4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een hele fijne week gehad op twee mooie golfbanen, en hebben ook genoten van de omgeving van de Algarve. Het bezoek aan de Portugal Masters in Vilamoura was een hele mooie ervaring; dank voor de kaartjes !

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Wij hebben in Morgado gelogeerd en dat is ons zeer goed bevallen, vriendelijk en attent personeel,mooie kamers en een prima verzorging qua eten en drinken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima vakantie gehad, enige minpuntje was de gedateerde hotelkamer, de rest was uitstekend!

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Kamers gedateerd, geen wifi op de kamer, wel keurig schoon. Eten meer dan voortreffelijk. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een zeer prettige ervaring. Prachtige golfbanen. Sfeervol Club huis en uiterst prettige- en service gerichte mensen.

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime Ruim en plezierige accommodatie. Ik ga hier zeker terug!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige locatie in de Toscane aan een mooie golfbaan. In de directe omgeving meer dan voldoende uitstekende restaurants met Toscaanse gerechten en mooie wijnen.

• Golfbestemming Italië
  • Opmerking over Golftime Poggio dei Medici.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zie boven. Voor elke golfer ... een absolute MUST ! Kregen van Nadine nieuwe tee-times ... Dank U Nadine !

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime La Manga Club Verouderd 5-sterren (?) hotel met TOP-service Absolute toplocatie in Europa .. "het" golfresort !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reeds enige jaren organiseren wij een golftrip via GolfTime Travel, perfecte en deskundige begeleiding

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Hotel voldoet aan verwachting en heeft inmiddels overal WiFi.

4 sterren: goede service, goed behandeld

mooie omgeving en complex alleen service en hygiene dramatisch

• Golfbestemming Italië
  • Opmerking over Golftime accomodatie kan erg goed zijnGeen info over tijden in restaurant of schoonmaak. nu zee r matige service advies schoonmaak zou een stofzuiger moeten aanschaffen inplaats van alleen stoffer en zwabber nu grote vieze hoopjes in hoeken ook ongedierte omdat honden toegestaan zijn.Wordt ook maar 2x per week schoongemaakt/nieuwe handdoeken ed. "chef"van horeca moet een schop krijgen zeer onvriendelijk 2x min gevraagd of w e konden eten 1x kom over ene uur terug 2e maal over 10 minuten gaat keuken dicht bij ontbijt als je iets later vraagd moe tvragen of er nog wat eten en drinken kan komen zag anderen zelfs de vuile borden op zij moeten duwen om te kunnen zitten. Golf baan mi te moeilijk voor hoge handicappers Potentieel erg goed maar met huidige service matig/slecht lijkt wel of chef aleen leden wil en gene touristen (1e week was er een dame en die was fantastisch)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles OK - en de toegangskaarten voor de Portugal Masters was een mooi geschenkje, we hebben er zondag van genoten samen met de 2 beste belgische spelers. Hiervoor bedankt.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Ons verblijf is 100% meegevallen in Morgado Golf resort - na enkele extra vragen aan de receptie werd ons alles toegekend wat er door ons betaald werd aan jullie. Kamer mét balkon prima gelegen met zicht op de golfbaan - personeel héél vriendelijk en behulpzaam. Golfterreinen OK en uitdagend - het eten was in buffetvorm en we hebben elke dag een volledig andere keuze aan eten gehad. Alles in orde en ze zien ons daar zeker nog eens terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ook al telefonisch gemeld: prima weekend gehad - goed hotel - leuke banen. enige minpuntje: bij aankomst GC Varus clubhuis gesloten (pas va 12.30 uur open; koffie uit automaat in de hal). Na afloop ronde clubhuis gesloten ivm besloten feest. Jammer!

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime hotel: Prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt verrast door de fantastische accommodatie op Schloss Luedersburg met overnachtingen in de in de PonySchuppen. Helaas geteisterd door slecht weer. Van de 2 green-fees maar 1 kunnen gebruiken. Tja.., risico van het seizoen. Een aanrader is deze locatie in een wat stabieler (zomer-) seizoen....

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime Uitstekend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lodges zijn van uitstekende kwaliteit, goede keuken, voortreffelijke bediening en prachtige golfbaan. In combinatie met de Noord Nederlandse Golfclub, een fantastisch weekend gehad.

• Reisaanbod N.v.t.
  • Golfbestemming Nederland
  • Opmerking over Golftime Drentsche G&CC lodges

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed hotel en een mooie baan bij het hotel ook het eten was erg goed s'morgens een buffet vorm en s'avonds een 5 gangen menu, maar wij zijn wel personen die alles lusten. Dat kan weleens een probleem zijn aangezien je geen keuze hebt, zoals bij een buffet vorm. Bij het hotel kun je ook de drank afkopen tegen een redelijk bedrag ik dacht € 150,-- per kamer voor 6 dagen dit wisten we niet van te voren, maar is wel interessant. En ook de baan Quinta do Vale is een hele mooie baan, zeker een aanrader.

