GEWELDIG
Op 15 juni hadden we het geluk om Marcella als fotograaf op onze bruiloft te hebben, en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met haar werk. Vanaf het eerste moment straalde ze professionaliteit en warmte uit, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden.
Marcella heeft een fantastisch oog voor detail en wist precies de juiste momenten vast te leggen – van de emotionele blikken tijdens de ceremonie tot de spontane lachbuien tijdens het feest. Haar foto's zijn niet alleen prachtig, maar vertellen ook echt het verhaal van onze dag. We zijn zo dankbaar voor de manier waarop ze onze herinneringen heeft vereeuwigd.
Wat ons ook opviel, was hoe onopvallend ze aanwezig was. Ze wist zich soepel door de menigte te bewegen zonder het moment te verstoren, en toch heeft ze alles vastgelegd. Daarnaast was de communicatie met haar super helder en snel, zowel voor, tijdens, als na de bruiloft.
Maar wat Marcella echt bijzonder maakt, is niet alleen haar talent, maar ook haar persoonlijkheid. Ze is zo'n ontzettend fijn en lief persoon om er de hele dag bij te hebben. Ze stelde ons op ons gemak en bracht een positieve energie met zich mee die de dag alleen maar mooier maakte.
We zouden Marcella zonder enige twijfel aan iedereen aanraden die op zoek is naar een getalenteerde en professionele fotograaf én een geweldig persoon. Bedankt, Marcella, voor het maken van zulke mooie herinneringen die we voor altijd zullen koesteren!
Liefs,
Thomas & Anouk