Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen worden de betrokken en enthousiaste leiding, de vakbekwame instructeurs en de veilige, gezellige sfeer vaak genoemd als sterke punten. De variëteit aan activiteiten en de sociale sfeer binnen de groep krijgen veel positieve geluiden. De communicatie en de goede organisatie komen meerdere keren terug in de reviews, en ook de maaltijden worden als prima ervaren. De meeste deelnemers geven aan liever volgend jaar terug te komen.
Ik meldde me aan om te leren windsurfen, maar had niet verwacht dat het zo ontzettend gezellig zou zijn! Ik ga volgend jaar zeker weer!
31 August 2026
Lieuwe Lohuis
Aalten
Voor mijn dochter van 14 was het combi-kamp een heel goede ervaring. Ze was met een paar vriendinnen, met wie ze veel lol had, maar heeft ook nieuwe mensen leren kennen. Ze had nog maar een keer eerder gesurft en heeft weer wat bijgeleerd. Leuk dat er naast surfen ook veel andere activiteiten te doen waren, ze hebben veel beleefd! De begeleiding heeft ze ook als fijn ervaren.
31 August 2026
Elsbeth
Rotterdam
Is de dag heb je veel lesuren en in de avond zijn er leuke activiteiten. Je hebt genoeg vrije tijd en het eten is acceptabel.
27 August 2026
Edgar
Breda
Super leuke week. surfen top, super leuke mensen leren kennen, eten goed, leuke leiding, nachten kort, sfeer goed, kamp zoals een kamp moet zijn.
26 August 2026
mauk
vught
We kregen een hele blije dochter terug :) vol met verhalen over avonden lang kletsen met nieuwe vrienden en vriendinnen. Overdag sporten op het water en daaromheen spelletjes met elkaar en nog meer kletsen. Tussendoor zelf langs geweest om nog spullen te brengen en zelf te windsurfen. Je ziet hoeveel plezier de leiding heeft om dit te begeleiden, ze zorgen dat het een groep wordt en niemand buitengesloten wordt of je nu alleen of met meerdere op vakantie komt. Volgens jaar waarschijnlijk 2 dochters op het oneill windsurfkamp
rens linders
Zierikzee
Onze dochter heeft wederom genoten van het surfkamp en veel vrienden gemaakt. Gaat volgend jaar zeker weer. We hopen alleen wel dat er meer aandacht is voor de gemiddelde surfer. Als je al heel veel kan is daar een begeleider voor, of als je net nieuwe bent. Afgelopen 2 jaar in de midden groep gezeten, en veel dingen hetzelfde gedaan. Er maag meer aandacht zijn, om vandaaruit door te groeien naar de meer ervaren groep. Tevens is het beste storend als er (buiten de minimum leeft tijd om) iemand rondloopt die echt veel jonger is.
David van Straalen
Rotterdam
Direct bij aankomst heerste er een open en relaxte sfeer op het strand. De warme ontvangst en introductie van het begeleidingsteam gaven ons als ouders meteen vertrouwen. Dat bleek terecht: onze dochter heeft enorm genoten en voelde zich veilig en op haar gemak. Wat ons vooral opviel, was dat de groep de hele dag samen aan zee doorbracht. Die combinatie van surfen, samen zijn en een duidelijke dagroutine vonden wij echt een meerwaarde en onderscheidt dit kamp wat ons betreft van andere kamporganisaties.
Pia
Oosterbeek
Ik kwam naar dit kamp zonder surf ervaring en ik ga weg met veel herinneringen en nieuwe ervaringen. De andere kinderen op het kamp waren super gezellig en leuk om mee te zijn. De begeleiding is verwelkomend en behandeld je alsof jullie elkaar al lang kennen ze helpen je met surfen mr ook buiten het surfen helpen ze je goed.
Emma Rieter
Den haag
Dit was beste kamp in Zeeland die ik kon ooit hebben gehad. Was super leuk je hebt leuke kamps waar uit je kan kiezen en allemaal zijn even goed. Heel leuk dat ze doen hier surfer van de dag en surfer van de week want dan hebben kinderen extra veel auntusiasme om dingen te doen. Ik vond zelf super leuk en gezellig. Als ik heb kans ik ga zo ie zo terug komen!
23 August 2026
Pavel
Helmond
Mijn dochter heeft een hele leuke week gehad. Alles was goed georganiseerd en je heeft een top tijd gehad.
17 August 2026
sabine
amstelveen
Heel veel vriendinnen gemaakt, iedereen was aardig! En natuurlijke leuke dingen gedaan. Alleen het ontbijt en de lunch viel wat tegen, verder was alles top.
