De vakkundige hulp bij het plaatsen zeer over tevreden
In de winkel uitstekend voorgelicht. Bij bezorging en plaatsing perfect geregeld. Zelfs is het matras op hoogte gesteld.
Vriendelijk, deskundig en met aandacht geholpen en prima service!
Volmaakt
We slapen prima op onze nieuwe matrassen , maar hadden niks anders verwacht; Een aanrader hoor !
Goede uitleg en goede service
Het is echt een zoektocht om de juiste matras uit te kiezen. We werden hierbij heel fijn geholpen en goed geïnformeerd en geadviseerd. Er was ruim voldoende tijd en aandacht voor onze specifieke wensen ivm lichamelijke klachten.
Kwam op locatie om te kijken of het bord van de boxpring wel door het trapgat paste en nam nog eens de kleurenstalen mee zodat we in de slaapkamer konden kijken of we de juiste keuze hadden gemaakt. Na de boxpring te hebben gemonteerd ook netjes het karton en plastic mee teruggenomen. Tevens zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken!
klantvriendelijk.
Goed, ze houden zich aan de afspraak!
Goede uitleg.we zijn heel tevreden We zijn smorgens goed uit gerust .
We dachten elders beter en goedkoper af te zijn, maar uiteindelijk kregen we een deskundig advies voor ons nieuwe bed in Roosendaal. Een goed advies en betrouwbaarheid en een acceptabele prijs zijn voor ons redenen geweest om bij Kwakernaat ons bed te kopen. We hebben geen spijt van onze aankoop.
Mooi bedrij, goed advies en service. Zal ik zeker aanraden bij derden.
Fijne persoonlijke winkel en behandeling. Geen massa verkoop
Uitgebreide voorlichting en goede service.
Van harte aan te bevelen!
Goed geholpen met nette prijzen en mooie producten. Toen de aflevering door ons voor een langere tijd werd uitgesteld doordat een verbouwing uitgelopen was, was dit ook geen enkel probleem, levering zoals het bij ons goed uitkwam. Ik ga volgende keer zeker weer daar kijken.
Luisteren goed naar slaapwens van de klant en geven keuzeopties. Prettig.
klantgericht, luistert goed naar de wensen van de klant, deskundig,zeer goed advies, levering en montage perfect
Prima service en goede kwaliteit producten! Prettig contact met de deskundige medewerkers.
Nieuwe Markt 45
4701 AC Roosendaal