Only one criticism. This was my first Golf Clinic. I was given golf clubs to practice with which were for a person much taller than me, probably for a man! Although I was able to play on Day 2 on the 9 holes it was tiring to be given heavy and too long clubs. My partner observed this on Day 2.
Alles was keurig en goed verzorgd. Een tegenvaller was het diner, het werd aangeboden als een lopend buffet.
Pestana alvor beach hotel is te duur voor wat het bied. Harde bedden, geen koffie/thee op kamer. Hoge instap van bad om te douchen en het is een designe modern hotel. Wc pal achter de deur, als iemand op toilet zit kun je niet naar binnen. Wel heel goed ontbijt en heel aardig personeel.
topervaring, en zeker voor herhaling (hopelijke meerdere keren ;-) vatbaar.
Zie accomodatie
Wij, een groep van vier, hebben een top-weekend gehad in Italie! We hebben gespeeld op Castelfalfi. Iedereen die in de Toscane gaat golfen kunnen we deze baan aanbevelen. Uitdagende baan, goed onderhouden, rustig qua flights en niet te vergeten de prachtige omgeving! Ons hotel was in Cosmopolitan Resort, op een uurtje rijden van Castelfalfi. De baan van Cosmopolitan zag er goed uit, maar we hebben we niet gespeeld. Als we weer naar Castelfalfi gaan, dan zullen we een hotel op kortere reisafstand boeken. Hopelijk heeft Golftime deze te zijner tijd in haar assortiment.
keurig hotel, mooie golfbanen. vriendelijk personeel
Qua golf echt heel mooi, hotel viel tegen ondanks mooie ligging en goede spa.
Prima, uitstekende participatie op veranderende baanomstandigheden.
Positief, logde prima, medewerkers golfbaan en restaurant erg vriendelijk en behulpzaam
La MER golfbaan is na de recente renovatie een mooie en goed onderhouden golfbaan. Goed onderhoud voor een semi public course. Leuke uitdagende holes.
Ge-upgrade naar suites. Heerlijke kamers, geweldige service. Prachtige golfbanen, alles perfect geregeld. Heerlijk weekend gehad!
Het was een prima bestemming met mooie golfbanen. Het aanbod wat bij de reis hoorde nl la Monancilla Is op aanraden van andere Nederlanders die er speelden en ontzet waren over de slechte conditie en andere dingen op die baan, door u omgezet naar 9 holes op de eigen baan. Echt top geregeld door u waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.
Door medewerkster van Golftime heeft ons geldig geholpen en goed geregeld, ook na wijzigingen. De Drentsche golf heeft een mooie golfbaan en fijne logies accodomatie
Prima geregeld, adequate communicatie,reisbscheiden ruim van te voren gemaild. Jammer dat jullie het weer niet kunnen beïnvloeden!!!!!
boeking via Singlegolfers dus geen relevante ervaring met Golftime.
Romantik Hotel Platte is een aan te bevelen hotel.
golfbaan 2 x gespeeld, viel wat tegen
Prima hotel Goed Eten Mooie banen Zeer klantgericht personeel.
Prima, alles goed geregeld.
Zeer positief, wederom ;-)
Zeer goed,mooie kamers en golf, alles was naar wens, spijtig dat de restaurant van de resort niet goed was en dit in de streek van Firenze.
Heerlijke golftrip gehad en het was goed geregeld door Golftime.nl
Prima, miste bad.
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.