autoverhuur was niet goed, 4 ipv 5 dagen, geen 2e bestuurder. moest dit maar betalen en naar jullie zenden. golftime veroorzaakt het probleem en als klan kan ik het oplossen. sorry maar wij hebben betere ervaringen met andere organisatie. mag wel aan gewerkt worden lijkt me
Alles prima !
Aangenaam hotel met uitstekende keuken (en wijnkaart!)
Goed, tot in de puntjes verzorgde trip. We werden overal goed opgehaald en heen gebracht. Zorgeloze vacantie.
Europcar: snelbalie heeft geen nut - je staat net zo lang in de rij - geven een te kleine auto ipv de auto die bestelt was - wederom langer dan een uur moeten wachten. Hotel: super kleine kamer - alles is zeer gedateerd - restauranten zijn beide slecht en duur. Ontbijt was prima. Personeel krijgt van ons een superpluim! ongezellige lounge. Golfbanen...super, maar onberekenbare greens. Het hoge gras langs de fairways in Spanje is onbespeelbaar. Golfshop is ook prima. Bediening is ook super en snel, maar bestel geen American koffie, want dat is erger dan slootwater - de rest is OK. Beste restaurant ter wereld: La Jinete - super vlees/vis, super bediening - gezellige live muziek en altijd vol (maar wel gezellig vol!).
Eten zeer slecht
Heerlijke week. Alles prima geregeld.
Golftime is zo een fijn bedrijf om mee op reis te gaan, betrouwbaar, snel, goed geprijsd, persoonlijk en ga zo maar door kortom de partij om mee op reis te gaan.
we hebben El Rompido Golf voor de 2e maal gekozen als golf bestemming en het was perfect. Goede bediening, goede communicatie i.v.b. bijvoorbeeld transfer van en naar het vliegveld. Kortom alles prima de luxe. En het aller belangrijkste 2 geweldige 18 holes in perfect staat, geweldig.
Hotel; ok beter dan vorig jaar Golfbanen; ok Organisatie; ok Welkomst Diner in het hotel; slechte kwaliteit zonder smaak.
Goed georganiseerd in alle opzichten. Heerlijk gespeeld (niet goed) en hoop volgend jaar weer mee te doen.
super, tip voeg komend jaar de golfbaan Morgado toe aan het het Golftime open en laat Garmacho afvallen
we willen graag volgend jaar weer mee met de golftour naar Portugal
Mooie vakantie gehad. Leuke reis. Mooi dat Silves volgend jaar in het pakket zit. Goed georganiseerd, niets mis mee.
Hotel uitstekend, goede service, mooi uitzicht op de Atlantische oceaan. Golf tournooi gezellig. Leuke flight genoten. Beetje jammer dat de locatie van prize giving Diner niet geschikt was om met elkaar in een ruimte te zitten. Tip: regel transfer van hotel naar de golfbanen op de toernooi dagen .
Wij hebben een prima vakantie gehad. Er is geen koffer service je moet zelf alles naar je kamer brengen en weer ophalen. Alle medewerking van het hotel als er een klein misverstand was.
Iets onder de verwachting, toch al wat verouderd
Dit was de 1e keer dat ik mee deed met de Golftime Open in Portugal. Ga volgend jaar zeker weer mee. Een aanrader voor een heerlijk diner in een gezellige ambiance is restaurant Salsa Bistro in Alvor.
Dit was mijn eerste deelname aan een wedstrijd maar zeker niet de laatste. Alles gaat zo gemoedelijk, leuke flight indelingen en hele mooie golfbanen. De sfeer na de wedstrijden was ook erg gezellig. Iedereen was erg enthousiast.
In eerste instantie dachten wij bij aankomst wat een afgelegen accommodatie met weinig voorzieningen. We hadden echter prachtig weer en konden volop gebruik maken van de mooie banen. We misten een sauna en een binnenzwembad. Ook hadden we graag een balkon of terrasje gehad. We hadden een mooie kamer, maar de verlichting was erbarmelijk slecht vooral op de badkamer was opmaken nauwelijks mogelijk. Shampoo en douchegel waren niet/nauwelijks uit de flesjes te krijgen
tevreden over de totale reis dus we herhalen dit komende december. weer golftime. weer dezelfde locatie.
Heel positief , zeer snel antwoord
Zie aparte mail d.d. 2 november 2016
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.