Filters

7

erg tevreden

net werk geleverd en fijne werklieden

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden

Keurig gemaakt

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Net bedrijf, service staat voorop bij dit bedrijf. Mooie duidelijke offerte, professionele medewerkers. En misschien wel het belangrijkste komt zijn afspraken na!

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik ben een tevredenheid klant.

Mijn ervaring is zeer positief ik had ook 5 sterren gegeven als er over de planning gecommuniceerd zou zijn maar dat helaas is niet gebeurd. Uiteindelijk werden 2 geplande werkdagen maar 1 dag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan niet beter

Het was wederom een gezellige dag hier met de mannen van HG Ze leveren prima werk met de nodige humor Het ziet er allemaal zeer strak en netjes uit Mocht er een volgende klus komen Mogen jullie weer komen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima!

Goed advies, plaatsing in overleg en prettige en deskundige medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een Goede Keuze

Wij bestleden een 5m dakkapel bij onze achterzijde en maakte HG-bouwtechniek indruk op ons. De mensen zijn aardig, slim, en professionel en de kwaliteit van de hele monterening uitstekend zitten.

 • Aanbevelen? Nee
10

Fantastisch mooi product van hoge kwaliteit.

HG Bouwtechniek is een correct bedrijf. Ze werken stipt op tijd, , geven topadvies, komen afspraken na. Voor ons een dikke 10!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed bedrijf met vakkundige medewerkers

Wij hebben vanaf het eerste contact tot en met de oplevering zeer goede ervaringen. De commerciële gesprekken waren duidelijk en de gemaakte afspraken marktconform. De technische tekeningen waren zodanig dat de vergunning snel was. Ook was HG's backoffice zeer behulpzaam om vragen te beantwoorden. Plaatsing was zelf eerder dan verwacht en het installatieteam zeer vakkundig en werkte netjes. Ook goed over nagedacht; briefjes om de buren op de hoogte te stellen, ivm mogelijke overlast. Al met al zeer tevreden en aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige dakkapel, prima prijsstelling en uitstekende service

Begin 2021 zijn wij aangevangen met de zoektocht naar een dakkapel. In eerste instantie dachten we; een dakkapel is een dakkapel. Echter gaande onze zoektocht opgemerkt dat er vele mogelijkheden zijn. In eerste instantie waren wij ons hiervan niet bewust en vergeleken dus appels met peren (verschillen in hout, verschillende kunstoffen, afwerkingen etc.). Uiteindelijk hebben we 4 bedrijven uitgenodigd voor een gesprek, tijdens de covid periode waren vele showrooms dicht. De kwaliteit van HG vangt aan met de "adviseur/verkoper" die zij in dienst hebben. De man die wij op bezoek kregen weet waar hij het over heeft en is niet perse bezig met verkoop (ook andere ervaringen), maar met advies. Hij maakte ons bewust van mogelijkheden die eerder niet ter sprake kwamen. Tevens maakte hij ons attent op zaken waarop we moesten letten (uitlijnen van kozijnen over de verschillende verdiepingen). Niet te vergeten was de mogelijkheid om onze houtendakkapel geschilderd te plaatsen. Wat ons een hoop geregel achteraf heeft bespaard. Toen we het koopcontract getekend hadden kwam al snel iemand op bezoek voor het opmeten, zij markeren waar de dakkapel komt. Een dag voor plaatsing komt iemand het halve huis inpakken voor bescherming van waardevolle spullen. Dakkapel is geplaatst op 1 dag, de heren hebben netjes en (kei)hard gewerkt om het allemaal voor elkaar te krijgen. En nu komt het moment waardoor ik besloten heb deze review te schrijven. De correctheid van een leverancier wordt vaak pas zichtbaar als er problemen ontstaan en dan vervolgens hoe zij die oplosen. Ondanks alle voorzorg maatregelen die getroffen waren is er uiteindlijk wel een beschadiging opgetreden.... alle lof hoe HG hiermee om is gegaan. Dit is keurig en perfect opgelost. Als wij zelf ooit nog een dakkapel moeten kopen, dan komt ie zeker van HG, een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en deskundig bedrijf

Wij hebben deze week twee dakkapellen laten plaatsen. De keuze voor HG was gebaseerd op het deskundig en ervaren advies dat wij kregen. Het inmeten werd daarna gedaan door een aardig en zeer ervaren / deskundig persoon die ook weer goed advies kon geven. Door problemen in de aanvoer bepaalde delen van het dakkapel (iets was in heel nederland voorkomt) is de planning gaan schuiven. Door de betrokkenheid en open manier van communiceren voelde dit erg goed aangezien niemand iets aan deze situatie kon doen. Helaas kon de dakkapel niet voor onze vakantie geplaatst worden. Tijdens onze vakantie in Spanje werd duidelijk dat de ontbrekende delen toch binnen waren en het geheel afgemaakt kon worden en geplaatst. Toen besloten op basis van het vertrouwen in HG en met behulp van een goede buurman om de dakkapellen te laten plaatsen. Dit is perfect gegaan en gedaan. Super netjes is alles afgeplakt en alle afval afgevoerd. Dakkapellen staan er super strak op en zijn een plaatje om te zien. Vertrouwen, deskundigheid en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat ze er mooi opstaan en straks de timmermannen na onze vakantie toch aan de slag kunnen. Team HG, hartelijk dank en in bijzonder dank richting Tamara voor het meeleven, meedenken en de open communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende vaklieden

Prettig in omgang

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Zeer goed. Goede uitleg met wat er ging gebeuren. En ging perfect.

 • Aanbevelen? Ja
8

fijn en betrouwbaar bedrijf welke meedenkt in mogelijkheden en oplossingen

Aantal jaren terug een dakkapel door HG laten plaatsen welke zeer netjes en mooi werd gezet. Werd voorbeeld voor de buurt en er volgden snel meerdere. Nu kunststof kozijnen laten plaatsen op alle verdiepingen en weer naar alle tevredenheid. Fijn en betrouwbaar bedrijf welke meedenkt in mogelijkheden en oplossingen. Super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke mensen die alle mogelijke moeite doen

Het zat bij het plaatsen van twee dakkapellen zeker niet allemaal mee, vergunning zat tegen, weer op geplande data was ook meerdere keren reden om uit te stellen, maar ondanks alles een zeer prettige groep mensen waarvan ik slechts kan zeggen dat ze zeer netjes en secuur werken, geen troep achterlaten, goed overleggen en niet onbelangrijk; mooie dakkapellen bouwen! Absoluut een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Meedenkend, klantvriendelijk eigenlijk in 1 woord super!

In het voorjaar HG bouwtechniek gebeld voor een afspraak. Uit alle soorten en maten helaas geen voordeur kunnen kiezen maar dat was geen enkel probleem: dan tekenen we even met u mee. En na inmeten werd de deur besteld. Het duurde door omstandigheden even maar ik heb nu een geweldige deur, helemaal zelf bedacht en zeer kundig gemonteerd. Nogmaals hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top goed geregeld

vorig jaar mei prefab geplaats met volle tevredenheid. Erg vakkundige. Komt afspraken na en denk me aan oplossingen en budget. eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Grote aanrader. Zowel de medewerker als Richard zijn helder met communiceren Tevens 1 van de weinige bedrijven die ook op locatie kwam kijken voor een goed advies.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer vakkundig

Technisch goede dakkapellen , en oplevering punten worden direct opgelost. En 100% opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Wij zijn via via in contact gekomen met HG Bouwtechniek, In Januari hebben wij een Dakkapel laten plaatsen. Vanaf het begin tot het eind zijn wij zeer tevreden geweest over de service! Kortom, aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service van begin tot eind

Wij hebben een dubbele dakkapel laten plaatsen, en vanaf het begin tot het eind is de service top geweest. Ze luisterden naar onze wensen dachten mee in ons verhaal. En 1 maand na plaatsing zijn we gebeld of we tevreden waren! Ik raad iedereen die een dakkapel wilt laten plaatsen HG Bouwtechniek aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig werk geleverd

HG Bouw heeft conform afspraak geleverd. Net gewerkt, geen rommel achter gelaten. Bij oplevering een kwaliteitsformulier doorlopen om na te gaan of alles naar wens was.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk, meedenken, oplossingsgericht

Voor de 2e keer een dakkapel aangeschaft via HG Bouwtechniek. Inventarisatiegesprek waarin mogelijkheden werden besproken, tekening en offerte gemaakt. Vervolgens inmeten. Hierna plaatsing en afwerking. Achteraf nog gebeld of alles naar wens was.

 • Aanbevelen? Ja
7

Keurige monteurs. Mooi werk geleverd.

Alles ging op schema. Monteurs waren netjes. Jammer van de regen in de ochtend. Resultaat is zoals ons verteld was. Dakkapel is netjes. Super blij mee

 • Aanbevelen? Ja
9

Op alle vlakken goed

Nette en duidelijke communicatie, ondanks een kleine tegenslag buiten HG om toch goed meegedacht en opgelost. Fijne monteurs die hun werk meer dan goed hebben gedaan. Echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top gedaan

Het dakkapel stond er met een dag op. Het was even spannend met de hijskraan over een huis en 2 tuinen heen, maar zonder problemen is het gelukt! Aardige mannen met een goed werktempo en humor (echte bouwvakkershumor😂) Kleine beschadiging aan het stucwerk, maar dit wordt ook netjes opgelost.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd