5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De gehele reis was perfect. El Rompido met zijn 36 holes ( Noord en Zuid ) is ons goed bevallen. Ook het hotel , kamer, bediening, buffet, ontbijt , wat ons betreft uitstekend

• Opmerking over Golftime Perfect

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima hotel met redelijk goed restaurant en vriendelijk zeer behulpzaam personeel. Golfbaan vlak dus prima zonder buggy te lopen. Enkele holes lastig vanwege waterhindernissen.

• Opmerking over Golftime Isla Canela Golf

Morgado golfbaan + hotel in Portimao

• Opmerking over Golftime Morgado Golfbaan + hotel in Portimao

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zie hierboven. Paspoortnaam zoals bij GT bekend niet goed overgenomen op de boeking. Had uiteindelijk geen financiële consequenties maar is wel als vervelend ervaren.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Wat ons betreft uitstekend. vanaf maandag helemaal geen restaurant meer open, alleen nog de bar met snacks. Hadden het graag geweten. Diverse eetgelegenheden in Altea en Benidorm kunnen vinden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een hele leuke reis, met een super gezellige groep. Ik heb op mooie banen gelopen. ik zou zeker nog een keer meegaan

• Website N.v.t.
  • Reisaanbod N.v.t.
  • Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime De Accomodatie was oud en oudbollig. Scheuren in bekleding van banken. Personeel stijf en te oud voor een hotel die toch ook jongeren,( tussen de 25 en 45 jaar) moet aantrekken. Welkomsbuffet was niet lekker, beter een welkomsborrel met wat lekkere hapjes. minder formeel en bij mooi weer te organiseren in de tuin. Bij het ontbijt miste ik bananen, wel handig als je golfhotel bent!!!

Fijne ervaring

• Golfbestemming Zuid-Afrika
  • Opmerking over Golftime Zeer goed

Goed en vriendelijk

• Golfbestemming Zuid-Afrika

4 sterren: goede service, goed behandeld

het hotel is gedateerd, maar redelijk netjes. wat niet prettig was, was de 'geur' van een slecht functionerende riolering - de eerst toegewezen kamer hebben wij niet geaccepteerd vanwege dit probleem - dat werd snel onderkend overigens en een andere kamer is toegewezen. restaurant is matig, personeel is prima, ontbijt viel tegen. muesli was teveel gevraag en aanbod van beleg nogal beperkt. de golfcourse kreeg groot onderhoud, wat inhield dat 2 holes buiten gebruik waren gesteld en 3 ? greens niet bespeelbaar waren (zgn wintergreens waar niet op te putten was). dat is in ieder geval een vraag voor een volgende trip aan uw organisatie. je betaald voor een 18 hole volwaardige course tenzij anders aangegeven. tip: de toegang tot de golflocatie is op zijn zacht gezegd onorthodox (door een afgetakelde woonwijk) met beperkte signalering, het verdient aanbeveling om de gps coördinaten van de locatie op de site van golftime aan te geven. ik weet nog niet of ik daar naar toe wil terug gaan, er zijn veel (betere) alternatieven.

• Opmerking over Golftime campoamor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en snelle begeleiding ontvangen van golftime. Vale da Pinta is een echte aanrader, prachtige en uitdagende baan waar de verwende golfer goed terecht kan voor zijn kunsten!

• Opmerking over Golftime Pestana south beach hotel in Alvor, Algarve

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima reis, mooie bestemming, dicht bij vele golfbanen en leuke restaurants in de buurt. Minpuntje het gezeur van Avis autohuur, bij inlevering van de auto zat er een klein kronkeltje in de velg. Bij het ontvangen van de auto echt helemaal om de auto gelopen of er ook schade was echter niet naar de velgen gekeken. Er waren meerdere mensen die soortgelijke ervaringen hadden met hun auto. Zij moeten ons er op wijzen waar schade zit en niet anders om. Tevens een heel gedoe aan administratie om je auto mee te nemen terwijl ze alle informatie al hebben. Zoek maar een andere verhuurder.

