Snelle en goede bediening bij het boeken, hryvaan leveren van de reisbescheiden laat zeker ten opzichten van hetgeen er verteld wordt te wensen over.
Bekwaam goede inzichten mooie golfteizrn denken met je mee
Vluchten waren zeer goed geregeld, alleen wij moeten bij de reservatie een bagage van 25 kg per persoon voorzien want bij wegen op de luchthaven waren onze koffers 2 tot 3 kg zwaarder dan thuis voor vertrek, kost een aardige duit! Bij de autoverhuur op de luchthaven van Barcelona slechte ervaring, wij kregen een zeer geblutste wagen (Seat Leon station wagen) die we dan ook geweigerd hebben in ontvangst te nemen. Probeert het verhuurbedrijf eerst een duurdere wagen te verkopen, met toeslag, wat we niet geaccepteerd hebben. Uiteindelijk, identiek dezelfde wagen gekregen, maar zonder beschadigingen. Veel discussie en tijdverlies. Jammer. Het hotel was zeer goed, de 3 golfterreinen die we gespeeld hebben waren prachtig, eten en drinken in deze regio van Spanje was zeer lekker en verzorgd en helemaal niet duur. Het was een zeer fijne en aangename vakantie, bedankt voor de goede organisatie!
Doordat de prijs/kwaliteit verhouding echt niet goed was, was onze ervaring ook niet zo goed.
Keurig geregeld, hotel prima, eten idem. Leuke beachclub erbij en mooie golfbanen. Kortom voor ons een ideaal weekje ontspanning
Prima service en prettig telefonisch contact.
Prima geregeld, goede communicatie en prima prijs-kwaliteit!
Zeer prettige reis met golfen op zeer mooie golfbanen
leuke golfbanen, niet gemakkelijk
Zoals vanouds alles aangetroffen als vooraf aangegeven en voorgesteld. De aanbevolen golfbanen waren perfect. Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij!
Mooi hotel, super ontbijt, jammer dat het bed uit 1 heel groot matras bestaat. Het leek wel een waterbed. Draait de een zich om gaat de ander omhoog! En geen koffie/thee op de kamer.
Snel zakelijk korrekt en zeer belangrijk betrooken!
TOP-ervaring en alles naar wens gewenst !!
prima. wat hieronder staat deugt echter niet. je geeft aan dat ik bepaalde gegevens vrijwillig ter beschikking stel terwijl ik verplicht ben om die te vermelden anders kan ik oordeel niet geven.
Uitstekende banen, daar gastvrije ontvangst, prima hotel accomodatie en lekker gegeten
Alles tiptop geregeld. Graag volgend jaar weer. En vooral ook weer met autoverhuurder Avis
Zowel accommodatie als golfbanen fantastisch.
Buitengewoon goed geregeld en wederom ervaren dat de locatie fantastisch is. Op de banen alles prima in orde!
Fijne locatie hotel op golfbaan. Banen waren uitdagend en goed onderhouden
Ik zou accomodatie niet aanraden. We waren met 3 personen. Eenieder heeft zeer slecht geslapen door te harde matrassen, te kleine kussens, te warme kamers. Zou niet teruggaan naar dit hotel. Paar jaar geleden in vd valk osnabruck, was beter. Waar is dit hotel gebleven? De prijs was prima, 3’gangen dinner moesten we door iets anders te bestellen 17 euro bijbetalen pp. Golfbanen waren prima
Zie bovenstaande. De banen waren prima hoewel het clubhuis van Habrichtswald op maandag gesloten is wat we niet wisten. Dus geen koffie voor of drankje na het golfen. Zou ik zeker voortaan vermelden.
Reis uitstekend georganiseerd. Alles klopte zoals beloofd.
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.