3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Hotel uitstekend, goede service, mooi uitzicht op de Atlantische oceaan. Golf tournooi gezellig. Leuke flight genoten. Beetje jammer dat de locatie van prize giving Diner niet geschikt was om met elkaar in een ruimte te zitten. Tip: regel transfer van hotel naar de golfbanen op de toernooi dagen .

• Opmerking over Golftime Pestana Alvor Praia beach & golf hotel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een prima vakantie gehad. Er is geen koffer service je moet zelf alles naar je kamer brengen en weer ophalen. Alle medewerking van het hotel als er een klein misverstand was.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Accommodatie is oke. Jammer dat ze een probleem hebben met het internet, de gehele dag moet je opnieuw inloggen. Het diner is in zijn geheel zeer goed en van ruime opzet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Iets onder de verwachting, toch al wat verouderd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was de 1e keer dat ik mee deed met de Golftime Open in Portugal. Ga volgend jaar zeker weer mee. Een aanrader voor een heerlijk diner in een gezellige ambiance is restaurant Salsa Bistro in Alvor.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Hoter Pestana Dom João II is een uitstekend 5* hotel. Wij hadden uitzicht op zee en de kamer was prima. Goed verzorgd ontbijt en vriendelijke bediening. Absoluut niets te klagen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was mijn eerste deelname aan een wedstrijd maar zeker niet de laatste. Alles gaat zo gemoedelijk, leuke flight indelingen en hele mooie golfbanen. De sfeer na de wedstrijden was ook erg gezellig. Iedereen was erg enthousiast.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Was een perfect Hotel met een mooi zwembad, uitgebreid ontbijt, leuke bar en ruime kamers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In eerste instantie dachten wij bij aankomst wat een afgelegen accommodatie met weinig voorzieningen. We hadden echter prachtig weer en konden volop gebruik maken van de mooie banen. We misten een sauna en een binnenzwembad. Ook hadden we graag een balkon of terrasje gehad. We hadden een mooie kamer, maar de verlichting was erbarmelijk slecht vooral op de badkamer was opmaken nauwelijks mogelijk. Shampoo en douchegel waren niet/nauwelijks uit de flesjes te krijgen

• Opmerking over Golftime Morgado

4 sterren: goede service, goed behandeld

tevreden over de totale reis dus we herhalen dit komende december. weer golftime. weer dezelfde locatie.

• Golfbestemming Canarische eilanden
  • Opmerking over Golftime geen vijf sterren maar viereneenhalf zeer vriendelijk personeel redelijk goed verzorgde golfbaan wat ons betreft een aanrader

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel positief , zeer snel antwoord

• Golfbestemming Frankrijk
  • Opmerking over Golftime Kenden we

Zie aparte mail d.d. 2 november 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed overleg met medewerkers! Fin Courtesin uitstekende baan met zeer goede service (een aanrader)

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Uitstekend de baan Alcaidesa slechte service geen mogelijkheid tot douchen na het golfen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kamers Dom Joao II OK; hulp aan de receptie normaal goed. 1e avond meteen bijna opgelicht met de rekening a la carte; bijna 40% er bovenop gegooid. Was maar goed dat we hebben opgelet. Buffet dramatisch slecht als je wat later op de avond (na 8 uur) aan tafel gaat; alles lauwwarm, klef en niet meer te (vr)eten. Alvor kent heel veel leuke eettentjes, voor elk wat wils. Golfbanen allemaal prima; alleen de buggy prijs belachelijk hoog met 45 euro.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime op zich wel goed, restaurantkeuken treurig.

Hotel is goed buffet eten is ook goed sommige gerechten wat vlak van smaak

• Opmerking over Golftime Hotel is heel goed

Hotel is goed buffet eten is ook goed sommige gerechten wat vlak van smaak

• Opmerking over Golftime Hotel is heel goed

Islantilla Golf Resort

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

hotel : prima kamers ontbijt kwalitatief onder de maat huurauto: was geen bevestiging aanwezig bij autoverhuur bedrijf. Heeft lang geduurt voordat wij auto mee kregen. Slechte start van onze vakantie. Verder alles goed gegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Iedereen was zeer tevreden over de golfreis en met 28 personen is dat niet evident! Dat zegt dus genoeg.

• Golfbestemming Nederland
  • Opmerking over Golftime Deftig hotel (enkel de badkamers mogen eens een modernisering ondergaan, maar de vriendelijke bediening en het topontbijt zijn het belangrijkste en dit was top!), zeer lekker gegeten in de beide restaurants. Mooi onderhouden golfterreinen. Rijk van Margraten: 9/10 en Maastricht International Golf: 7/10.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben genoten . Er was een dingetje . We hadden twee diners met 3- gangen besproken . Het eerste diner van een speciale menukaart !? was prima. De voorlaatste dag kregen we bij het tweede diner weer exact hetzelfde diner aangeboden via dezelfde kaart. Toen we hierover een opmerking maakten en zeiden dat dit tegenviel werd het na lang aarzelen en veel overleg opgelost met het dagmenu. Was ook prima.

• Golfbestemming Frankrijk
  • Opmerking over Golftime Mooie accommodatie en prachtig gelegen. We hadden een prachtige kamer in het Paviljoen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi nieuwe huisje, ruim en goed ingericht. Aardige golfbanen.

• Opmerking over Golftime Castro Marim

alles goed verlopen.

• Website N.v.t.
  • Opmerking over Golftime goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima aanbod, goede aandacht en ondersteuning

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime Martins hotel Waterloo

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tevreden, zondermeer. Misschien toch een opmerking voor andere reizigers. Auto verhuur bedrijf (Hertz) blokkeert ca 1700 euro op creditcard, wat tijdens het verblijf soms voor nare verassingen kan zorgen. Was voorheen bij Avis / budget niet het geval.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Islantilla golf resort is misschien wat gedateerd, maar de banen liggen er prima bij, uitdagend. Al bij al een goede golfbestemming.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De Five Nations Golfcourse is slecht onderhouden en ging pas om 9.15 uur open, terwijl onze afslagtijd 9.00 uur was. Een mededeling hierover zou op prijs gesteld zijn geweest. De Durbruy Course was prima.

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime Kleine kamer, douche afvoer was defect, geen haardroger in kamer. Diners waren overigens uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beetje krap qua ruimte, metname opbergkast zonder planken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren voor de 2e keer in El Rompido; het was er weer prima. Er zijn wel verbeterpunten: Golf course South is veel te druk! Er wordt zowel op 1 als 10 gestarten; te weinig controle door marshalls. Ook wordt handicap niet gecheckt. Punt 2: Internetverbinding is abominabel; er moet steeds weer opnieuw ingelogd worden.

• Website N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als besproken met Boudewijn: prima golfvakantie voor de groep. een paar onvolkomenheden zijn door jullie goed opgepakt

• Totaal oordeel Golftime
  • Opmerking over Golftime vila galé is een mooie accomodatie, qua type bebouwing niet bepaald 12 in een dozijn. Prachtige locatie ook!

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.