We zullen zeker inde toekomst terug op jullie beroep doen
Prima afhandeling en communicatie. Lisanne doet wat ze belooft
Zeer goed. Alleen de greens waren zeer slecht vanwege weer en schimmel.
De ervaring was bijzonder goed en plezierig. Een opmerking. Wij hadden 3 dagen voor 7 man greenfees betaald maar men kon maar voor 6 man terugvinden in het systeem. We hebben het daar ter plekke opgelost maar het was vreemd dat men niets kon vinden.
Bedankt voor het oplossen van het probleem dat er geen kamer was voor twee personen met gescheiden bedden. Het betalen van tol op de A22 is anders geregeld dan U in de beschrijving vermeld bij AVIS. Waarschijnlijk geldt dat ook voor andere autoverhuurders. Huurder moet een verklaring tekenen dat de tol afgeschreven kan worden van zijn/haar creditkaart. De gehuurde auto heeft een registratiesysteem, waarmede vastgelegd wordt hoeveel kilometer op de tolweg gereden is.
Geweldig resort en prachtig hotel. Een wing verdient wel renovatie, die is sterk verouderd. Prijzen in restaurants zijn stevig en met name de drankjes extreem. Drie top golfbanen in top conditie. Wel prijzig in combinatie met buggies. Geen package deal mogelijk voor buggies.
Herziening was ellende. Duurde zeker 1,5 uur voor we de auto hadden.
Alles was zeer goed geregeld door golftime. Roel Gritter is een fantastische golfleraar.
Heerlijk hotel (beetje kleine toilet/doucheruimte) schoon en super vriendelijk. Golfbanen prachtig en heuvelachtig. Mooi gelegen en goed onderhouden muv greens. Slechte greens met grote lege plakken (dollarspot ws). Putten was een loterij. Al met al: we komen hier graag nog eens terug als de bomen in het groen staan. Elektrische cart of buggy geen luxe. Draagtas kan maar gewone trolley is niet te doen vanwege hoogteverschillen.
Geweldig hotel,mooie banen alles super netjes verzorgd ,vriendelijk personeel .Wij gaan er zeker terug alleen boeken we dan logies/ontbijt en eten we of elders of a la carte.Eten van het menu was af en toe een beetje vreemd qua combinatie.Onze golfvacantie daar krijgt een dikke tien!!
Prima hotel: goede kamers, goede keuken, goed meedenkend personeel, goede prijs-kwaliteitsverhouding en goed onderhouden golfbaan.
De banen cq greens bij het hotel waren dramatisch. De 18e hole was zelfs een winter green. Toen we dit aangaven reageerde ment een beetje louw. Wij zijn op dag 2 ook naar een andere baan gegaan. Met hulp van Golftime.
Was een prima short break ervaring! Het hotel was prima, leuk personeel, prima kamers en een mooi uitzicht over zee. Twee golfbanen gelopen, Alto en Gramacho. De laatstgenoemde was ver weg de mooiste baan, in een glooiend landschap.
Prima accommodatie, heerlijke golf courses 3x, rondon het hotel. Klantvriendelijk en pro-aktief. Golftime levert prima advies en service
prima hotel, beetje afgelegen, weinig te doen in maart. 1x meegemaakt dat afslag tijd niet klopte op voucher. Hadden we moeten checken ga golfbaan aan (vreemd nog nooit meegemaakt). Hadden blijkbaar eerder moeten starten.
Zie hierboven, aan beveling; goede vraag ja of nee alleen is niet hord
Montenmedio is een heel mooie golf in een pracht van een natuurpark, hotel is basic maar heel goed ook heel rustig. Ook goed gelegen om uitstappen te maken/ Vejer De La Frantera, Tarifa, Cadiz en de kust. Ook goede eetgelegenheden : El jardin del Califa, Corredera 55, La farbica (Benalup)
Prima appartement, ruimer dan vooraf was aangegeven. Netjes en schoon
Mooie golfbaan. Culinair geen hoogstandje. Kamer correct met vriendelijke service.
Een heerlijk weekendje uit naar twee banen die ik al jaren heb willen bezoeken. Het hotel was ook uitstekend. Een goed aanbod, ik ga zeker nog eens terug.
Al meerdere keren via Golftime een golfvakantie geboekt. De persoonlijke aandacht geeft de doorslag. De klant staat centraal en er wordt actief meegedacht in de verschillende mogelijkheden. Bij Golftime is een keurig verzorgde golfreis gegarandeerd.
Fijne vakantie. Veel Engelsen, hoofdzakelijk wat ouder. Verder zie boven
Het hotel is prima en de baan is goed en leuk genoeg om een week te spelen. Het is te regelen dat je ook 2 keer kunt eten in het Sheraton, dat is wel aan te raden voor de afwisseling. We hadden de penthousesuite, was goed maar we hadden wel wat extra attenties verwacht. Fuerteventura is verder wel erg kaal en heeft verder niets aantrekkelijks.
Men ging soepel om met de tee tijden en ook de golflessen en het GVB examen was goed en prettig geregeld. Kortom enorm genoten van het hotel, de banen en de omgeving
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.