Goede uitleg gekregen over M-Line matrassen en volgens afspraak netjes bezorgt.En als extra service de oude matrassen mee genomen.
Erg goed advies gekregen en klantvriendelijkheid is top.
Voor onze eerste matrassen bij jullie geweest en door de goede service nu dus ook voor de tweede keer.
Top beddenzaak met uitstekende service! En erg blij met de geadviseerde matrassen van Cadzand.
Fijne mensen die onde geholpen hebben, weten waar ze over praten..top!!
Goed en netjes afgeleverd.
Betrouwbaar! En kennis van zaken!
over service en garantie kunnen we nog weinig zeggen. Weten ook niet hoeveel garantie we eigenlijk hebben.
Beste familie van de Molengraaf, Bedankt voor uw positieve beoordeling. De garantie die u op uw matrassen heeft is 5 jaar. Wij wensen u veel slaapgenot. Met vriendelijke groet, Linda
Wordt heel goed / beleefd / netjes behandeld ! Kom graag terug .
Het begint met een goed advies... we slapen heerlijk op de matrassen die bij onze situatie passen. Levering op afgesproken dag, strak op tijd...
Erg tevreden over alles.
Mijn omschrijving is in zijn totaliteit GOED
Vriendelijke verkoper, niet opdringerig
Klant vriendelijk, zeer betrokken, vakkundig. Wij hebben wat moeite met het koppelen van de bedden. Ik moet wel wennen aan het harde matras. groet Johan & Marjan
Beste heer en mevrouw Hopmans, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Mocht u de matras te hard blijven vinden dan kunt u de kern binnen de omruiltermijn omruilen voor een zachtere versie. Wij stellen voor om een afspraak met u te maken om nog een keer te demonstreren hoe u uw bed op een makkelijk manier uit elkaar kunt rijden. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Linda Kwakernaat
goed en netjes behandeld
Men luisterde goed naar mijn vraag en kwamen samen naar een goede oplossing.
Gewoon alles prima , goede adviezen en netjes thuis afgeleverd . Klasse. We hebben alleen niets over garantie vernomen , zouden we toch graag ff willen weten . m.vr.gr. Fam.Bakker
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. De garantie is 5 jaar op uw topmatrassen. Met vriendelijke groet, Linda Kwakernaat
Een zaak waar kwaliteit, klantgerichtheid en -vriendelijkheid nog echt hoog in het vaandel staat.
Goede adviezen, persoonlijkie benadering en een uitstekernde aflevering en plaatsing van een compleet ledikant incusief viltjes onder de poten. Kortom TOPPIE.
Goede kwaliteit
De ervaring in het verleden heb ik toch weer besloten om terug te gaan Het advies en de service is heel belangrijk voor mij
Boulevard 118 D
4701 EZ Roosendaal