Goede persoonlijke info over de juiste matras voor mij en mijn vrouw.
Zeer tevreden met het advies, de service en de levering
Prima en prettig geadviseerd en geholpen.
Goede service en snelle levering na overleg
Goed en rustig geholpen en van goed advies voorzien.
Ik ben erg erg goed geholpen door de eigenaar, ook de bezorging en montage gingen erg vlot
Altijd prettig een warm advies wat vertrouwen geeft!
Een goed bed is belangrijk en een investering voor een langere tijd. Bij Kwakernaat kreeg ik goed advies en werd er voldoende tijd voor mij vrij gemaakt om het juiste bed uit te zoeken. Het bed werd op kort termijn geleverd en zelfs gemonteerd. De service is van begin tot eind perfect en raad ik Kwakernaat zeker iedereen aan. Inmiddels slaap ik er op en ben ik zeer tevreden over de kwaliteit. Dank je wel Kwakernaat Beddenspecialist!
uitstekend geholpen, prima uitleg. goede service bij bezorging
Hele goede service en deskundigheid
Zeer goed geholpen, erg vriendelijke mensen. zeer tevreden klant. Dre v Nassau
Top service, goed advies met hele goede producten Een aanbeveling deze zaak
ik kan alleen maar zeggen. ik ben zeer tevreden.
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject en het belangrijkste de aflevering en plaatsing thuis. De medewerkers gaan voorzichtig te werk zodat ze nergens tegen stoten en een pluspunt is ook de service die wij al mochten ondervinden.
Over service en garantie moet nog blijken of dit naar tevredenheid is.
Vriendelijke ontvangst. Werd uitgebreid te woord gestaan. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en kwam met onderbouwde adviezen.
heel prettig geholpen
Goede voorlichting in de winkel, vriendelijk en deskundig personeel, gekochte matrassen werden al na anderhalve week geleverd, matrassen werden naar 2e etage gebracht, oude matrassen werden meegenomen. In een woord: perfect
Nog maar twee nachten op onze nieuwe matrassen geslapen we zijn erg tevreden tot nu toe.
Prettig geholpen Aardige mensen.
Boulevard 118 D
4701 EZ Roosendaal