4 sterren: goede service, goed behandeld

we hebben vrijdag 2 uur moeten wachten op de gereserveerde buggies, hierdoor maar 12 holes kunnen lopen. Bij het afrekenen zaterdag moesten we de greenfee van zaterdag ook betalen, omdat volgens vesper golf de greenfee van zaterdag niet in arrangement zat. uiteindelijk hebben we deze niet betaald omdat we konden aantonen dat het wel in arrangement zat.

• Opmerking over Golftime Goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

gemoedelijk sfeer, rust en ruimte prima eten in het restaurant van het hotel

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zondag hebben we een mail gestuurd dat we op dinsdag wilden vertrekken naar Zuid Spanje. Maandagochtend werden we gebeld met de vraag met welke handicap we speelden. Dit bleek niet te passen bij het golfresort dat we geboekt hadden. Linda (medewerkster van Golftime) is meteen naar een passend alternatief gaan zoeken. Dit was binnen een paar uur rond, betaald en geboekt. De accommodatie was echt fantastisch, zoals hierboven beschreven. Het autoverhuurbedrijf was ook fantastisch: geweldig vriendelijke medewerkers daar, gloednieuwe auto. Kortom: alleen maar lof over Golftime.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Het golfhotel Alhaurín was een mooi hotel, zeer grote kamer, fantastisch ontbijt en voortreffelijke lunch. We hebben achteraf spijt dat er niet een keer gedineerd hebben. Bediening was bijzonder vriendelijk en spontaan. We mochten onze kamer de laatste dag gebruiken tot 16.30 uur i.v.m. late vertrektijd. Zo konden we nog douchen voor de terugreis. Hotel was op 5 min. rijden van de golfbaan. Bijzonder geslaagde vakantie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heerlijk gegolfd, erg rustig en prachtig onderhouden banen. In de buurt veel te zien. ( wij waren er op 6 juni, D-Day, indrukwekkend) Een aanrader.

• Golfbestemming Frankrijk
  • Opmerking over Golftime Het Omahabeach hotel, ligt tussen de golfbanen. Dat was ideaal. De kamer was matig en ga er vooral NIET eten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed. De baan is zeer uitdagend en zeker als het lang nat is geweest. Prachtige vergezichten en geweldige service.

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime Eenvoudige kamers. Bijzonder aardige gastheer/-vrouw en personeel. Zeer smakelijk eten

alles prima geregeld

• Opmerking over Golftime perfect

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect voor een weekend, banen lagen er goed bij. Service bij het hotel, clubhuis, golfshop en caddiemaster was erg goed.

• Opmerking over Golftime La Cala golf resort

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed georganiseerde reis. Geen problemen, hebben genoten.

• Opmerking over Golftime ZEER GOED

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles goed verzorgd en geregeld. Hotel was keurig en de golfbanen prachtig. Top weekend gehad!!

• Opmerking over Golftime Irdingshof, Bramsche

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende bestemming, goede en snelle communicatie vanuit Golftime. Wat wordt gecommuniceerd klopt volledig.

• Golfbestemming Ierland
  • Opmerking over Golftime Carton house dublin

4 sterren: goede service, goed behandeld

locatie top, service op terras en in restaurant mag "scherper", lunchpakketjes voor in de baan matig, ontbijt en diner prima

• Golfbestemming Nederland
  • Opmerking over Golftime Golflodge Drenthe

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een mooie golfreis gehad naar een prachtige omgeving. Heerlijke golfbanen, gastvrije mensen, goed eten en goede wijn. Meer kunnen we niet wensen.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Ons hotel Praia del Rey in Obidos was mooi, goed verzorgd met zeer vriendelijk behulpzaam personeel. Een echte aanrader met hele mooie golfbanen in de omgeving. De eigen baan is geweldig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met acht 'nogal verwende' mannen ons jaarlijkse uitje in Ierland doorgebracht. Ieder een was zeer tevreden en onder de indruk van de prachtige (en onderling zeer verschillende) golfbanen Druids;veel bomen en bloemen en Heath; meer een links baan. Drie puts zijn op beide banen wel frustrerend maar geen schande... Aanrader om te gaan eten: The Hungry Monk, Curch Road in Greystone. 15 minuten van resort. Communicatie met Golftime verliep steeds vlot en plezierig.

• Golfbestemming Ierland
  • Opmerking over Golftime Druis Glen Resort Co. Wicklo. Luc resort, goede keuken, prima ontbijt, ruime kamers met goede bedden. Klantvriendelijke instelling. Golfbanen Heath en Druids allebeid erg uitdagend, prachtig onderhouden (veel bloemen op Druids) snelle moeilijke greens. Roundwoods GC landschappelijk mooi en heuvelachtig. Onderhoudsstatus matig. Vooral slechte trage greens. Meer mos dan gras. Wel erg aardige mensen, maar dat geldt voor Ieren in het algemeen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, keurig verzorgd. Met name golfbaan La Tournette was fantastisch!!

• Opmerking over Golftime Hotel de Pierpont

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hotel en golfbanen waren uitstekend Prima golfweekend gehad. Wel cash geld meenemen. niet overal pin apparatuur aanwezig.

• Opmerking over Golftime Parkhotel Bad Rehburg GC Schaumburg GC Rehburg Loccum

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PGA Catalunya: Schitterend gerenoveerd complex. Mooie kamers, prachtig zwembad. Goed verzorgd ontbijt. Restaurant nog niet kunnen beoordelen aangezien deze nog niet open was. Gecombineerd met twee schitterende 18 holes banen (Stadium course is werkelijk fantastitisch) een geweldig complex voor een korte golftrip. Het clubhouse van PGA Catalunya is weinig sfeervol.

• Reisaanbod N.v.t.

Helemaal tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hotel Mergelhof is geen aanrader. De golfbanen Mergelhof en en de Zuid Limburgse zijn prachtig gelegen en hebben zeker voldaan aan onze verwachtingen. Dezelfde golfbanen met een ander hotel lijkt me een goede oplossing.

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime Accommodatie (hotel Mergelhof) was teleurstellend. Zeer simpele (o.a. geen TV) maar wel schone hotelkamer en om 2200 uur bij terugkomst was gehele clubhuis/hotel volstrekt uitgestorven en in het donker .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op duidelijke site makkelijk mijn weg kunnen vinden, ook de aanvullende informatie over de bij de voorstellen horende golfbanen is erg informatief. Nadine was goed bereikbaar en heeft mij van goede adviezen voorzien.

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime Hotel ligt afgelegen, mooie kamers, goede bedden en heerlijke douche. Vriendelijke gastvrijheid, dure consumptieprijzen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alleen bij zoeken op deluchthaven palma naar de autohuur bedrijf Sunny car met Dollar niet te vinden zat bij HERTZ was niet aangegeven helaas dus zoeken naar informatiebalie druk en toen naar Hertz ook druk jammer slechte comunnicatie

• Opmerking over Golftime eurotel geweldig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima hotel schitterende Golfbanen en ook daar aardig personeel achter de receptie

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime Prima. Alleen de douchevloer in het hotel Beckmann was aal glad. levensgevaarlijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima hotel met een leuke golfbaan. De Zuidbaan was afgelopen week dicht, maar de Noordbaan is leuk en de in plaats van Zuid aangeboden la Monacilla baan met transfer er naar toe, was zeer zeker de moeite waard. Leuke baan met meer bos. Een aanrader in het hotel is om niet alleen ontbijt te nemen, maar ook het buffet s'avonds. Zeer smaakvol en veel verse producten. Nog nooit een beter buffet gehad.

• Opmerking over Golftime Precise El Rompido zeer goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische locatie, erg mooie baan, zeer goed onderhouden. Charlemagne was te nat om te spelen, dus daar geen mening over. Bovenal: WAT EEN VRIENDELIJK EN KLANTGERICHT PERSONEEL, ZOWEL BIJ GOLF ALS BIJ HOTEL !!!!!!!!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!

• Opmerking over Golftime Golf & Hotel Henri Chapelle

4 sterren: goede service, goed behandeld

De golfbaan Crail Balcomie was de minste baan waarop wij hebben gespreel. Deze baan hadden wij bijgeboekt met nog een extra toeslag. Deze baan was niet zo mooi als de banen bij het hotel (Torrance en Kittocks). Ik zou deze baan daarom niet meer aanprijzen/aanbieden als mooie baan.

• Golfbestemming Schotland
  • Opmerking over Golftime prima hotel, wat volledig aan de verwachting voldeed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed hotel, prachtige baan en banen in omgeving. Mooi gelegen hotel. De drie lussen van de golfbaan zijn goed verzorgd en uitdagend. Het restaurant op de golfbaan is alleen overdag geopend maar uitstekend qua prijs/kwaliteit en service. Vaillatana in Benidorm kent twee golfbanen, Poniente en Levante. Poniente is een korte baan (par 68) maar wel mooi gelegen en geaccidenteerd. Levante is ook 18 holes maar veel langer. Beide zijn prima om te spelen. Een prima restaurant in de omgeving is Vall de Cavall dat net buiten Gata de Gorgos is gelegen. Links van de N332 staat maar een kleine aanduiding. Het restaurant ligt eigenlijk binnen een manege. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding en heel mooi gelegen. Een aanrader.

• Opmerking over Golftime Marriott La Sella;

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.