Filters

10

Supervet en ik heb heel veel geleerd.

Hele leuke week en ik heb superveel geleerd. De begeleiders zijn heel aardig en lief. De avondactiviteiten waren heel vet en leuk. Vooral de dropping en de silent disco.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een aangename week.

Zoon van 12 heeft zich prima geamuseerd tijdens het kitesurf kamp. Leuke monitors, goede begeleiding, lekker eten. Zeker voor kite surfen is het belangrijk dat er valabele alternatieven worden geboden omdat de omstandigheden het vaak niet toelaten om te kiten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top week!

Mijn heeft een top week gehad en kwam met zeer enthousiaste verhalen thuis. Het was een zeer gezellige groep met goede en aardige instructeurs. Naast het windsurfen heeft hij ook veel andere leuke activiteiten gedaan. Volgend jaar hopelijk weer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gezellig

Avond activiteiten mogen soms iets leuker maar was voor de rest erg leuk

 • Aanbevelen? Ja
8

Gezellig en veel nieuwe windsurf technieken geleerd

Erg leuk windsurfkamp. Helaas stond er niet veel wind maar daarmee heb ik wel veel technieken kunnen leren. De sfeer was goed. Er waren genoeg leuke dingen te doen op de camping zelf, longboarden, pingpongen, steppen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk

Beste week van mijn leven. De begeleiding was echt super aardig en helpte je heel goed als je het voor de eerste keer deed

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Onze zoon heeft het ontzettend naar zijn zin gehad en wil volgend jaar zeker weer. Goede organisatie en leuke instructeurs!

 • Aanbevelen? Ja
10

het was weeral TOP

zalige vibes, toffe crew, lekker eten, mijn diploma behaald, ik wil monitor worden!

 • Aanbevelen? Ja
7

Erg leuke week gehad, maar helaas erg weinig gekitesurft

Onze zoon Mike Wannet heeft een erg leuke week (8-8 tot 13-8)gehad en leuke ervaringen opgedaan. De groep sloot goed op elkaar aan en ze hebben onderling een leuke week gehad. Nadeel was de wind deze week, die was (in de ochtend) te zacht om te kunnen kitesurfen en dus werden er andere activiteiten gedaan. Helemaal top natuurlijk. Nu hield ik (vader van Mike) de windgegevens deze week ook in de gaten en zag ik dat aan het einde van de middag de wind wel toenam, dus ik ging ervanuit dat de jongens dan op het water stonden. Achteraf blijkt dat Mike effectief 1 uur kitesurfles heeft gehad, omdat ze einde middag terug gingen voor het eten dat blijkbaar op een vaste tijd gepland stond? Mijn advies zou zijn hier op basis van de windvoorspellingen flexibeler mee om te gaan, zodat op het moment dat de wind er wel is, de leerlingen klaar staan om hun kitesurf ervaring op te doen. De week was erg gezellig begrijp ik, maar er was ook teleurstelling dat er zo weinig gekitesurft is......... Waarbij ik natuurlijk ook begrijp dat het weer niet te bepalen is, maar zoals gezegd hield ik de wind ook in de gaten en was ik zelf een paar dagen in Renesse en tussen 16 en 18 uur stond er best wat wind (11-16 knopen).... Aansluitend nog een vraag/verzoek? Doordat er zo weinig effectief gekitesurft is wil ik Mike graag nog 1 - 2 lessen laten volgen, zodat hij niet alleen de theorie heeft, maar ook de ervaring zelf. Kunnen jullie hiervoor (mede door de situatie) een speciaal aanbod in doen? Om hierin tegemoet te komen....... verneem graag van jullie Ronald Wannet 06-28823600

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Ronald, Dank je wel voor je feedback. Allereerst goed om te horen dat Mike het goed naar zijn zin heeft gehad bij ons. Het waaide vorige week inderdaad minder dan we hadden gehoopt en hebben daarom onze alternatieve activiteiten ingezet voor het kitesurfkamp, zoals o.a. wakeboarden en funtube varen met onze boot. Het punt met betrekking tot flexibiliteit en verschuiven van de les naar de avond gaan we zeker meenemen als verbeterpunt. Mike kan na het seizoen, bijvoorbeeld in september, bij ons terecht voor kitesurflessen. Ik wil je vragen om voor verdere informatie en afspraken hierover contact met ons op te nemen door een mailtje te sturen naar info@oneillsummercamps.nl.

