4 sterren: goede service, goed behandeld

Wel een paar opmerkingen. 1, De sauna was niet in gebruik; de fitnessfaciliteit ontbrak geheel.Deze faciliteiten waren op de website wel beloofd. 2, Beneden in de bar / zitruimte was het veel te koud 3, Er was een storende TV met naast golf veel voetbal-hysterie, die de hele dag aanstond. 4, De autoverhuurder (Avis Budget) heeft ons lichtelijk opgelicht door ons een contract te laten ondertekenen (in het Portugees!), waarin in de kleine letters een pechverzekering was verstopt; het betrof geen al te groot bedrag maar wij vonden het niet netjes en onprofessioneel.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Prettig, kleinschalig hotel. Prima golfbaan. Zeer vriendelijk en zorgzaam personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Slecht advies, Golftime heeft geen toegevoegde waarde geleverd, wat je mag verwachten van een reisagent Had net zo goed zelf via bookings.nl kunnen boeken. Kan Golftime niet aanbevelen aan kennissen en vrienden. Ga weer terug naar Pin High of Executive Golf.

• Website N.v.t.
  • Reisaanbod N.v.t.
  • Golfbestemming Canarische eilanden
  • Opmerking over Golftime Slecht, kleine kamer en geen enkele service. Bij aankomst niet eens naar kamer begeleid. Moesten zelfs drinkwater op de kamer betalen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima weekend, mooie golfbanen. Met name GC Artland. Jammer dat we slechts met z'n 2 in de eetzaal zaten, dat was wel sfeerloos. Gasten die later binnen kwamen werden in het a la carte restaurant geplaatst.

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime hotel indingshof, net hotel met vriendelijke ontvangst. Kamer was goed en schoon. We boekten slechts een paar dagen van te voren, Golftime had e.e.a. binnen een kwartier geregeld. Compliment.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Modern nieuw hotel vlak aan het strand. Het ontbijt is prima, voor het avond eten kan je beter ergens in het dorp eten. de pizzaria vlak bij en is erg goed maar o arco da velha bij de haven is fantastisch. Dit is een simpele lokale tent. De golfbanen Silves en Pinta en Gramacho zijn mooi wel te veel matige of zelfs beginnende golfers, die er eindeloos over doen. Absoluut een aanrader deze vakantie bestemming

• Opmerking over Golftime South Beach Pestana in Alvor

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben geweldige weken gehad ook mede door het weer. Volgend jaar hopelijk weer.

• Opmerking over Golftime Islantilla Golfresort

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne organisatie om mee te werken, hebben ook echt verstand van golf en mooie banen!

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime We zaten in een prima complex midden tussen de banen dus maximaal een kwartier rijden per dag

• Opmerking over Golftime La cala

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via site geboekt, prima communicatie en alles dik voor elkaar. Hotel modern, schoon, vriendelijk personeel, kamer prachtig, ontbijt ook prima voor elkaar. Alvor is ook een leuk plaatsje, uiteraard in januari [voorseizoen] veel restaurants dicht, maar altijd wat te vinden. Golfbanen van Pestana - zijn prachtig, vooral aanrader Gramacho.

• Opmerking over Golftime Alvor South beach hotel - Pestana

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles ok, alleen jammer dat we geen kamer kregen die in de middag zon had. Wel aan de poolzijde, maar dus zonder zon (dit keer niet zo'n ramp want de zon was er niet al te vaak helaas). Transfer terug van hotel naar Faro was iets (ca 2 uur) te vroeg gepland maar dat werd keurig verholpen. Eten, zoals inmiddels gewend, van goed niveau, misschien zelfs nog ietsje beter. En..de golfbanen weer prima alleen dit keer een beetje nat.... Al met al toch weer een fijne week gehad en wie weet volgend jaar....? M.vr.gr.

• Opmerking over Golftime El Rompido

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het el Rompido hotel was perfect . De golfbaan erg nat en gebruik van een buggy was niet toegestaan , ik had dit liever van te voren geweten. Dat de baan zeer nat was zou geen verrassing moeten zijn want hij is gesitueerd in een moeras. Derhalve , zeker in de winter , ZEER natte omstandigheden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vonden deze accommodatie goed, maar de kamer met bergzicht was aan de kleine kant. Wij hadden ook geen keuze gekregen van te voren, want een kamer met golf/zwembadzicht zou fijner geweest zijn.

• Opmerking over Golftime Penina golfhotel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles perfect geregeld. Alleen de baan Amarilla viel tegen. Matig onderhoud, heel veel GUR en grote afstanden tussen de holes. Las Americas en Golf del Sur zijn aanraders.

