3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Uiteindelijk een zeer goeie ervaring omdat je toch altijd zelf voor de goede sfeer zorgt als je met een groep op reis gaat. Het weer viel mee. Enkel op zondag viel het weer tegen en konden wij maar 9 holes afwerken. De beide terreinen rond Vesper Golfhotel zijn zeer uitdagend maar ook mooi. Een buggy is echter aangewezen. De lunch op dag 1 was een beetje weinig. En fetakaas is al iets speciaals wat niet iedereen graag eet. De reservatietijd in het restaurant voor het diner op vrijdagavond werd niet correct doorgegeven. Bovendien was het geen buffet hoewel dit zo werd vermeld (ook in het restaurant Bergische Stube). Het buffet in het hotel zowel bij ontbijt als bij diner waren goed! Vesper Golfhotel zelf is zeker een aanrader. En om af te sluiten een boodschap naar Golftime: een snelle communicatie wordt geapprecieerd maar enkel met een correcte en duidelijke communicatie ben je echt iets en ja dan liever een dag langer wachten op die correcte reactie. Mvg, Cedric Vercauteren

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerking over Golftime Vesper Golfhotel. Zeer mooi hotel met mooie golfbanen en kamers.

Auto verhuur prima geregeld, Golfbanen top! Hotel minder

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Pestana Vinking Beach. Matig hotel, geen 4* waard. Kamers waren pas na 16:00 gereed. Schoonmaken van kamers niet of erg slecht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het ophalen van de huurauto heeft heel veel tijd gekost. Er was iets misgegaan met de boeking en de voucher gaf onvoldoende informatie om eea op te lossen (het reserveringsnummer van het verhuurbedrijf stond niet op de voucher, misschien handig dat voortaan standaard toe te voegen). Telefonisch contact met Golftime, er moest op aangedrongen worden eea direct op te zoeken ipv te overleggen met collega en terug te bellen (hetgeen gelukkig toen gebeurde). Er is een starttijd gewijzigd op ons verzoek via Golftime bij West Cliffs, toen bleek er nog een tijd zonder verzoek gewijzigd te zijn. Waar de fout zat weten we niet en gelukkig kon het worden opgelost maar het was wel vervelend. Verder een prima vakantie gehad, uitstekend hotel en uitermate vriendelijke mensen overal.

• Reisaanbod N.v.t.
  • Persoonlijke aandacht
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Golfbestemming Portugal
  • Opmerking over Golftime Evolutee hotel was prima, zeer attent personeel en goed verzorgd

4 sterren: goede service, goed behandeld

jammer dat de accommodatie op 5 nations nog niet is afgerond geen douches en geen restaurant wel aardig personeel. op Durbuy was het personeel achter de balie ongeinteresseerd deden geen enkele moeite om aardig te zijn. Het hotel was grandioos

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime geweldig hotel leuke ontvangst goed kamer en een goed diner

4 sterren: goede service, goed behandeld

Golftime doet zijn best om een alternatief aan te bieden indien andere locaties niet meer kunnen worden geboekt. Prettige communicatie met Lisanne.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Hotel Bonalba was onze bestemming. Prijs/kwaliteit is ok. Maar zelf zijn wij niet te spreken over het hotel. Geen vriendelijk personeel in bediening. Onze kamer grenste aan het terras aan het zwembad waar elke avond tot diep in de nacht groepjes buiten zitten, dus (onbewust) veel overlast geven. Ongezellige ontbijt/diner ‘zaal’. Golfbaan is prachtig, maar ook het personeel op de golfclub niet klantvriendelijk, ze zien je zitten maar komen niet naar je toe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed hotel met alle benodigde faciliteiten

• Opmerking over Golftime Hotel Los Monteros, Marbella/Malaga

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met een groep van 8 personen 3dagen golf spelen en iedereen heeft het super gehad dan is het 100%.

