Fijne week! Weinig neven-activiteiten voor 16-jarigen. Surfen was TOP!
Mijn dochter vond het super leuk, dus misschien tot volgend jaar!
Was een superleuk kamp, ik vond de begeleiders hartstikke geweldig. SO naar Alex, Stan, Sjoerd, Lotte, Ivan en de rest. Jammer dat we maar 2 dagen konden kiten, maar je kunt het weer niet controleren he.
Oscar zat in groepje van 4 op wakeboarden. Erg leuk en gelukkig niet zo afhankelijk van de wind dus ging iedere dag door! Top. Tube was helemaal-je-van-het :-)) Veel en lekker eten. Toch erg belangrijk! Douches op de camping waren te ranzig om te douchen. Gelukkig op Wakeboardcentrum wel schone douches ;-) Fiets gehuurd/gereserveerd/betaald maar er was geen fiets voor Oscar. Erg jammer!!!! Hij had het nodig 2x10 km oer dag fietsen. En natuurlijk gezellig. Vervangend vervoer met de auto ook best prima (voor Oscar zelf) maar wij hadden liever een (betaalde) fiets.
Jammer dat op de niet-kitesurf-dagen het programma met wakeboarden werd gevuld zoals bij ce inschrijving telefonisch is gesuggereerd. Verder sanitair kan een stuk schoner (...). Verder erg leuk en positief allemaal. Leuke enthousiaste leiding en genoeg en mn lekker eten
Het was leuk
goed, fijn kamp met goed eten! jammer dat er niet veel leefdtijdsgenoten waren
Het was een gezellig kamp, het was wel jammer dat omdat er geen wind stond we bijna niets deden. Gelukkig was er een leuke sfeer op het kamp, maar jullie moeten wel beter bedenken wat de kinderen moeten doen als er geen golven en wind zijn / staan. Ook was 1 activiteit gevaarlijk want we mochten niet van een band af waar we misselijk van werden Ps: de leiding was wel fijn in de avond ;) groetjes Nina Lodiers
Als er geen wind was, dan was het leuk als er activiteiten georganiseerd werden zoals wakeboarden en banaan varen. Ze werden niet continue vermaakt als er geen wind was, mochten wel wat meer spellen georganiseerd worden
Twee punten van aandacht: - bij intake is er geen aandacht gegeven aan het paspoort/ is dit niet ingenomen en tijdens het kamp verloren... het blijven kinderen. Kopie ID zou voldoende moeten zijn. - Pieter heeft aan de leiding om lippenbalsem oid gevraagd en niet gekregen. Hierdoor is zijn bovenlip ERNSTIG verbrand met gezindheids risico’s voor de toekomst. Ik denk dat te gemakkelijk met deze vraag is omgegaan. Hoe de lip er zaterdag uitzag had zelfs een dokters bezoek gerechtvaardigd. Hij heeft veel pijn en last van zijn lip gehad tijdens kamp en nu nog. Grotere allertheid van de leiding/ instructeurs was op zijn plaatsgeweest. Al je Pieter zag/ aankeek was dit niet te missen geweest.
Allereerst vinden wij het ontzettend vervelend dat Pieter zijn paspoort is kwijtgeraakt. Volgens de wet is het verplicht om jezelf vanaf 14 jaar te kunnen identificeren. Maar wij hebben nu de paklijst aangepast en daarop vermeldt dat t/m 13 jaar een kopie van het ID voldoet. Verder hebben we naar aanleiding van uw melding ons smeerbeleid nog eens goed doorgesproken binnen het team. De kinderen worden meerdere malen per dag aangespoord om zich goed in te smeren. Zeker nu het zonnetje zo lekker schijnt!
Onze 11 jarige dochter heeft het fantastisch gehad, voor herhaling vatbaar'. Ze had zo'n gezellig, druk programma dat er geen tijd was voor heimwee. Volgende keer misschien kitesurf kamp ;-)
Weinig golven dus jammer dat ik niet veel heb bijgeleerd maar alsnog heel leuk om mee te maken.
Ik heb een super leuk kamp gehad! allemaal leuke mensen leren kennen ik zou het zeker aanraden, ik kwam alleen en door alle activiteiten op de eerste dag al gelijk leerde je eigen kamp al kennen wat super fijn was en waardoor er bij ons een hele hechte groep ontstond. Alle begeleiders waren ook super chill!
