Erg goed geholpen

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van ons nieuwe bed! Erg behulpzaam, geduldig.

geweldige zaak goede service

Alles netjes geïnstalleerd rommel meegenomen goede uitleg bed bodem m2 slaap als een roos

Prachtige zaak en goede service!

Prachtige zaak en goede service! Superblij met ons nieuwe bed!!

Grote deskundigheid van zaken. Goed advies. Vriendelijk en behulpzaam

Een geweldig professioneel familie team.

Een hele persoonlijke benadering voor hetgene wat jij precies wil met veel slaap en slaapkamer opties, ongedwongen en heel professioneel. Ook de installatie was helemaal top.

Zeer klantvriendelijk en leveren van kwaliteits product

Zeer prettige hulp in de winkel. Er wordt goed geluisterd naar wensen en meegedacht in mogelijkheden, zonder iets "op te dringen". De levering en plaatsing was professioneel en vakkundig.

prima medewerking en service

in de winkel prettig ontvangen zonder pushen om iets te kopen. Zelfs bij een tweede bezoek aan de winkel werd tijd genomen voor overleg. Aanpassen van twee vrijstaande bedden door deze om te ruilen en weghalen verouderde elektrische bediening was geen probleem om gratis uit te voeren.

Hier werken vakmensen die weten wat voor matras je nodig hebt En het juiste hoofdkussen Ze komen het gratis brengen en nemen je oude matras mee terug

Hele goede service

Fijn dat in de winkel de tijd word genomen en alles goed word uitgelegd. Alles geheel persoonlijk op ons aangepast. Zelfs na aankoop is er iemand langs geweest met een zelfde soort hoofdbord om te kijken of het wel zou passen met naar boven dragen! Bij bezorging netjes alles in elkaar gezet en onze oude matrassen mee genomen. Vriendelijke mensen, mooie zaak en heeeeeerlijk slapen nu in ons prachtige bed! Ik zou iedereen Kwakernaat aanraden!

Superservice!

Linda en Dick denken goed mee met de keuzes. Ook de nazorg is goed! Onze slaapkamer is nu mooi op elkaar afgestemd met nachtkastjes in een eigen gekozen kleur!

Professioneel advies gekregen

Deskundig personeel die de tijd voor je nemen.

gewoon duidelijke informatie

info Dick Kwakernaat zoals het hoort kort en krachtig

In een woord, perfecte service

Perfecte service zowel in de winkel, aan de telefoon en bij installatie thuis

Heel tevreden met het advies en met mijn aankoop.

In de winkel ben ik op een zeer professionele en prettige manier geholpen. Ik kreeg goed advies om zo een goede keuze te kunnen maken. Het installeren verliep vlot en de nodige uitleg was duidelijk. Al met al een zeer prettige ervaring. De winkel is niet goedkoop, maar de kwaliteit is prima.

Goede uitleg en service

Er werd een goede uitleg gegeven .Hoe te handelen en gebruik van bed.

Goed advies bij de aankoop. Afspraak is Afspraak. Ze doen wat ze beloven fijne zaak.

Zeer klantvriendelijk, proffesionele bediening .

Zeer klantvriendelijk, proffesionele bediening

Veel keuze en voorlichting is uitstekend

Vertrouwen

Zowel bij bezoek winkel als ook bij de levering en plaatsing is er door de medewerker(s) voldoende aandacht voor de klant.

Nog geen resultaat voor rugpijn. Jammer.

Misschien i s het even wennen.

Gewoon geweldig

Klantvriendelijk super goed advies goede kwaliteit producten dikke tien

Vriendelijk, goede service in winkel en bij aflevering.

Bedbodem in oude bed passend gemaakt zodat we de bedombouw konden behouden. Matrassen en bodems meegemen. Alles netjes achtergelaten. Prima service!

Bed slaapt heel goed

Je hoeft er niet aan te wennen, bed ligt gelijk goed en is goed in de bediening.

geweldig

heel tevreden en hele goede servers en vriendelijk

Simply good!

Onze vraag naar een hoofdbord van Auping is snel en goed gerealiseerd. Kunnen wij weer rustig gaan slapen.

Boulevard 118 D

4701 EZ Roosendaal