• Opmerking over Golftime Hofgut Georgenthal 100%

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het resort ligt redelijk geisoleerd, een auto is een must. De kamers zijn prima. Ons werd een upgrade geboden voor EUR 70 (7 nachten) voor een kamer met uitzicht op de golfbaan en de zee. Hebben we gedaan maar is niet heel bijzonder. Een late check out is mogelijk voor maar liefst EUR 10 per uur (we moesten 4 uur overbruggen). Daar hebben we dus maar geen gebruik van gemaakt. Voor gebruik van de sportzaal moet je betalen. Bij het zwembad staan ligstoelen; slechts een paar daarvan zijn voorzien van een kussen. Het clubhuis sluit om 19u dus dineren is daar niet mogelijk wat erg jammer is. Het restaurant in het hotel is kwalitatief niet best, personeel ook niet heel klantgericht (behalve 1 ober). Na 1 avond hielden we het voor gezien. Wij zijn naar Sotogrande Marine gereden en hebben daar heerlijk gegeten bij Los Angeles, superlekker, heel gezellig en een topbediening! We hebben 1 avond in het casino in San Roque gegeten en dat was ook prima. Het autoverhuurbedrijf via Golftime was Sunny cars maar het bleek dat Sunny ook weer een tussenpersoon was voor Hertz. De medewerker van Hertz begon over het afsluiten van een extra verzekering want wij hadden een contract met Sunny en als er iets zou gebeuren dan was Hertz geen partij in deze en zouden we met Sunny moeten schakelen. Enfin, een hoop gedoe maar we hebben geen extra verzekering afgenomen. Het zou beter zijn als Golftime direct met een van de autoverhuurders een contract zou afsluiten ipv via deze omweg. Tot slot: de golfbanen zijn prachtig; daar hebben we enorm van genoten maar voor een volgende vakantie kiezen we voor een meer centraal gelegen resort.

• Opmerking over Golftime Almenara Hotel & Golf

perfect

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben genoten van ons tripje naar de Costa Del Sol, maar geven toch de voorkeur aan Costa De La Luz. Daar is het veel rustiger en zijn de locals veels vriendelijker.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Wij verbleven in Guadalmina Spa & Golfresort, wat zeker een aan te bevelen resort is, maar in onze beleving toch net iets minder dan El Rompido aan de costa De La Luz. Kamers eerder aan de krappe kant (ondanks een upgrade), restaurant OK (vooral het à la carte restaurant is aan te bevelen). Golfbaan Guadalmina is goed, maar kan de vergelijking met golfbaan Alcaidesa (zowel Links als Heartland) niet doorstaan, dit is echt een topbaan. Toch nog even meegeven dat parkeren aan het resort betalend is à 8 euro per dag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele pakket was goed verzorgd en ook het ophalen huurauto was goed geregeld.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Kamers een beetje verouderd en versleten. Goede bedden .Vriendelijke bediening en eten was prima.

correct, kundig, klantvriendelijk

• Opmerking over Golftime goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

fijne golf vakantie gehad mooi weer mooie banen, enig minpuntje was het personeel op alcaidese, waar we toevallig 2 speelde 1x heathland en 1 x links golf banen prachtig, maar personeel niet echt vriendelijk.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime zeer goed, fijn hotel aardige mensen mooie kamers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg veel groepen in hotel die zich vaak slecht weten te gedragen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit jaar voor de 3e maal een golfvakantie gedaan,vanaf het moment dat ik de aanvraag heb gedaan tot het moment van betalen, alles prima. Na landing in Spanje keurig opgehaald, alles klopte van begin tot het eind, kortom prima geregeld. En dat geldt ook voor de voorgaande vakantie's, helemaal prima de luxe, dank jullie wel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze eerste dag golf Durbuy begon 13.30. Dat was bekend omdat er s ochtends een wedstrijd zou zijn. Bij aankomst bleek echter om 13.15 nog een competitieteam af te slaan. Zij deden 3 uur over eerste 9 holes!! Wij zijn bij 14 eraf gegaan aangezien het toen al 6 uur was en er nog geen schot in zat. Slechte zaak. Gelukkig volgende dag geen probleem op five nations.

• Reisaanbod N.v.t.
  • Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime Was goed. Het eten uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top golf in costa Ballena en in Sherry Jerez de la Frontera. Enkel wat vervelend dat we drie keer met dezelfde mensen werden ingezet in een flight ! Daar mag zeker wat meer variatie in komen, alsook eens zonder flightgenoten spelen is leuk als je op vakantie eindelijk eens meer tijd hebt voor je tweetjes als koppel . We zijn op Eigen initiatief in Sancti Petri Hills gaan spelen. Een absolute aanrader !