• Opmerking over Golftime Sheraton La Caleta

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed zie boven. Een tip om in de reispapieren bij de route omschrijving 2 zaken toe te voegen: * Resort ligt aan de MU312 richting La Manga, afslag 8 * Zodra je stenen resort borden nadert doorrijden tot afslagbord aan linkerzijde van hotel staat aangegeven

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Hotel Principe Felipe is uitstekend hotel met prima kamers (vooral zeer goede bedden), goed ontbijt en mooie ligging. Verder 3 mooie golfbanen, waarbij de Manga West ons vanwege de uitdaging en verschillen tussen de holes het beste is bevallen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was onze 2e golfreis(je) met Golftime en we zijn zeer tevreden. Vooral ook van de vlugge manier van werken en het zoeken naar de juiste oplossing. Nu was het echt wel last-minute maar toch was alles weer in orde! Wanneer we nog eens een keertje weg willen, zullen we zeker weer bij jullie langskomen 😀

• Golfbestemming Frankrijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben buitengewoon tevreden over deze golftrip. Alles prima geregeld en verzorgd. Ook de wijziging van de tee times was snel geregeld. Één klein minpuntje. Er was geen vervoer van Faro naar El Rompido geregeld. Probleem was snel opgelost doordat we konden meerijden met de taxi voor een andere gast van El Rompido

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Alles prima in orde. Hotelkamer, eten en verzorging top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Golftime heeft er bijna alles aan gedaan om mij een fijne tijd te bezorgen. Het hotel vond het heel jammer dat er niet was doorgegeven dat in een reisagent ben. Nu boden ze me de volgende dag een betere kamer aan. Dat hadden ze anders gelijk bij aankomst gedaan. Verder heel tevreden.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Gast van La Sella Golf Resort Spanje, Prima hotel maar matig in diner! Kerstdiner en Kerstbrunch waren geweldig goed, de overige dagen uitzoeken van de kaart. Het personeel was geweldig attent en niets was teveel gevraagd. Golfbaan goed onderhouden, geen gejaag en weinig wachten tijdens het spelen. Later ook gespeeld op Oliva Nova, geweldige baan met heel veel uitdagingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super reis gehad, Golfbaan Silves moeilijk te vinden, rest was goed.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Super hotel met veel entertainment en erg attent personeel, grote kamers, schitterend uitzicht en uitgebreid ontbijtbuffet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke golfbestemming en mooie rustige plek om uit te rusten. Het is wel iets minder weerzeker dan de zuidkant, maar ik vind dat zelf geen bezwaar.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Mooi hotel aan een prachtige golfbaan. Jammer is dat de keuken niet super is. Vooral het klaarmaken van het hoofdgerecht en de half warme bijgerechten in het buffetrestaurant zijn het geld niet waard. Ik heb in het tweede deel van mijn verblijf dan ook hoofdzakelijk in lokale restaurants gegeten, waarbij ik vooral La Cabaña een echte aanrader vind vanwege goed eten en een erg goede en leuke bediening. Een tweede minpunt vond ik het ophalen van de huurauto. De verhuurder zat op een bankje verstopt zodat ik hem een aantal malen heb moeten bellen. Het was er ook heel druk en het duurde heel lang voordat ik weg kon, omdat er nog uitgerbeid een formulier ingevuld moest worden en ze hadden geen tijd om het schade inventarisatieformulier vooraf in te vullen. De auto was wel heel goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima reiservaring. Hotel, golfbanen en huurauto dik in orde, op wat kleine puntjes na ( zie boven).

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime La Cala was echt prima. Werkelijk prachtige banen en goede service. Het hotel is goed, maar de standaardkamers voor het geld wat klein. De föhn in de kast doet ook wat vreemd aan voor dit niveau. Wel een heerlijk balkon en prima bedden. Jammer dat de wellness apart betaald moet worden. Dat is b.v. In El Rompido beter geregeld. Het eten in het restaurant is uitstekend en van een goed niveau. Wel opmerkelijk dat een menu werd aangeboden voor 25 Euro, terwijl wij 32 Euro betaald hebben, vreemd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie gedeelte van Tenerife Super hotel! Netjes zeer vriendelijk en top locatie. Zeer dichtbij prachtige golfbaan. Iedaal voor wandelaars, fietsers etc!

• Golfbestemming Canarische eilanden
  • Opmerking over Golftime Melia hacienda del conde hotel Buena vista del norte Tenerife

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima Golf vakantie gehad met 1 minpunt. Op Golfbaan Abama, wat eigenlijk het hoogtepunt van de golftrip had moeten zijn, is een van mijn medereizigers aangevallen door 3 wilde honden die daar gewoon over de baan lopen. Als wij niet zo daadkrachtig waren geweest om hem te helpen door met de buggy op deze honden in te rijden was dit zeer zeker niet goed afgelopen. Zeer, zeer dreigende situatie als er 3 honden van alle kanten om je heen springen met de bek open en heeft onze dag verpest en hebben de ronde afgebroken gewoon door het feit dat deze honden op de holes bleven waar wij nog moesten spelen. Ook melding van gemaakt in het clubhuis maar niet echt het idee dat men dit serieus neemt

• Opmerking over Golftime Sheraton La Caleta

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service en hele fijne en aardige dames.

• Opmerking over Golftime Inmiddels gecommuniceerd met Nadine

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima vertoeven in hotel Vesper. Restaurant ook prima. Gezien de lage bezetting geen buffetvorm, maar een vooraf door het hotel samengesteld 3 gangen menu. Geen keuze, maar was voor ons niet echt een probleem.

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime Prima verzorgd. Zo goed als nieuwe inrichting op de kamer.

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.