• Opmerking over Golftime prima, mooi centraal, dicht bij Alvor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had niet alle informatie vooraf ontvangen zoals per mail vermeld werd. In Portugal aangekomen was het lang wachten op de sleutels van de auto, kan veel beter georganiseerd worden. De reis werd door groepen bezocht, waardoor de alleen reizenden minder aandacht hadden, kan in mijn ogen beter. De banen waren geweldig , maar Palmaras was het top punt. Over drie dagen heen was de opbouw van de banen goed en de flight indelingen goed. Leuke mensen om mee te spelen goede mix van leeftijden en handicaps.

• Opmerking over Golftime voldoende

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima georganiseerde golfvakantie. 3 mooie en uitdagende golfbanen gespeeld. Begeleiding was uitstekend. Punt van aandacht; zorgen voor een verfrissing na 9 holes.

• Website N.v.t.
  • Reisaanbod N.v.t.
  • Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Mooi hotel met genoeg faciliteiten. Kamers waren uitstekend. Ontbijtbuffet uitstekend. Diner uitstekend en veel. Misschien een idee om een lunchpakket te verkopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kleinschalig hotel/bar. Je hoeft er niets tekort te komen. Baan is prachtig en zeer goed onderhouden.

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime Hotel Golf de Pierpont

4 sterren: goede service, goed behandeld

De accommodatie is eenvoudig en wat gedateerd maar voor de prijs staat die volledig in verhouding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mij was het de 1e keer dat ik met een georganiseerde golfreis mee was. Ik heb een fantastische tijd gehad. Complimenten voor Golftime! Het is dat ik geen 10en geef , maar had zomaar gekund!

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Uitstekende accomodatie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

goftime open: geen herkenbaarheid van gastheren bij ontvangst, niet even een persoonlijk welkom heten. slow play in de baan( rondje 6 uur als 6 de flight) had liever all inclusive/half pension gehad. Gastheren die zelf meespelen? zou liever zien dat ze door de baan gaan en hun gasten aansporen vlotter te spelen en iets te drinken aanbieden.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime lobby/lounge gedateerd. diner erg duur tarief. kamers redelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima golfbanen en goed hotel .

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime Prima hotel in het plaatsje Bramsche

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kon beter beetje oud bollig Volgend jaar naar nieuwe hotel ernaast of keuze erin Voor de rest perfect geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima hotel, mooie golfterreinen. Heb met zekerheid teveel betaald daar mijn vrouw als niet golfer Tee times (iedere dag) was toegewezen die allen geannuleerd zijn en waarvoor niets in de plaats kwam. Spijtig

• Opmerking over Golftime Arabella Palma de Majorca

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en snelle informatie door Linda

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Goed, alleen eetmogelijkheden zijn erg beperkt in het golfhotelEl Rompido. Ontbijt was prima in buffetvorm. Diner s'avonds was hoofdzakelijk buffet, A la carte eten was mogelijk , maar er viel slechts te kiezen uit 3 hoofdgerechten/nagerechten en voorgerechten. Das bleef 2 weken lang hetzelfde menu. Men sprak slecht Engels, begreep ons vaak niet. De eetzaal was zeer rumoerig met gezang van dronken gasten. De bediening was erg vriendelijk en naar vermogen behulpzaam.conclusie:voor viersterren hotel viel Horicagebeuren bar tegen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

bij een fout zou de dienstverlener ook met een oplossing moeten komen. in plaats van te verschuilen achter papierwinkel. het maakt het minder vertrouwd, en twijfel voor herhaling. het is tenslotte niet een goedkope vakantie

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime zuinig, omgeving niet afgebouwd. verwarring over gratis troly en drivingrange gebruik. fout bij inchecken, op vliegveld kost dit € 90,00 extra. jammer dat u de dienst van vliegen heeft verleend en we toch met een ongenoegen achterblijven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een hele goede reis gehad!

• Golfbestemming Turkije
  • Opmerking over Golftime Rui Kaya is prima. Schoon en goed verzorgd. Hotel is wel wat gedateerd. Ik ben eerder in Rui Kaya Palazzo en Titanic de luxe geweest. Deze hotels zijn moderner en luxer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was weer uitstekend geregeld zowel de huurauto als de starttijden.

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.