4 sterren: goede service, goed behandeld

Het golfreisje met 7 man naar Catalunya is helemaal top geweest! Prachtige banen (PGA Cataluna, Emporda), prima hotel, geweldig weer, wat zouden we nog meer willen? De vliegtickets hebben we zelf geregeld, maar de rest van de reis hebben jullie uitstekend voor ons verzorgd. De greenfees, hotel, huurauto voor 7 man, alles ging in één keer goed! Volgende keer komen we zeker weer bij jullie terecht.

• Golfbestemming Spanje
  • Website
  • Reisaanbod
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Totaal oordeel Golftime
  • Opmerking over Golftime DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Emporda, Catalunya, Spanje

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bedankt voor alle moeite wel is genomen om onze golftrip te laten slagen. De last minute wijzigingen welke op jullie initiatief waren aangebracht maakten de trip tot een succes. Tot de volgende keer !

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime Prima hotel voldeed volledig aan de verwachtingen

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 25 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.