Mooie golfbanen vooral Sherry Golfbaan
Genoten! Noot: ontbijtbuffet kan/mag beter in Dom Jauo
mooie golfbanen! Appartement was zeer goed en zeer ruim. Omgeving schitterend. Minpunt is bij half pension is het zo grootschalig met eten en akkoestiek in zowel hotel, bar als eetzaal, was verschrikkelijk. Eten was goed! volgende keer a la carte of vermoedelijk weer een andere locatie. Auto was prima geregeld
Wederom een tevreden klant!
Positief. Kwaliteit geleverd.
mooi hotel maar voor een eenpersoons kamer betaal je wel meer als de hoofdprijs.
Reserveringen tee-time zijn de mist in gegaan. Volgens afspraak ontvingen we vouchers voor maandag en dinsdag 30 (Silves) en 31 oktober (Pinta), starttijd 9u. Echter, daar aangekomen stonden we in het systeem op 29 oktober (Silves) en 30 oktober (Pinta), starttijd rond het middaguur. Heeft ons een paar uur tijd gekost om dit op locatie te herstellen. Bij het uitchecken werd ons ook nog een greenfee rekening voorgelegd. Allemaal heel vervelend. Vandaar de slechte beoordeling "communicatie"; was wat dit betreft zwaar onvoldoende. Verder alles prima verzorgd.
Hele goede en snelle hulp. Reis was precies waar we naar op zoek waren. De golf pro, Roel Gritter, was een geweldige leraar. Heel gedreven en professioneel. De Pestana golf academy is ook een hele fijne plek om te leren. We komen zeker nog een keer terug.
Positief: De prof was geweldig, mooie golfbaan Negatief: Hotel, de "omgevng" (heel commercieel, geen leuke stad/dorpje in de buurt)
Prima hotel, heel goed buffet, minpunt is dat hotel niet beschikt over kamer met bad. Personeel vriendelijk en hulpvaardig.
3-daagse golftripje gehad naar Duitsland. Alles was tot in de puntjes geregeld. Mocht er weer ene trip naar Duitsland komen dan gaat dat zeker weer via jullie.
Perfect georganiseerd door/met Jolanda van Uijtert van Single Golfers
Goed Prettige communicatie. Persoonlijk, alles klopt
De promotie van een vriend doorgekregen en meer dan heel goed geweest . Zowel de communicatie vooraf als eens terplaatse
Prima golfhotel niet te luxueus mooie plek rustig
zie accommodatie. Op mooie golfbanen gespeeld.
Goede en prettige ervaring !
Mooie locatie en heel attente ontvangen.
Prima geregeld.
3 prachtige 18 holes golfbanen rond het hotel. Daarom geen auto noodzakelijk. Prima shuttle van vliegveld naar hotel vv. Restaurant in hotel viel wat tegen maar in omgeving genoeg prima restaurants. Aan te bevelen: Albahaca, calle butbamba La Cala de Mijas.
Appartementen liggen 1km van clubhuis af, dat vonden wij wel jammer.
kamers uitstekend. restaurant goed. golfbaan prima.
Prachtig en luxe hotel met prima service. Mooie ruime kamers, keurig verzorgd. Eten helemaal TOP. Bediening erg klantvriendelijk. Prachtig gelegen aan de golfbaan en andere banen in de directe omgeving. Een grote aanrader. Een dikke 9,5!
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.