Prettige winkel en deskundig personeel. Snelle levering en goede service!
Wij zijn zeer vriendelijk geholpen en hebben goed advies gehad en zijn daarom uiterst tevreden over service.
Op advies van Lean even langs Kwakernaat voor nieuwe matrassen, ik ga alleen even kijken hoor, was mijn opmerking tegen haar. Na een half uur stond ik buiten met heel veel duidelijke informatie en een getekende bestelling. Goed geadviseerd , geen poespas maar wel duidelijk een verkoper/winkelier waar ik als klant een goed gevoel bij kreeg. Intussen al bij mijn familie en vriendenkring aanbevolen.
Hier wordt service met een groteS geschreven een aanrader voor iedereen, uit eigen ervaring 👍Chapeau🎩
Prima geholpen. Goede klik en gevoel
goed advies , erg persoonlijk en ze nemen de tijd voor je. Ook zeer begrijpelijk als een matras niet bevalt, dan geven ze alle service om mee te werken. en het naar wens op te lossen.
Goed en vriendelijk geholpen !!!
Garantie hebben we niet mee te maken gehad en hoop ik ook geen gebruik van te hoeven maken. Nadelig vind ik dat men niet met creditkaart kan betalen terwijl dat heden dag toch bijna overal kan.
We zijn heel goed geholpen. We hadden een duidelijk doel en meneer heeft daar ons zeer goed verder in geholpen. Verder helemaal niets op aan te merken !
Vriendelijk ontvangst, goed geholpen/advies gekregen, goede service en zorgvuldig. Neemt de tijd voor elke klant.
uitermate vriendelijk, rustig en deskundig advies
Uitstekende service en vooral de nazorg in het bijzonder.
Je voelt bij Kwakernaat bedden op je gemak. Geen poespas of snelle verkooppraatjes. Prettig en deskundig advies, en medewerkers die de tijd voor je nemen.
Een praktische en terzake kundige benadering. Communicatie met de dames van kantoor is plezierig, adequaat en je voelt je echt klant. Chapeau!
x
Boulevard 118 D