• Opmerking over Golftime Costa Ballena Elba Thalasso - Rota / Cadiz

4 sterren: goede service, goed behandeld

overall perfect verlopen van a t/m z , hotel aanbod in het centrum (algemeen) zou een aanbeveling kunnen zijn bijvoorbeeld Hotel Florida (in het centrum Fuengirola), je pakt dan ook gelijk de gezelligheid mee is minder als je verderop in een hotel zit

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerking over Golftime Hotel IPV Palace was goed, nadeel in en uitrijden maar dat was ook het enige

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hotel Pierpont was anders dan wij hadden verwacht. Zondag gespeeld op Tournette en tevens een hapje gegeten in de avond. Bijzonder goed restaurant en zeer goede behulpzame bediening. Bij aankomst in het hotel Pierpont rond 21.00 uur stonden 3 mannen te wachten met de drie enveloppen waarin de sleutels van de desbetreffende kamers zaten. Na overhandiging van de enveloppen waren de drie mannen zeer snel vertrokken en alles was donker en dicht. Dus geen drankje aan de bar (terwijl op de site stond dat er 24 uur iemand aanwezig zou zijn!!!) De kamers zijn klein maar voldoende. Op naar het ontbijt om 08.45 uur. Er sond een tafel gedekt met een mandje met 6 qroussants en een mandje met kleine witte afbakbroodjes. Een mand met keiharde koude eieren (denk van zaterdag) en wat kaas en worst. Op zich prima maar niemand te zien bij het ontbijt. Bij de bar van de golf ben ik koffie en thee gaan halen. De man zet dit klaar aan de bar maar verder ook niet.. Al met al zeer teleurstellend en zal dit hotel aan niemand aanraden. Zeker als je weet dat dit hotel qua prijs hetzelfde is als ieder ander hotel. Gelukkig heeft het personeel op Tournette en overdag de jongen achter de bar op golf Pierpont deze dagen toch wel leuk gemaakt maar zeer jammer van het hotel..

• Opmerking over Golftime Niet zo goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een geweldig mooi weekend op prachtige banen, ook nog eens aangevuld met het best denkbare golfweer.

• Persoonlijke aandacht
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Golfbestemming Frankrijk
  • Opmerking over Golftime Uitstekend hotel direct aan de golfbaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

op zich eea goed geregeld. Wel mis ik actief meedenken, bv mbt buggy's. Bleek dat deze wel degelijk geweest waren gegeven zeer glooiende banen. Is niet op voorhand gemeld, waardoor er maar zeer beperkt buggy's beschikbaar waren.

• Golfbestemming Italië

2 sterren: slechter dan verwacht

Normaal gesproken ben ik niet zo van het geven van recensies, maar helaas kan ik er deze keer niet onderuit. We zijn met 8 mannen afgelopen vrijdag t/m zondag in Sprockhövel wezen golfen. Een geweldige omgeving met 2 prima golfbanen. Tot zo ver het positieve gedeelte. Al vrij snel op vrijdagmiddag hadden wij allemaal het idee dat we aan het golfen waren op een baan (Felderbach) welke onmogelijk te doen was zonder een buggy. Deze baan is zo ontzettend heuvelachtig dat je buiten adem op nagenoeg elke tee box verschijnt, simpelweg niet te doen! Op zaterdagochtend hebben we Frielinghausen gelopen, deze is iets beter te doen echter zou ik ook hier adviseren om deze alleen te doen met een buggy. De hoogteverschillen zijn gewoon te extreem. Op zaterdagmiddag opnieuw Felderbach gedaan, we hebben deze halverwege af moeten breken, dit omdat de meeste van ons gewoonweg niet meer konden. Op zondagochtend tenslotte weer Frielinghausen gedaan. We hebben toen onze hele ronde moeten haastten, dit omdat er allemaal mannen in buggies achterons aan bleven rijden. Kortom irritaties over en weer. Ik zit nog even naar jullie reisadvies te kijken en daarin wordt er met geen mogelijkheid gesproken over een advies, dit wat betreft de buggies. Deze 2 golfbanen adviseren het ook niet, dat kunnen ze ook niet want ze hebben simpelweg niet voldoende buggies. Je kunt simpelweg niet 2 x een 4-ball lopend de baan insturen en dan verwachten dat we ook nog tempo gaan maken! Al met al een waardeloos golfweekend. Ik schat ook in dat we van de geplande 72-holes, maar 54 holes echt hebben kunnen lopen. Op zondag werden we door de enorme drukte gewoon van de baan gejaagd. Belachelijke situatie, nooit eerder meegemaakt. Ben dan ook benieuwd naar jullie reactie en hoe het in hemelsnaam kan dat jullie deze golflocatie in jullie advies hebben opgenomen.

• Golfbestemming België
  • Opmerking over Golftime De accomodatie en het personeel van de Pierpont waren fantastisch. Super gastvrij, wij komen hier zeker terug.

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.