Superleuk kamp. Deze kampweek wel zeer weinig foto's gepost tov vorig jaar en de week die volgde.
Mijn zoon heeft enorm genoten van de leuke week! Complimenten voor de leiding!
Is erg tegengevallen. De huurfietsen waren veel te klein terwijl de camping een vol uur fietsen van de activiteit af lag, hetgeen nergens gemeld was bij aanmelding. Voor mijn dochter van 10 was dit echt een enorme afknapper. Voor het geld wat we betaalden vonden wij het raar dat de kinderen na dat uur fietsen ook nog corvee moesten doen. Het avondeten was muv de BBQ niet top. Het meest schrijnend vond ik echter dat mijn dochter jarig was tijdens de kamperen en dat- ondanks de vele formulieren die ik in heb moeten vullen tevoren - er GEEN ENKELE aandacht aan haar 11 jarige verjaardag werd geschonken. Sterker nog, toen wij even langskwamen om haar te feliciteren wist de leiding niet eens wie ze was en zelfs toen ze daarna ook nog alle kinderen op het kamp en de leiding trakteerde was er nog niemand die bedacht om even te zingen of haar te feliciteren. Echt zwaar teleurstellend en slecht leiderschap . De activiteiten waren leuk naar ik begreep en ook veilig georganiseerd.
Allereerst willen wij oprecht onze excuses aanbieden dat de verjaardag van Annabelle ons ontschoten is. Juist omdat wij grote waarde hechten aan een persoonlijke benadering van al onze deelnemers, is deze fout extra vervelend. Wij gaan bekijken of we het nog een beetje goed kunnen maken met een leuk presentje. Daarnaast reageren wij graag nog inhoudelijk op uw feedback. De kinderen gaan op de fiets van het surfdorp naar de surflocaties. De verste locatie is 8 km fietsen en voor de kleintjes is dit inderdaad ver. Als ze heel erg moe zijn aan het eind van de week, zorgen wij voor vervangend vervoer (bijvoorbeeld met onze bus), want wij begrijpen dat 8 km heen en weer fietsen best ver is als je zo jong bent en ook nog de hele dag gesurft hebt. Corvee hoort er helaas bij, vele handen maken licht werk en de kinderen helpen bij ons rondom de maaltijden mee. Wel proberen wij zowel van het fietsen als van het corvee een feestje te maken, met een hoop lol en plezier, maar ook als leermoment (samenwerking en functioneren binnen een groep).
erg leuk en gezellig kamp! wel erg jammer dat het kamp op maandag begint en dat de kids dan nog niet gaan surfen! Eerste dag werden door Lois en Sem als saai ervaren!
Het was echt een super leuk kamp en ga volgend jaar sws weer. Mis het nu gwn al. De begeleiding was ook super leuk en ze betrekken je echt bij alles! Ik raad dit kamp sws aan
Mijn dochter heeft een super week achter de rug!
Mijn dochter heeft een fantastische week gehad. Graag had ik wat meer flexibiliteit in het programma gezien zodat er een alternatieve activiteit is als er teveel, of te weinig wind was (ze hebben van de 5 dagen slechts 3.5 dagen les gehad). Ook vind ik dat mobiele telefoons "verboden" moeten worden - mijn dochter was een van de weinigen die hem niet bij zich had. Op dagen dat er geen "les" was, waren de andere kinderen veelvuldig met hun telefoon bezig - althans dat is wij zij zei. Ik zou ook graag wat meer communicatie via Facebook zien, vooral de eerste dag. De eerste post was pas 36 u na het begin van de week. De rest van de week was het wel prima. Dat iedereen zijn eigen tent heeft op de camping is fantastisch; het was alleen wel vrij ver fietsen van de activiteiten, zei mijn dochter. Al met al heeft ze een fantastische week gehad! Bedankt daarvoor. En waarschijnlijk volgend jaar weer!
Een superleuke week!
Ze hebben het fantastisch gehad! Willen volgend jaar zeker weer! De reden waarom ik 1 x een 8 gegeven heb ipv een 10 is dat ik denk dat als er niet gesurfd kan worden vanwege het weer er misschien meer activiteiten gedaan kunnen worden die als voorbereiding op het surfen kunnen dienen. Maar ik ben geen pro dus weet dat niet zeker. Hartelijke groet Carina
Van aanmelding tm hele week: top geregeld allemaal! Complimenten voor de medewerkers en organisatie
Topbeleving!
Grevelingenhout 7