Erg goed geholpen, goed advies en slaap heerlijk in mijn nieuwe auping boxspring.
heel deskundig en ontzettend vriendelijk en netjes geholpen kon niet beter
Na een warme ontvangst in dr showroom hebben mijn oom en tante een deskundig en goed advies gekregen. Tussendoor aanpassingen geen enkel probleem. Levering en plaatsing keurig. Kortom een dikke pluim. Chapeau
Zeer vakkundig advies, goede prijs. Een absolute aanrader!
Goed advies en zeer prettige omgang
Prettig en duidelijk
Mevr Kwakkernaat heeft ons keurig geholpen en alle tijd genomen om de diverse opties met ons door te nemen en te laten proberen. De levering en montage in een bestaande ombouw was in eerste instantie niet volgens de verwachting (matras bleek in zijn geheel boven de bed rand uit te komen) maar dit werd perfect opgelost, onder service, in een tweede bezoek.
Goede service, goede kundigheid, afspraken netjes nagekomen. Showroom is wat klein voor de diversiteit aan producten.
Keurig op tijd en netjes uitgevoerd.
Gedegen advies om keuze te maken. Alle tijd uitgetrokken om advies te geven. Correcte prijsstelling.
Wij zijn wederom heel goed geholpen bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal. Zij hebben klantvriendelijkheid, deskundig advies en service nog hoog in het vaandel staan. Een zaak om van harte aan te bevelen!
De hoofdreden om bij Kwakernaat om advies te gaan en te kopen is de wijze van advisering: deskundig, goede en begrijpelijke uitleg, prettige en persoonlijke omgang. We zijn hierin opnieuw bevestigd bij onze laatste aankoop. Zulke ondernemers gun je dan ook om juist daar te kopen. Service en garantie kunnen wij nog niet beoordelen, maar ook daarin hebben wij alle vertrouwen.
Zeer uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan over aanbieding met een showroom bed. Prachtige korting op een prachtig kwaliteitsbed. Snel geregeld en keurig en op tijd bezorgd en gemonteerd.
Zéééér positieve ervaring, zowel bij de aankoop in de showroom als bij de plaatsing thuis. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en gekeken naar wat mogelijk is. Kwakernaat is een onderneming die de klant centraal stelt!
heel goed
Prima ervaring met Kwakernaat, is mijn 2e matras.
Wij zijn tot nu toe heel tevreden en hopen als we problemen hebben dat we goed geholpen worden.
Ervaring ; alleen maar positief. Van verkoop tot aflevering is alles prima gegaan..geeft een fijn gevoel.
Goed service en keurige aflevering met montage.
Een fijne zaak met deskundig en vriendelijk personeel ! Zeker n aanrader !
Boulevard 118 D
4701 EZ Roosendaal