Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente positieve ervaring bij Kwakernaat. Klanten waarderen het vriendelijke en deskundige personeel, betrouwbare levering en heldere communicatie. De ervaringen zijn over het algemeen positief, met aandacht voor kwaliteit en persoonlijke service.
Goed geholpen zijn zeer deskundig de levering is zeer fantastisch gedaan. Dus zeer tevreden.
23 July 2026
Fam. de Bont
Roosendaal
Bedankt voor uw positieve reactie en heel veel plezier van uw mooie hoge laag boxspring bed.
Naast een deskundig advies ook een vlotte afhandeling van de bestelling. Levering geheel aangepast aan onze wensen en alles volgens afspraak geïnstalleerd. Hele prettige ervaring met Kwakernaat Bedden!
22 July 2026
Jan
Essen
Bedankt voor jullie mooi recensie, hartelijke groeten Linda en Dick.
Prima service ..
8 July 2026
walter verdaas
Roosendaal
Bedankt en fijn dat uw onze service waardeert.
Veel plezier van uw aankoop.
Kennis van zaken. Neemt alle tijd voor vragen. Vriendelijk, komt afspraak na. Hele fijne winkel. Een absolute aanrader.
7 July 2026
Ineke
Roosendaal
Hartelijk dank voor uw mooie woorden, veel plezier van uw nieuwe matras.
Via AI bij Kwakernaat RSD uitgekomen. Deskundig advies en later prettig gesprek. Absoluut geen verkopets toontje. De baas kwam mee bij levering en checkte op verzoek ook verstelmechanisme van bodem. DUS,,, aanrader Geen poespas, veel ervaring, vriendelikkevolm toon.
7 July 2026
P2 Traarb...
WOUW
Topservice Alle tijd en in alle rust Levering prima
20 June 2026
Miranda vermeulen
Roosendaal
Hartelijk dank voor uw positieve recensie, veel slaapplezier gewenst!
Vriendelijke groeten
Wij zijn afgelopen weekend bij deze beddenspecialist geweest en zijn ontzettend prettig geholpen. De eiegnaar nam uitgebreid de tijd om ons goed te informeren en dacht echt met ons mee. We voelden ons op geen enkel moment opgejaagd, wat de ervaring extra fijn maakte. Daarnaast zijn we ook erg te spreken over de bijkomende service die wordt aangeboden bij de aankoop van een bed. Dit geeft net dat beetje extra vertrouwen en maakt het totaalplaatje compleet. Kortom: een zeer positieve ervaring en zeker een aanrader!
13 April 2026
Myrthe
Zevenbergen
Dat is heel leuk om te lezen, dat we jullie goed hebben kunnen helpen.
Hartelijke groeten!
zoals hierboven en komt afspraken na. Fijne mensen.
5 April 2026
Marja
Heijningenn
Hartelijk dank en veel plezier met uw aankoop!
Goede lieve eigenaren met service als norm!!
3 April 2026
Wim
Bouter
Bedankt voor de positieve recensie en veel woon- en slaapplezier gewenst!
Goede uitleg en service. Altijd fijn om daar zaken te doen
28 March 2026
R.
Oudenbosch
Heel blij met uw mooie recensie.
Hartelijke groeten!
Lieve mensen die ons heel goed aan een nieuw matras, kussens en dekbed hebben geholpen. Alles netjes afgeleverd en oude matras meegenomen. Ze leveren kwaliteit en service!
26 March 2026
Bert
Roosendaal
Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden bent en nog een hele fijne nachtrust toegewenst!
Ik ben heel goed geholpen er werd goed naar me geluisterd
24 March 2026
Toos Hermes - Ernest
Roosendaal
Hartelijk dank voor uw mooi recensie :)
Altijd vriendelijk, behulpzaam en altijd een reactie en een oplossing.
24 March 2026
A
Breda
Fijn dat jullie zo tevreden zijn, geniet van jullie mooie bed!
