Goed adies, behulpzaam, pro actief

Vanaf begin tot het einde goed geholpen om een mooi weekend te organiseren op de Drentsche golf met verbijl in de Lodge

• Beveelt u de accommodatie aan? Ja

Alles prima verzorgd en professioneel. Gastvrij en kwalitatief erg goed.

Met Golftime goede afspraken gemaakt , snel en accuraat. De dagen bij Golfhotel Vesper voldeden exact aan de verwachtingen. Prima golfaccommodatie en ook het hotel zeer gastvrij en professionele keuken en bediening. Prima kamer en verzorging.

• Beveelt u de accommodatie aan? Ja

Prima plek met heel vriendelijk personeel

Idem

• Beveelt u de accommodatie aan? Ja

Goed hotel fijne golfbanen en prima geregeld

Prima organisatie alles top geregeld

Effcient en hulpvaardig

Erg goed geholpen om informatie op een rij te krijgen.

Vriendelijk behulpzaam personeel en snelle service

We wilden op korte termijn een golfreis boeken en Golftime heeft actief met ons meegedacht om dit te realiseren.

Snel en flexibel geregelde groepsreis

Vanuit een standaard pakket werd een specifieke groepsreis samen gesteld, Er was veel ruimte voor eigen suggesties. Er werd goed meegedacht en zo werd het een snelle en aangename match. Later kwam nog het verzoek of er nog diners moesten worden geregeld, waar we met plezier op ingegaan zijn. Jammer was het dat we een paar maanden van te voren annuleringskosten moesten betalen voor een reisgenoot die wegens een ongeneeslijke ziekte moest afhaken. De algemene indruk is erg positief,

Prettig hotel maar op matige locatie. Gevarieerde banen

Alles was conform afspraken prima voor elkaar, geen verrassingen. Locatie van het hotel buiten het dorp naast een zwemparadijs weinig inspirerend terwijl het centrum van het dorp te ver was voor een avondwandeling. keuken zonder meer goed. Banen met gastvrije ontvangst en qua starttijd en buggyreservering geheel volgens afspraak. Kwaliteit van greens ( 3 banen gespeeld) varieerde nogal. Habichtswald had hole 1 onder slagbereik van de drivingrange liggen met te lage netten waardoor er vele ballen midden in de baan terecht kwamen. Uiterst onaangenaam omdat de eigen bal niet meer te vinden was tussen al die ballen en het werd als onveilig ervaren. Fairway onderhoud en aanleg waren alleszins acceptabel met Artland GC als fijnste. Over all een geslaagde golftrip!

Vlot en goed contact golftime, maar uitwerking in hotel viel tegen.

Contact met golftime was prima: vriendelijk te woord gestaan en vlotte reacties. Golfbaan in Crecy la Chapelle niets op aan te merken. Echter, deze plek was door ons gekozen door de combinatie van golfbaan, goede kamer én restaurant. Het restaurant bleek echter 2 van de 3 avonden gesloten! Nota bene de zaterdag en zondagavond. Zaterdag was er een bruiloft en zondag weten we de reden niet. Volgens de (steeds onvriendelijker wordende) dame van de receptie zou er een mail gestuurd zijn naar golftime. Wij hebben hier niets van vernomen, want dan hadden wij wel een andere accommodatie gekozen omdat in Frankrijk op zondagavond lastig een restaurant te vinden is... Daar komt nog bij dat wij bij aankomst hebben gevraagd of reserveren voor het restaurant nodig was. Het antwoord was ‘nee, niet nodig’ . Zaterdagavond hoorden we in het restaurant pas dat het dicht was en moesten we hals over kop naar het stadje toe, alwaar weinig alternatief behalve een overvolle pizzeria. Zondagochtend hoorden we bij de receptie pas dat die avond het restaurant ook dicht zou zijn.... We kregen een lijst met alternatieven, waaruit bleek dat alles dicht is op zondagavond! Die avond hebben we in het stadje nog gelukkig een open kebab zaak gevonden. Niet ons idee van een leuk golf weekend! Op de vraag ‘zou u ons aanbevelen’ weten we niet wat in te vullen, want we weten niet bij wie de ‘schuld’ ligt dat wij de informatie niet hebben gekregen. Voorlopig is ons antwoord dan toch ‘nee’

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

NOvotel, zaken hotel en matige keuken

• Golfbestemming Frankrijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

- goede prijzen, efficiënte afhandeling - communicatie na verkoop kan beter - geen pro-actieve communicatie wanneer voorschotten ontvangen zijn - Tee tijden van dag 2 & 3 waren omgewisseld, gelukkig scheelden ze maar 20 minuten

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerkingen over accommodatie - prachtige, grote villa's - villa wordt dagelijks goed gereinigd, maar de silicone in de badkamer zat vol schimmel en dat kan eigenlijk niet - resort is een dooie boel door gebrek aan volk - het restaurant van Bom Sucesso is treurig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt goede service. Standaard arrangementen kunnen worden aangepast waar nodig. Persoonlijk contact zowel telefonisch als per mail. Overzichtelijke en uitgebreide offertes en alle reisbescheiden keurig vooraf in de mail ontvangen.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerkingen over accommodatie De voorzieningen zoals supermarkt waren gesloten, omdat dit blijkbaar nog buiten het seizoen viel. We konden wat basis dingen in het clubhuis krijgen, maar voor echte boodschappen moesten we een behoorlijk eind rijden. Ook hebben we even zonder warm water gezeten. Er is wel rekening gehouden met ons verzoek voor aparte bedden. Het appartement had nu zelfs 2 aparte slaapkamers met ieder een eigen badkamer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

geplande tijden voor golf werden veranderd, kamers redelijk maar problemen met warm water niet echt 5 *, wel goed restaurant

• Golfbestemming Italië

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het reserveren van de buggy op de golfbestemming was niet gedaan!

• Website N.v.t.
  • Reisaanbod N.v.t.
  • Opmerkingen over accommodatie Prima complex Zeer vriendelijke mensen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

perfecte locatie/uitstekende keuken/super kamer/helemaal tevreden.

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerkingen over accommodatie zie boven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was weer top geregeld. Ook de auto 'bus' was nu goed en snel geregeld.

• Golfbestemming Spanje
  • Opmerkingen over accommodatie Wij wilden graag in november weer naar islantilla. Helaas het hotel gaat voor 6 maanden dicht. Dat is wel hard nodig!

Top lokaties

• Golfbestemming Ierland

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

niks gemakkelijker dan dit ! alles was tot in detail in orde!

• Golfbestemming Duitsland
  • Opmerkingen over accommodatie dit was en is een topbestemming! mooie banen met veel diversiteit mooie en ruim hotel met een heel lekkere keuken en top service! een echte aanrader!

• Golfbestemming België

eten is super

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service en erg vriendelijk.

• Golfbestemming Portugal
  • Opmerkingen over accommodatie Prachtige locatie met moderne, zeer complete appartementen aan de golfbaan. De bedden zijn, helaas, keihard. Daar zou echt iets aan moeten gebeuren! Ook zouden een paar gemakkelijke stoelen of ligbedden in de tuin geen overbodige luxe zijn. Wij vinden, persoonlijk, het clubhuis nogal saai, het lijkt meer op een grote wachtruimte in een ziekenhuis dan op een clubhuis. Het eten is niet om over naar huis te schrijven, maar goed, meer dan voldoende gezellige eettentjes in de buurt. Medewerkers zijn zeer vriendelijke en hulpvaardig. De golfbanen zijn prachtig aangelegd en zeer goed onderhouden. Het enige wat ons verbaasde is dat er geen bakjes op de teeboxen staan om kapotte tee's in te doen.

Lesgever Roel Gritter verdient een aanbeveling

Arnhemseweg 6

3817 CH Amersfoort

Over Golftime

Uw mening vinden wij erg belangrijk. Wij zijn altijd bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met ons. Uiteraard willen wij ook graag weten hoe uw golfreis geweest is. Met het delen van uw ervaringen helpt u ook andere golfers met het vinden van die heerlijke golfreis. Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.