4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze was goed en na tevredenheid

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime Eitorf Gut Heckenhof

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geregeld, prima accomodatie voor dit bedrag. Jammer dat we er zelf achter moesten komen dat de golfbaan niet helemaal bespeelbaar was. Daarnaast hebben we wat problemen met de autoverhuurder, maar dat wordt waarschijnlijk nog vervolgd.

• Opmerking over Golftime Guadalmina

4 sterren: goede service, goed behandeld

Guadalmina zeer goedhotel. Best boeken met kamer upgrade. Mooie golfbaan aan zee. Vriendelijk personeel enkel personeel van receptie en plaatselijke organisatie van T-time laat te wensen over. Zeer tevreden over organisatie Golftime die onze vaste golfvakantieplanner is geworden.

Prima geregeld. Heerlijke vakantie

• Opmerking over Golftime Islantilla Golf Resort

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helemaal top! M'n vrouw en ik kwamen om lekker een paar dagen uit te rusten en te genieten van de zon, dat is helemaal gelukt. De kamer die ik had geboekt was wel heel erg standaard, die kon ik - met bijbetaling - gelukkig omboeken naar een luxe kamer incl. prive-dakterras met zwembadje, geweldig! Oliva Nova is buiten het seizoen wat stil, maar dat was voor ons geen probleem.

• Opmerking over Golftime Costa Blanca, Oliva Nova

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie reis, mooie banen en gastvrije en ontspannen Belgen.

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime Hotel Martin uitstekend, Henri Chapelle prima .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het eten was ronduit slecht. Geen smaak en het zag er niet uit. Dagelijks een 5 gangen menu waar wij en vele andere gasten 3 of 4 gangen terug hebben gegeven. we moesten natuurlijk wel iets eten. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met spaans eten maar zo slecht hebben wij het nooit eerder gehad. Onze vakantie is hierdoor behoorlijk verpest. Ben zeer bereid om e.e.a mondeling toe te lichten. tel 06-51506966

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime De accommodatie was wat verouderd maar voor de rest prima. Het zwembad nodigde niet uit om in te zwemmen, was verouderd en smerig. De golfbaan was mooi en goed onderhouden.

Guadalmina Resort

4 sterren: goede service, goed behandeld

Trump Turnberry was het absolute hoogtepunt van de reis. Een aanrader, geweldige baan, prima onderhouden en fantastische vergezichten.

• Golfbestemming Schotland
  • Opmerking over Golftime Marine Hotel in Troon. Sterk verouderd, maar prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben goed golfles gehad van golfpro Roel Gritter. Hij geeft op een leuke en afwisselende manier les, legt alles goed uit, de opbouw van zijn lessen is uitstekend en hij blijft geduldig, ook met puberende kinderen.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Prima hotel, mooie ligging, goed ontbijtbuffet, dinerbuffet viel wat tegen. Niet veel vis en vegetarisch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over Golftime zijn wij erg tevreden. De maand mei is erg druk met golf. Het is beter om later bijv. vanaf juni te boeken. Dat biedt meer mogelijkheden voor de gasten.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Goed en schoon. Meer sfeervolle aankleding aan te bevelen: planten, schilderij o.i.d. summier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voucher voor huurauto zat niet bij de reisdocumenten. Ter plaatse wel nagestturd.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Goede accommodatie, niets op aan te merken. In de omgeving is wel niet veel te beleven, niets te bezoeken, geen mooie streek. Auto nodig om naar bepaalde restaurants van resort of spa te gaan vanuit het hotel (er is shuttle, maar dan moet je soms even wachten)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima locatie, vriendelijke en behulpzame bediening Mooie golfbanen

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Prima. Het buffet was zeer uitgebreid. Kwaliteit van het vlees zou beter kunnen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben het goed naar de zin gehad, laat geboekt (2 weken van te voren) en alles was super op elkaar aangesloten.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Prima, was een mooie uitvalsbasis. Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Het leek erg op een conferentie hotel.

prima en moioie locatie

• Opmerking over Golftime prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke week, goed hotel, goede golfpro

• Opmerking over Golftime Prima, beetje verouderd

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zullen zeker inde toekomst terug op jullie beroep doen

• Opmerking over Golftime Prima hotel ,goede sfeer

• Reisaanbod N.v.t.
  • Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Uitstekend. Enige commentaar zou zijn: ietwat rumoerige kamers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima afhandeling en communicatie. Lisanne doet wat ze belooft

• Golfbestemming Schotland
  • Opmerking over Golftime Prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed. Alleen de greens waren zeer slecht vanwege weer en schimmel.

• Golfbestemming Duitsland

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring was bijzonder goed en plezierig. Een opmerking. Wij hadden 3 dagen voor 7 man greenfees betaald maar men kon maar voor 6 man terugvinden in het systeem. We hebben het daar ter plekke opgelost maar het was vreemd dat men niets kon vinden.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Accommodatie was perfect. Super vriendelijke mensen. Golfbanen op loopafstand en alles super verzorgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bedankt voor het oplossen van het probleem dat er geen kamer was voor twee personen met gescheiden bedden. Het betalen van tol op de A22 is anders geregeld dan U in de beschrijving vermeld bij AVIS. Waarschijnlijk geldt dat ook voor andere autoverhuurders. Huurder moet een verklaring tekenen dat de tol afgeschreven kan worden van zijn/haar creditkaart. De gehuurde auto heeft een registratiesysteem, waarmede vastgelegd wordt hoeveel kilometer op de tolweg gereden is.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Perfecte locatie. Twee golfbanen op loopafstand van het hotel. Mooie kamers. Restaurant is erg gehorig, veel beton en daardoor weinig geluidsdemping. Alle twee persoonskamers hebben alleen tweepersoonsbedden. De bedden kunnen voorzien worden van één groot matras of twee een persoonsmatrassen, maar dat maakt weinig verschil.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig resort en prachtig hotel. Een wing verdient wel renovatie, die is sterk verouderd. Prijzen in restaurants zijn stevig en met name de drankjes extreem. Drie top golfbanen in top conditie. Wel prijzig in combinatie met buggies. Geen package deal mogelijk voor buggies.

• Opmerking over Golftime La Manga

4 sterren: goede service, goed behandeld

Herziening was ellende. Duurde zeker 1,5 uur voor we de auto hadden.

• Opmerking over Golftime Prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was zeer goed geregeld door golftime. Roel Gritter is een fantastische golfleraar.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Groot hotel. Heel vriendelijk personeel. Heel proper. Het is wel zijn 5* niet waard. Volgens mij maar een kleine 4*. Minpuntje : 's middags waren al geen handdoeken meer te verkrijgen aan het zwembad. De douchezeepjes, ... in de badkamer werden nooit aangevuld.

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.