4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne omgevinget vele goede golfbanen van pestana golf

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Prima als hotel. Diner is minder Beter in plaatsje Alvor gaan eten met vele leuke restaurantjes .800 meter loopafstand.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reis was top geregeld! Hotel had mooie kamers en faciliteiten met een lekker en uitgebreid ontbijt dat elke ochtend voor je klaar stond. Baan was fantastisch om te spelen, elke hole weer een verassing en super onderhouden.

• Golfbestemming Frankrijk
  • Opmerking over Golftime Het hotel was super! Elke dag lekker ontbijt en schoongemaakte kamer waar je terug kon komen na je ronde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over reisorganisatie en prima verblijf gehad in het Pestana Viking Hotel, hebben een heel leuke golfvakantie gehad.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Wij zijn hartelijk ontvangen in Pestana Viking Hotel. Kamers waren goed. Bedden goed. Badkamer compleet en schoon. Ontbijt prima werd toegestaan dat we een lunchpakket mochten maken om mee te nemen tijdens golfronde. Kortom prima Golfhotel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een paar telefoontjes alles goed geregeld. Al diverse keren naar deze bestemming geweest en altijd weer genoten. Mooie baan, goed hotel, prima sfeer!

• Opmerking over Golftime Islantilla

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leuke golfvakantie gehad, goed hotel, lekker restaurants en mooie golfbanen.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Goed hotel, niets speciaals maar goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was prima vakantie oa door de goede voorbereiding en verzorging eenprima vakantie(mede dankzij het goede weer)

• Golfbestemming Turkije
  • Opmerking over Golftime Cornelia de Lux

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige accommodatie, in de nabijheid is niet veel te doen. Dat was voor ons prima want we kwamen om te golfen. De golfbanen liggen er prachtig bij een zijn goed onderhouden. De bedden in het hotel zijn uitstekend evenals de catering. Je kunt op diverse plekken in het hotel eten en drinken. Mocht je het resort toch een keer willen verlaten om ergens anders wat te weten dan is Dona Gamba in El Rompido een prima keus als je van vis houdt.

• Opmerking over Golftime El Rompido Precise Golf Reaort

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Boeken al vele jaren via Golftime. Altijd goede service en persoonlijke aandacht

• Opmerking over Golftime Dom Jao II

4 sterren: goede service, goed behandeld

Combinatie hotel met golf Goede verzorgde banen Mooi strand en leuk vissersdorpje met leuke restaurantjes

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Hotel Iets gedateerd Vriendelijk personeel Zeer goed uitgebreid ontbijt Goede matrassen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima alles geregeld, behalve dat bij de golfclinic de eerste middagen eerste instantie niemand iets wist! 2x naar Uw kantoor gebeld en uiteindelijk geregeld en toch goed gekomen!! Gaf alleen wat problemen omdat de clinic samen viel tijdens het golfrondje!!

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Top!!! Jammer dat wellness niet open was!

4 sterren: goede service, goed behandeld

El Rompido was goede locatie met mooie banen. Het eetgebeuren was wel wat massaal, maar kwaliteit en service prima. Het hotel was goed maar er is wel wat zichtbare "sleet". Niet storend, maar wel zichtbaar. De golfbaan is mooi. Wij kwamen na de zware regelperiode, het herstel van de compleet dichtgeslagen bunkers duurde erg lang. na een week waren er nog steeds onbehandelde bunkers. Dat was het enige minpuntje; de mensen waren vriendelijke en behulpzaam

• Reisaanbod N.v.t.
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.

• Golfbestemming Frankrijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Last minute geboekt een week van te voren . Binnen een dag alles geregeld en akkoord door golftime. Hotel was super, auto snel geregeld op AirPort , golfbanen prima, kortom genoten en voor herhaling vatbaar.