• Opmerking over Golftime Hotel Isla Canela

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer net hotel, ruime kamer met goede voorzieningen. Restaurant in de haven Valerio, klein met uitstekende tapas gerechten.

• Opmerking over Golftime Vila Gale in Cascais

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend georganiseerde reis met voortreffelijk hotel. het hotel had een aparte bemande golfdesk en ook deze meneer was zeer vriendelijk en behulpzaam en bracht ons met een shuttle naar de golfbaan

• Opmerking over Golftime Hotel Los Monteros in Marbella

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed verzorgd, precies zoals beschreven. Zeker aan te bevelen.

• Golfbestemming Frankrijk
  • Opmerking over Golftime Zeer mooi

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend. Ik kan iedereen dit hotel aanbevelen. Ons 3 de verblijf in Rompido, wij gaan zeker terug (met Golftime).

• Totaal oordeel Golftime
  • Opmerking over Golftime Perfect golfhotel, prima accommodatie, uitstekende courses. Aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De reis was in totaliteit goed geregeld, alle afgesproken zaken waren goed geregeld zoals vliegtickets, auto huur, hotel en flights.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Accommodatie was zuiver en verzorgd en een ruim aanbod tijdens het ontbijt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

uitstekende banen en goede accommodatie, golf buggie is geen luxe

• Opmerking over Golftime Prima gekozen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondergetende had de reis geboekt en... Eerlijk is eerlijk, niet voldoende aandacht besteed aan de diverse vouchers. Zo stond er op de voucher voor de huurauto van het echtpaar waarmee wij reisden géén naam. Dus kon Avis de boeking niet vinden... Dat kostte een uur, ook al niet grappig. Wellicht stond het in de reisbescheiden, misschien ook niet: je moet de auto inleveren op terminal 1 en je vliegt vanaf terminal 2 (Transavia). Geen probleem, maar je moet er dus echt wél ruim op tijd zijn!

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Hotel Quinta de Marinha is top, evenals de baan. Clubhuis, bar en eetgelegenheden op het terein veneens goed tot zeer goed, maar met name de drank is SCHRIKBAREND duur. Dat is echt niet grappig (en wij zijn echt wel wat gewend!). Er is op zich op de kamer een prima wifiverbinding met eigen code, maar... te pas en te onpas moet er of opnieuw ingelogd of een nieuwe code gevraagd. Tenslotte: nogmaals uitstekende accomodatie, maar ze moeten daar beslist iets aan het kamersleutelsysteem doen. Modern met kaartjes, die keer op keer weigeren. Dat wordt overigens door de receptie weer uitstekend en voortvarend opgelost, maar storend is het wel als je steeds je kamer niet in kunt. Gelukkig kreeg een van onze reisgenoten een kaartje waarmee ok onze kamer open kon :-(

4 sterren: goede service, goed behandeld

De locatie aan het golfbaancomplex is rustig en prima gelegen, maar wel ver van winkels. De golfbaan Castro Marim is goed en prettig spelen. Benamur was een minder goede baan, maar de naast gelegen baan Quinta du Vale was erg mooi, maar niet in het pakket (wel aan te bevelen).

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Het huis was prima goed ingericht en ruim. Kon lekker op terras zitten in of uit de zon. Handig zou zijn om te weten welk soort koffiezetmachine aanwezig is zodat de juiste cups kunnen worden meegenomen of aangeschaft (Nespresso/De longhi). Bij de receptie aanschaffen was erg duur, maar in Portugees proberen de juiste cups te vinden bleek niet mogelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wederom uitstekend muv de laatste dag op San Roque, toch een dure baan, die er niet goed bijlag, een punt van aandacht voor jullie, organisatie

• Reisaanbod N.v.t.
  • Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Elba Estepona is een prima accomodatie met mooie kamers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gualdamina was een top hotel. Mooi gelegen en vriendelijke bediening. De huurauto logistiek liep heel soepel en golfbaan reservering idem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik kwam bij u terecht omdat ik bij pin high erg slecht geholpen werd aan de telefoon. De site van pin high is ook erg slecht vrglkn bij de uwe. Ik denk dat we blijven! Succes

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Goed. Beetje oudbollig maar goede service, vriendelijke bediening . Mooie nieuwe kamer. Erg groot en comfortabel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend georganiseerd door Golftime. Pluspunten zijn de alerte communicatie en prijs/kwaliteitsverhouding. Chapeau!

• Totaal oordeel Golftime
  • Opmerking over Golftime Prima accommodatie. Zeer vriendelijk personeel. Minpuntje zijn de luidruchtige generatoren die achter onder de ramen staan geplaatst.

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.