17 August 2026
Lindy
Hilversum
Onze dochter (13jr) en 3 vriendinnen hebben aan het combikamp mee gedaan. Vol enthousiasme kwamen ze er van terug. En willen volgend jaar graag weer mee! Complimenten voor de leuke en professionele leiding van het kamp.
13 August 2026
Patrick
Berlicum
Wat een fantastisch kamp met goede begeleding. Nu voor de tweede keer geweest en gelijk de 3de keer geboekt.
Hiske
Breda
Onze dochter van 13 jaar heeft echt een fantastische tijd gehad op dit kamp. Toen ze thuiskwam waren haar eerste woorden: ‘Het leukste kamp ooit'. Ze vond de groep en kampleiding heel leuk en het was een vol programma. Bedankt aan iedereen die daar aan bij heeft gedragen!
Annette Wassenaar
Amsterdam
Ik (Oscar) heb een top week gehad. Veel kunnen golfsurfen en heel gezellig gehad. Hele leuke instructeurs ook.
Oscar
Het is een heel leuk kamp met leuke kinderen, ik ben 14 jaar
31 July 2026
Noor
Utrecht
Gezellige week, leuke activiteiten. Begeleiders hebben pedagogische achtergrond en ervaring met werken met kinderen en begeleiden van groepen. Ook veel surf/kite ervaring in de groep. Passen programma aan op niveau van het kind.
22 July 2026
Boukje
Nijmegen
“Het was altijd heel gezellig, leuke leiding. Ik ging met plezier naar huis met hele leuke herinneringen. Het eten was lekker, ook leuk dat ik allerlei dingen heb geleerd(windsurfen,kiten) en allemaal leuke spelletjes “ - M (12) deed mee aan t combikamp
CM
Breda
Zoon (12) ging voor het eerst op kamp en ging voor het eerst kiten. Hij deed 6 dagen kitesurfkamp. Hij kwam super enthousiast thuis! Niet alleen echt goed leren kiten maar ook nieuwe vrienden gemaakt. Hij heeft heel veel lol gehad en wij merken zelfs een stukje meer verantwoordelijkheid geleerd. Super leuk en volgend jaar wil hij zeker weer! Dank aan alle begeleiders.
Anahi
Heemstede
Is je kind sportief, houdt hij of zij van watersporten (of lijkt je kind dat leuk) en vind je kind het leuk om met een groep kinderen van gelijke leeftijd een week lang plezier te maken, dan is dit zomerkamp een echte aanrader. Louter goede verhalen van onze dochter (15) gehoord.
Frank Verhoeven
Waalwijk
De hele familie is ontzettend tevreden over het surfkamp en de uitstekende begeleiding door de monitoren. Onze Franstalige kinderen hebben de kans gekregen om volledig ondergedompeld te worden in het Nederlands, waardoor ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen om in een andere taal te communiceren. Proficiat met de uitstekende organisatie en bedankt om onze kinderen elke dag met een grote glimlach te laten thuiskomen.
14 July 2026
Sébastien
Belgique
Mijn zoon heeft nu drie keer deelgenomen aan het windsurfkamp. En wederom was hij enthousiast bij thuiskomst! De leiding is zeer betrokken en enthousiast. Ze hebben de taken goed verdeeld. Windsurfen staat op één en daarnaast zijn er verschillende andere activiteiten. De avonden zijn gezellig en goed georganiseerd.
5 October 2025
Marieke
Hoofddorp
Mijn dochter van 14 heeft een hele fijne tijd gehad. Alles was boven verwachting goed. Dit was haar eerste surfkamp en voor haar leeftijd helemaal perfect. De sfeer onderling in de groep was goed en de instructeurs en begeleiders zijn heel betrokken. Ze heeft daarnaast nog heel lekker gegeten en goed geslapen in de tent met meerdere kids. Ze wil volgend jaar weer, dan neemt ze wel een eigen fiets mee want deze was wat klein :). Echt een aanrader dit kamp!
3 September 2025
Dieuwertje
Rotterdam
Pauline vond het erg leuk weer. Ondanks dat er minder wind was dan vorig jaar heeft ze toch ook weer dingen geleerd. Als ouder hebben we af en toe even gekeken. De windsurfinstructeur was kundig maar ook erg gemotiveerd. Overigens geldt dat ook voor de surfinstructeur van vorig jaar.
20 August 2025
Theo Bakker
Giessen
Het kamp is top opgezet met super materialen, een veilige omgeving, goede communicatie, een pedagogische benadering van de instructeurs, en vooral veel plezier!
18 August 2025
Kerstin