afspraken na!!

Na een belletje met amysoft in Leek hadden we al binnen drie dagen een afspraak met hún adviseur. Na een duidelijke uitleg en product informatie hebben we akkoord gegeven. En na een week hebben ze hem geplaatst Super snel en alles zeer correct verlopen. Wij zijn er blij mee!! Met dank aan: AMYSOFT een aanrader!!

10 jaar eerder moeten aanschaffen.

Na mijn product vergelijking kwam Amysoft er heel goed uit en de opmerkingen van gebruikers was ook zeer positief. Zijn daarna naar Houten naar de showroom geweest , en een prima uitleg gekregen en het verschil kunnen zien en voelen wat het verschil het is. Waterontharder draait hier nu een week en zijn er super tevreden mee. En de montage was ook prima , de monteur dacht mee in oplossingen.

Goeie service en afhaneling. Draaid nu een week en merken al verschil.

Goede installatie

Tot nu toe goede ervaring

Duidelijk, vriendelijk en super nette service

recent onze 2e waterontharder aangeschaft bij Amysoft door de verhuizing. Echt een super service, duidelijke communicatie en afspraken. Monteurs zijn vriendelijk, werken hard en netjes. Door een eerdere ervaring kan ik vertellen dat de service van Amysoft ook heel netjes is. Geen minpunten te benoemen.

Is nog maar recentelijk geïnstalleerd. Kan nog geen ervaring delen.

Kan nog niet een merkbaar verschil vaststellen maar kan aan mij liggen. Daarom nog geen 5 sterren.

Tevreden

De waterontharder hebben we nog geen week en we merken direct het verschil. Apparaten en de wastafels worden nu al schoner! Geen kalkstukjes meer in de thee. Fijn. De installatie werd zeer vakkundig en op een erg prettige manier uitgevoerd. De installateur werkte netjes en schoon. De uitleg was helder. Al met al zijn we blij dat we de keuze hebben gemaakt voor deze ontharder.

Echt een verschil

Een aanrader

Slecht in afspraken nakomen

Monteur zou tussen 08:55 en 10:55 uur aanwezig zijn voor servicebeurt. 11:45 kwam hij aan, even bellen zou fijn geweest zijn, maar op de een of andere manier was dat niet bij hem opgekomen. Het onderhoud dat is uitgevoerd gebeurde op de meest knullige manier. Eerst brak hij bijna de lippen af die opengeklikt moeten worden om bij de flotter te komen van het waterfilter. Toen die eindelijk was verwijderd begon het onderhoud dat toch wel een minuut of 4 a 5 geduurd heeft. .Het filter dat naast de waterontharder was geplaatst zou volgens afspraak met de verkoper ook 1 x in de 2 jaar worden vervangen, maar die had hij niet bij zich. Toch in zijn enthousiasme deed hij een poging om het filter open te draaien met de druk erop….. een waterballet in de kelder, wat ik zelf maar heb opgeruimd, dat was bij hem nog niet opgekomen. Bij deze actie is de klep van de watermeter ook nog eens afgebroken. Na dat hij klaar was met onderhoud zou ik samen met hem naar het volgende adres gaan, ik had de dag ervoor nog extra gebeld dat dit onderhoud achter elkaar gepland zou worden. Maar dat was blijkbaar niet aangekomen, een andere monteur zou later die dag er naar toegaan……….Amysoft ………….dit was niet de afspraak!!!! Na telefonisch contact te hebben gehad werd uit “coulance me een waterfilter “gratis” toe gestuurd die ik er zelf maar in moest zetten. Facturen sturen zijn ze wel erg goed in, en of deze ook binnen 7 dagen betaald kan worden…… Kortom de monteur die de nieuwe installatie heeft geplaatst heeft top werk geleverd bij aanleg. De afspraken maken met Amysoft voor onderhoud en de uitvoering zijn ver beneden peil….. De vraag of ik dit bedrijf zou aanbevelen….voor nieuwe montage en werking…ja. Voor onderhoud en afspraken ….nee

Erg tevreden en merk direct dat het werkt. Koffie smaakt veel beter!

Vakkundig personeel , merk direct dat het werkt. Koffie en thee smaakt veel beter.

Komt afspraak na

Flexibel en mee denken met de wensen van de klant

Geldklopperij!!!!!!!

Wat er vorige week bij ons is gebeurd, is ronduit onacceptabel. De monteur zou volgens afspraak tussen 10:33 en 12:33 aanwezig zijn. Wij hebben ons hele schema hierop afgestemd en zijn thuisgebleven. Om 13:15 was er nog steeds niemand, waarna wij zelf het hoofdkantoor moesten bellen. Daar werd ons verteld dat de monteur er “over 15 minuten” zou zijn. Uiteindelijk verscheen hij pas om 14:25, ruim twee uur te laat, en maakte hij ook nog eens een “grapje” aan de deur met de woorden “ben ik te laat”. Zijn werkzaamheden stelden helemaal niets voor: hooguit 5 minuten binnen geweest, waarvan 3 minuten besteed aan het naar binnen tillen van zout. De waterontharder is niet eens gevuld, er is een water test gedaan en vervolgens maakte de monteur gebruik van ons toilet en was hij weer weg. En nu ontvangen wij doodleuk een factuur van €150, waarvan €90 arbeidsloon voor de monteur. Dat is absurd en absoluut niet in verhouding tot de geleverde “dienst”. Ik verdien dit niet in 5 minuten, laat staan dat dit gerechtvaardigd is voor zo’n slecht uitgevoerde afspraak. Het enige wat Amysoft ons na 5 uur wachten en een waardeloze service aanbiedt, zijn twee zakken zout. Dat voelt alsof we gewoon belazerd worden.

Snelle service, vriendelijke mensen, en onwijs professionele monteurs en vertegenwoordigers

Prima product

Wegens verhuizing is dit onze 2 e amysoft Prima product en uitstekende leverancier Werkt weer super ondanks hoge kalkgehalte

Prettig, vlot en deskundig

Prettig, vlot en deskundig