• Opmerking over Golftime Sheraton la caleta Tenerife

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gisteren al gedaan! Prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top: uitstekende begeleiding. Goed georganiseerd. Tip: Swing analyse mbv een computer systeem is niet aangeboden of besproken. Huur auto totaal tov voucher tegenvallend.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Hotel was uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke plek, prima kamers. Goed eten. Prima verzorging. Leuke golfcourses. Onbeperkt golfen was fijn. En prima geholpen door Golftime

• Opmerking over Golftime Morgado was helemaal prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over Golftime...wel een opmerking betreffende de autohuur: Het eigen risico van E. 2000 is buitensporig hoog en had ik dat vooraf geweten, dan had ik afgezien van de autohuur (en daarmee misschien van de reis)...

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Pestana Dom Joao II, redelijke accommodatie, maar een opknapbeurt zou niet misstaan. In de huidige opmaak geen 4 sterren hotel. Ligging voor golf is wel uitstekend, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zie hotel-opmerking. Verder prima.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Hotel was prima alleen lag onze kamer naast een "ontbijt op bed" servicelift. Dit was behoorlijk storend aangezien wij 's morgen rond 7.00-7.30 uur wakker werden door het liftlawaai van alle ontbijtjes die naar de 6e etage werden gebracht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door overboeking van Morgado naar Salgados hebben we wel erg vaak moeten communiceren met Golftime om de reis naar onze zin te regelen. Hotel Salgados is prima maar het restaurant matig m.n. in de avond.

• Opmerking over Golftime Salgados Dunas Suites

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd goed

• Opmerking over Golftime Super, rustige luxe vooral golfers

BUitstekend

• Opmerking over Golftime b

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de jaren 2009-2014 5 x keer naar dit adres gegaan: tevredenheid laat zich meten in de herhaling. 2014-2016: door omstandigheden naar ander winteradres gegaan. 2017: opnieuw Elba Sara + every day golf Fuerteventura Golf. Bij reservering zeer goed geholpen door Lisanne. Ervaring 2017: opnieuw positief, zéér vriendelijke bejegening. Gevraagde kamer (535) werd geleverd. Geen enkele verandering in hotel&golfbaan. Wordt door ons als positief ervaren. Hotel: --kwaliteit (all inclusive) wijn: nadrukkelijk verbeterd (was klacht in eerder bezoek) --massaal: maar met de mogelijkheid je en petit comité thuis te voelen --balkon bij kamer: slecht zittende stoelen (als vanouds) --eten: voor 7 dagen voldoende gevarieerd --ontbijt: beschikbaar vanaf 7 uur = accoord. Maar bij vroege starttijd tot 08.00 uur geen warme egbacon --golfbaan-service: als vanouds. Maar: drukker dan voorheen = soms lange wachttijden Overall: goede prijs kwaliteit verhouding. GEZIEN EERDERE ERVARING: GÉÉN VERMELDING VAN ONZE OPMERKINGEN IN UW WEBSITE OPNEMEN

• Opmerking over Golftime Elba Sara Fuerteventura

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Hierover stuur ik apart een email aan de heer Damler en mevrouw Goosensen van Golftime.

• Golfbestemming Marokko
  • Opmerking over Golftime Hierover stuur ik apart een email aan de heer Damler en mevrouw Goosensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

tot in de puntjes verzorgd vooraf en op locatie! erg fijn!

• Golfbestemming Curaçao
  • Opmerking over Golftime goed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

La Manga is een droombestemming. Prachtig domein van 550 hectare voorzien van een 5sterren hotel, individuele villa's, winkeltjes en 3maal 18 holes die ieders z'n specifieke moeilijkheden heeft dankzij de verschillende natuurelementen (water, droge rivierbedding, palmbomen, rotsen, ...). Dit alles in een beschermde bergkom gelegen aan de rand van de binnenzee en de Middelandse zee die ervoor zorgt dat je het hele jaar door een aangenaam klimaat hebt.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Hotel Principe Felipe is een prachtig 5sterren hotel op de golf. De kamers zijn zeer netjes onderhouden en het personeel heel vriendelijk en gedienstig... niets is teveel gevraagd. We hebben er wederom een prachtige tijd doorgebracht.

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.