Persoonlijk contact, goed advies, grote keus, uitstekende service van mensen die nog 'ouderwets' plezier hebben in hun vak. Waar vind je dat nog? Daarna nog nooit zo goed geslapen :)
22 March 2026
Yvonne
Oosterhout
Wat een mooie woorden, dank je wel.
Dick en Linda
Hele fijne zaak met erg goede kwaliteit bedden. Mooie materialen en er wordt de tijd genomen voor uitleg en de keuzes die je kunt maken. Nieuw bed nodig om heerlijk te kunnen slapen? Dan is dit precies het juiste adres!
14 March 2026
Els
Roosendaal
Hartelijk dank voor de mooie recensie en veel plezier met uw aankoop!
Wij stapten binnen en werden gelijk warm ontvangen. Goed en degelijk advies. Geen dwang of druk. Gewoon proefliggen en ervaren. De levering en plaatsing van het nieuwe bed was zo gebeurd. De mannen waren vriendelijk en netjes. Precies wat je wil. Fijne winkel, fijne mensen.
10 March 2026
Bas Manniën
Roosendaal
Wat een ontzettend aardige review :)
Hartelijk dank en veel plezier met uw nieuwe bed!
vanaf dat mijn dochteren ik bij U in de zaak binnenkwamen voelden we ons direct thuis vanwege de heel mooie zaak met schitterende verlichting en een vriendelijke ,behulpzame eigenaar,,die ons super geholpen heeft met het uitzoeken van een nieuw matras!!! Dank en ......tot ziens!!!
1 March 2026
Regine van Schijndel -Swinkels
Roosendaal
Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Blij dat u tevreden bent en veel comfortabele nachten gewenst op uw matras.
Vriendelijke groeten!
De familie Kwakernaat is vriendelijk en behulpzaam en de service is heel goed.
13 February 2026
Hans van Overveld
Zundert
Dank u wel en fijn dat u tevreden bent,
wij wensen u een goede nachtrust toe!
Het is een heel prettige zaak alle lof Toppie,
7 February 2026
Riet
Vughtstraat 26
Beste Riet,
Bedankt voor uw compliment en veel plezier van uw bed.
Dick en Linda
Het door mij bestelde Auping bed is onlangs vakkundig en netjes geplaatst, met daaraan voorafgaand diverse keren goede gesprekken en advies in de winkel/showroom. Vooralsnog ben ik erg tevreden, ook over het bed zelf t.w. van Auping. Dan zit het wel goed....
3 February 2026
Annelies
Roosendaal
Fijn dat u tevreden bent. Een hele fijne nachtrust toegewenst!
Prettig. Vriendelijk deskundig Goede service
3 February 2026
Bram
Rilland
Hartelijk dank voor uw mooi recensie en veel plezier van uw topmatras en dekbed!
Linda en Dick.
Fijne ontvangst bij dit bedrijf, dat over de juiste apparatuur en veel vakkennis beschikt. Ook de afspraken worden perfect nagekomen. Prima ervaring om hier te kopen!
27 January 2026
Ad
Dirksland
Bedankt voor uw positieve recensie en een fijne nachtrust toegewenst!
Goed advies, correcte aflevering!
22 January 2026
Anton
Roosendaal
Bedankt voor uw mooie recensie en veel plezier van uw aankoop,
vriendelijke groeten!
Vriendelijke ontvangst in de showroom,uitgebreide uitleg.Aflevering op de afgespoken datum en tijd.Keurig geplaatst en oude bed afgevoerd.Werking van de (electrische) bediening gedemonstreerd. Top !
21 January 2026
Mathijs
Roosendaal
Fijn dat u tevreden bent.
Wij wensen u een fijne nachtrust toe op uw nieuwe bed.
Hartelijke groeten,
Afgelopen weekend is het team van Kwakernaat ons bed komen plaatsen. Alles volgens afspraak geleverd en al het verpakkingsmateriaal weer mee terug genomen.
21 January 2026
Jan Willem
Roosendaal
Hartelijk dank voor uw positieve ervaring te delen.
Heel veel fijne nachten gewenst op uw nieuw bed.
Vriendelijke groeten.
Nieuwe Markt 45