10

Hele leuke week gehad!

Ik en mn vrienden hebben echt ontzettend genoten van deze week! We hebben echt goed kunnen leren surfen en hebben het echt super gezellig gehad. P.S love naar de begleiders Groetjesss van Esra

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig leuk goed georganiseerd kamp op een mooie locatie

Het begon bij een super vriendelijke en goed georganiseerde ontvangst. Een geweldig activiteiten programma met een enthousiaste staff. Er werd heel goed rekening gehouden met allergieën. Een gezellige en veilige sfeer. De camping was ook goed geregeld. Elke dag werd er een verslag gestuurd naar de ouders met prachtige foto’s en na het kamp werd een link met alle foto’s gestuurd. Als herinnering kregen de kinderen een bidon en twee kwalitatief mooie shirts. Een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring en top verzorgd

Met een gerust hart mijn kinderen op kamp laten gaan. het was Top verzorgd. Ze hebben een geweldige tijd gehad, veel geleerd en nieuwe vrienden gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Nina heeft genoten! Ze wil volgend jaar weer!

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel vrienden gemaakt, leuke kampleiding.

Het surfen was erg leuk en het was heel gezellig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuk, leerzaam en divers!

Onze zoon heeft het super naar zijn zin gehad. Er zijn goede instructeurs die naast kundig ook ontzettend leuk zijn. Voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top kamp!!!! Volgend jaar graag weer

Wat een top kamp, kan niet wachten op volgend jaar, dan windsurfen Voor het eerst op kamp met slapen, was top geregeld, eigen tentje, eigen veilige plek Giso heeft dik genoten Vertelt er nog steeds over

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij vonden het een gezellige, energieke week.

Het was heel gezellig en we waren echt een groep met elkaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

superleuk kamp met allemaal verschillende erveringen!

Elke dag was er wat anders te doen (bij mijn combi-kamp). We deden verschillende surf-sporten, maar daardoor konden we voor elke sport de beste dag uitkiezen. Zo hebben we perfecte wind meegepakt voor het windsurfen en de aller beste golven voor het golfsurfen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super leuk!

Goed georganiseerde week, leuke mensen en veel leuke dingen te doen. Iets meer fruit zou ik wel willen, David

 • Aanbevelen? Ja
2

Matig

De mensen en begeleiders waren erg aardig, maar het kamp zelf was er matig… omdat er geen wind was konden we nauwelijks kiten. Dit is natuurlijk het risico van dit kamp, maar als je dan vervolgens als kamp weet dat dit kan gebeuren hoop je toch dat ze iets van een andere activiteit klaar hadden staan? Dit was helaas niet het geval waardoor de kinderen vaak uren op het kamp niks aan het doen waren!

 • Aanbevelen? Nee
10

Fantastische week!

Super goeie sfeer op het kamp. Professionele begeleiding. Volgend jaar weer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig en voor herhaling vatbaar

Bij het wegbrengen was mijn dochter wat nerveus omdat het voor haar de 1e keer was dat ze op kamp ging. Bij het ophalen raakte ze niet uitgepraat over de vele leuke dingen die ze heeft meegemaakt en de nieuwe vrienden. Ook werd ik door de begeleider af en toe op de hoogte gehouden omdat ze nog niet zo lang ervoor in het ziekenhuis had gelegen. De foto's die op Instagram en FB werden geplaatst waren ook leuk om te zien en heel fijn dat je naderhand een link kreeg met alle foto's. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gezellig!!

Ik heb een super leuke gezellige week gehad met super activiteiten en hele fijne begleiders! Het is lekker actief met de hele dag surfen en ‘s avond leuke avond activiteiten. Het eten is goed en lekker! Persoonlijk vond ik het heel fijn dat we in een eigen tent sliepen. Ik heb een top week gehad en waarschijnlijk kom ik volgend jaar weer!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super gave week met leuke mensen!

Ik heb enorm genoten van deze week. Er was veel gezelligheid en super goede instructeurs die mij hebben leren kitesurfen. Veel gelachen, heel veel leuke dingen gedaan en lekker gegeten. Alles was top georganiseerd. Dus... hopelijk tot volgend jaar!

 • Aanbevelen? Ja
9

TOF en verzorgd

Gewoon te gek geweest

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd