prettig verblijf gehad.

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime goed, niets op aan te merken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dank voor de snelle en professionele reacties door de medewerkers Linda en Muis!

• Golfbestemming Frankrijk
  • Opmerking over Golftime Mooie en confortabele kamer (recent vernieuwd). Ontbijt was prima met voldoende keuze. Avondmaal correct maar niet in verhouding met de aangemeten standing van het hotel. Hoofdmaaltijd werd dikwijls te koud geserveerd. Andere gasten hadden dezelfde klacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden een prima golfweekend.Alles was goed geregeld door Golftime. De banen zijn heel goed en iedereen is vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

• Opmerking over Golftime Prima hotel op de golfbaan

Zeer tevreden.

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime Optimale balans locatie, prijs en kwaliteit. Martins Klooster Leuven biedt een rijk gevarieerd ontbijt. Service uitstekend. Golfterrein Millenium ligt echter te ver uit de buurt..alhoewel prima course en onthaal! Toprestaurant rond Leuven is Spaans Dak in Oud Heverlee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deauville. New golf Barriere. Alles zeer goed : onthaal, kamer, personeel, netheid, ... enz. Perfect ! Het eten kan wel beter. Het was goed maar een dergelijk hotel onwaardig. Na deze ervaring : beter logie/ontbijt en diner in de omgeving zeker nu we weten dat het hotel over een shuttledienst beschikt die je naar Deauville center brengt = geen parkingplaats zoeken en je mag iets meer drinken zonder probeem. En Deauville biedt een groot aanbod qua restaurants. Overal waren we zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Twee prima dagen gehad, mede ook door het fraaie weer. Hotel Idingshof is een goede locatie, maar de prijzen van de horeca staan niet in verhouding met de kwaliteit. Dit geldt ook voor het uitgeklede 3-gangen menu.

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime Hotel Idingshof biedt een karig 3 gangenmenu aan. Als je van de kaart wilt eten blijkt dat ook. Je moet dan fors bijbetalen. Verder zijn de prijzen van de drankjes erg hoog. De golfbanen zijn prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben dit arrangement cadeau gekregen. Dus weinig contact op voorhand met Golftime. Maar vlak voor en tijdens het verblijf was de communicatie prettig en adequaat. Het arrangement op de Drentsche was fantastisch.

• Golfbestemming Nederland
  • Opmerking over Golftime De Lodge is strak en praktisch. Misschien vinden mensen het basic, maar de goede kwaliteit van bv bedden en douche en de extra's als Rituals toiletartikelen maken het tot een moderne comfortabele kamer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Drie super banen gelopen, overal vriendelijk ontvangen. Hotel was erg goed, vriendelijke bediening. Plaatsje Leuven erg gezellig met leuke terrassen en eet tentjes.

• Reisaanbod N.v.t.
  • Opmerking over Golftime st Martins klooster

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima locatie, mooie golfbaan. Goede prijs/kwaliteitverhouding

• Opmerking over Golftime Ahaus

Fantastisch, dikke 10!

• Golfbestemming Nederland
  • Opmerking over Golftime De Drentsche golflodge is top! Ik voelde me een echte gast! De golfbaan is prachtig, het personeel fantastisch en het eten meer dan verrukkelijk. Ga er zeker naar terug!

alles goed geregeld.

• Communicatie
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.
  • Opmerking over Golftime zeer goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima hotel, zowel de kamers als het restaurant. Zeer vriendelijke bediening. Bijbehorende golfbaan zeer goed te doen voor alle handicaps. Wel zeer veel lopen. De golfbaan Siegen- Olpe op een half uurtje rijden is zeker een aanrader. Niet al te heuvelachtig, maar wel weer veel lopen. Lange holes. Voor de beginners is de 9 holes baan in Winterberg een aanrader. Een rondrit door het Sauerland is natuurlijk altijd een aanrader.

• Opmerking over Golftime Romantic Platte

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima reis, mooie golfbanen alles tiptop. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen

• Reisaanbod N.v.t.
  • Golfbestemming Ierland
  • Opmerking over Golftime Prima. Enig punt is dat er op de kamers dubbele bedden stonden en niet 2 losse maar dat kwam volgens het management door een upgrade die we hadden gekregen. Aangezien het hotel verder helemaal vol was kon er niet geruild worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geweldig Hotel met een perfecte service

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime uitstekend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verder goed gegaan. Bedankt voor de goede golfvakantie

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Pestana Alvor South Beach Hotel gaf ons eerst bij aan komst een kamer met een groot bed en een bank die ze gingen ombouwen tot bed.Toen dat klaar was deze bank als bed te hard en te klein.We zeiden zo lang van tevoren een twin bed besproken.Toe zeiden ze kom maar over twee uur terug dan kijken wat we kunnen doen.Terug gekomen na twee uur hadden we wel een goede kamer.Dus hier op letten dat het wel kan.Verder een heel goede vakantie gehad.Golfbanen goed geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij aanvraag was geen familiekamer mogelijk. Bij aankomst kregen wij een 2 persoonskamer en een familiekamer. Hier heb ik wel een beetje een nasmaak van, onnodig extra kosten gemaakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rompido is een prima accommodatie, wel jammer dat het restaurant bij de golfbaan in deze periode vroeg dicht gaat (17.30) en de keuken vanaf 16.00 al niet meer open is.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Rompido is een prima accommodatie, wel jammer dat het restaurant bij de golfbaan vroeg dicht gaat en de keuken vanaf 16.00 al niet meer open is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaring met Golftime was perfect, goede service en met name de klantvriendelijkheid van Linda verdienen een compliment. Enkel de klant op voorhand beter informeren over de beperkingen van de kamer van het Westminster hotel.

• Golfbestemming Frankrijk
  • Opmerking over Golftime Van buiten een schitterend hotel. Binnen ook zeer zeker voor alle publieke ruimtes, maar helaas niet voor de kamer. Die was tegenstrijdig met de uitstraling van het hotel. Zeer gedateerd en klein (afmetingen 5x3,5m) en ook geen airco (te warm aan de zonzijde). Bad toegankelijk voor personen tot 1,50 meter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Laatste dag door de weersomstandigheden, regen en onweer, niet kunnen golfen. Hotel zou de golfbaan bellen en jullie ( reisbureau ) bellen om dit te laten weten en kijken of er financieel iets gedaan kon worden.

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime Accommodatie was prima goede en verzorgde kamers. Punt van opmerking. Bij het ontbijt waren geen verse broodjes maar volgens mij diepvries roosjes. Ze waren niet hard maar taai.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Golfhotel Mergelhof voldeed niet aan onze verwachtingen helaas. Na eerst een reserveringsvoorstel van Hotel Henri Chapelle te hebben ontvangen van jullie kwam dit alternatief in de veronderstelling dat jullie hiervoor eenzelfde standaard zouden hanteren. Kortweg, Hotel had achteraf inderdaad maar 2 sterren en dat heb ik niet gezien. De kamers waren derhalve erg klein en sober zonder voorzieningen (Wifi functioneerde enkel in het restaurant bij het raam daar) en geen tv. Badkamer klein en muf. Er waren weinig gasten gelukkig want het was gehorig. Bij ander hotel was een maaltijd inbegrepen, hier was dit apart omdat de horeca geen onderdeel uitmaakt van het hotel. Ontbijt was keurig en afdoende in een aparte sobere ruimte. Al met al maakt het hotel een erg gedateerde indruk en ik zal er niet meer teruggaan. Had zelf veel goedkoper het betreffende arrangement kunnen boeken als ik greenfees en kamer (normaal €50,- en greenfee €65,- weekendtarief) zelf had geboekt. Baan zelf uitdagend en mooi. Laatste 9 holes erg zwaar indien je geen gebruik maakt van een buggy en door slechte weer hierdoor nog eens lastiger. Baan zondag in Wittem is een goede keuze. Helaas door het slechte weer na 11 holes noodgedwongen moeten afbreken.

• Opmerking over Golftime golfhotel Mergelhof

4 sterren: goede service, goed behandeld

Golfbaan zag er verzorgd uit. Fuenteventura zal ik niemand aanbevelen ivm de wind die het golfen bemoeilijkt. Punt van aandacht, hebben het idee dat Rusland ook de Canariche eilanden heeft ontdekt.

• Golfbestemming Canarische eilanden
  • Opmerking over Golftime Goed, hadden het idee dat wij de enigste golfers waren. Elba Palace was wel vol met golfers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles prima geregeld. Hebben verschillende keren via Golftime gereisd en is altijd goed geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie banen en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime Rustige omgeving. Goed bed.

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.