Filters

9

Afspraak is afspraak

Vanaf het begin een goede ervaring met dit bedrijf, doen wat er beloofd word en reageren op vragen snel en altijd met een antwoord!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn tevreden met de wijze van werken en het resultaat.

Flexibel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en netjes afgerond

Snel en netjes afgerond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en kwaliteit

Kan ze van harte aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
8

Complete service, prettige afstemming, goede oplevering

Complete service, prettige afstemming, goede oplevering

 • Aanbevelen? Ja
8

kwalitatieve product

De communicatie was helder. We hebben in 2020 een dakkapel laten plaatsen. En uiteindelijk er weer voor gekozen om een schuifpui en alle ramen en kozijnen op de 1ste verdieping te plaatsen. De producten zijn goed en stevig we merken gelijk hoeveel kou de AA+ ramen en nieuwe kozijnen tegen houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima gewerkt goede uitleg

Prima klasse gedaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geregeld

We zijn ontzettend blij , met onze nieuwe kozijnen. Vanaf begin tot eind , alles volgens afspraak gedaan . Top service ik raad dit bedrijf , zeker aan De werknemers die hier de kozijnen,hebben geplaatst zijn zeer netjes te werk gegaan . geen stof of beschadigingen bij het verwijderen, van de oude kozijnen. Alles werd elke keer netjes opgeruimd. Kortom geweldig

 • Aanbevelen? Ja
6

Goed en netjes geplaatst

Ziet er weer goed uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte aflevering

Ramen en kozijnen op perfecte wijze geplaatst. Goed vakwerk. Sterk aanbevolen. Goede communucatie. Prima prijs kwaliteit verhouding. TOP +++++

 • Aanbevelen? Ja
9

Van offerte tot plaatsing fijn en goed geregeld

Van offerte tot plaatsing fijn en goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede offerte-intake, goede prijs en kundig uitgevoerd

Obv. offerte-verzoek goed offerte-gesprek gehad. Duidelijke uitleg en prima offerte. Op verzoek nog wat aangepast. Ging allemaal soepel. Na opdracht snel ingepland en is de uitvoering vlekkeloos verlopen. Klein foutje in een paneel is snel verholpen, zonder ongemak voor ons.

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes en snel geleverd, mooie afwerking en mooie materialen.

Mooie nieuwe schuifpui en nieuwe kozijnen, goede materialen en netjes ingebouwd door vaklui, in 3 dagen gemonteerd, netjes gewerkt en mooie afwerking.

 • Aanbevelen? Ja
7

erg tevreden

net werk geleverd en fijne werklieden

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden

Keurig gemaakt

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Net bedrijf, service staat voorop bij dit bedrijf. Mooie duidelijke offerte, professionele medewerkers. En misschien wel het belangrijkste komt zijn afspraken na!

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik ben een tevredenheid klant.

Mijn ervaring is zeer positief ik had ook 5 sterren gegeven als er over de planning gecommuniceerd zou zijn maar dat helaas is niet gebeurd. Uiteindelijk werden 2 geplande werkdagen maar 1 dag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan niet beter

Het was wederom een gezellige dag hier met de mannen van HG Ze leveren prima werk met de nodige humor Het ziet er allemaal zeer strak en netjes uit Mocht er een volgende klus komen Mogen jullie weer komen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima!

Goed advies, plaatsing in overleg en prettige en deskundige medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een Goede Keuze

Wij bestleden een 5m dakkapel bij onze achterzijde en maakte HG-bouwtechniek indruk op ons. De mensen zijn aardig, slim, en professionel en de kwaliteit van de hele monterening uitstekend zitten.

 • Aanbevelen? Nee
10

Fantastisch mooi product van hoge kwaliteit.

HG Bouwtechniek is een correct bedrijf. Ze werken stipt op tijd, , geven topadvies, komen afspraken na. Voor ons een dikke 10!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed bedrijf met vakkundige medewerkers

Wij hebben vanaf het eerste contact tot en met de oplevering zeer goede ervaringen. De commerciële gesprekken waren duidelijk en de gemaakte afspraken marktconform. De technische tekeningen waren zodanig dat de vergunning snel was. Ook was HG's backoffice zeer behulpzaam om vragen te beantwoorden. Plaatsing was zelf eerder dan verwacht en het installatieteam zeer vakkundig en werkte netjes. Ook goed over nagedacht; briefjes om de buren op de hoogte te stellen, ivm mogelijke overlast. Al met al zeer tevreden en aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige dakkapel, prima prijsstelling en uitstekende service

Begin 2021 zijn wij aangevangen met de zoektocht naar een dakkapel. In eerste instantie dachten we; een dakkapel is een dakkapel. Echter gaande onze zoektocht opgemerkt dat er vele mogelijkheden zijn. In eerste instantie waren wij ons hiervan niet bewust en vergeleken dus appels met peren (verschillen in hout, verschillende kunstoffen, afwerkingen etc.). Uiteindelijk hebben we 4 bedrijven uitgenodigd voor een gesprek, tijdens de covid periode waren vele showrooms dicht. De kwaliteit van HG vangt aan met de "adviseur/verkoper" die zij in dienst hebben. De man die wij op bezoek kregen weet waar hij het over heeft en is niet perse bezig met verkoop (ook andere ervaringen), maar met advies. Hij maakte ons bewust van mogelijkheden die eerder niet ter sprake kwamen. Tevens maakte hij ons attent op zaken waarop we moesten letten (uitlijnen van kozijnen over de verschillende verdiepingen). Niet te vergeten was de mogelijkheid om onze houtendakkapel geschilderd te plaatsen. Wat ons een hoop geregel achteraf heeft bespaard. Toen we het koopcontract getekend hadden kwam al snel iemand op bezoek voor het opmeten, zij markeren waar de dakkapel komt. Een dag voor plaatsing komt iemand het halve huis inpakken voor bescherming van waardevolle spullen. Dakkapel is geplaatst op 1 dag, de heren hebben netjes en (kei)hard gewerkt om het allemaal voor elkaar te krijgen. En nu komt het moment waardoor ik besloten heb deze review te schrijven. De correctheid van een leverancier wordt vaak pas zichtbaar als er problemen ontstaan en dan vervolgens hoe zij die oplosen. Ondanks alle voorzorg maatregelen die getroffen waren is er uiteindlijk wel een beschadiging opgetreden.... alle lof hoe HG hiermee om is gegaan. Dit is keurig en perfect opgelost. Als wij zelf ooit nog een dakkapel moeten kopen, dan komt ie zeker van HG, een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en deskundig bedrijf

Wij hebben deze week twee dakkapellen laten plaatsen. De keuze voor HG was gebaseerd op het deskundig en ervaren advies dat wij kregen. Het inmeten werd daarna gedaan door een aardig en zeer ervaren / deskundig persoon die ook weer goed advies kon geven. Door problemen in de aanvoer bepaalde delen van het dakkapel (iets was in heel nederland voorkomt) is de planning gaan schuiven. Door de betrokkenheid en open manier van communiceren voelde dit erg goed aangezien niemand iets aan deze situatie kon doen. Helaas kon de dakkapel niet voor onze vakantie geplaatst worden. Tijdens onze vakantie in Spanje werd duidelijk dat de ontbrekende delen toch binnen waren en het geheel afgemaakt kon worden en geplaatst. Toen besloten op basis van het vertrouwen in HG en met behulp van een goede buurman om de dakkapellen te laten plaatsen. Dit is perfect gegaan en gedaan. Super netjes is alles afgeplakt en alle afval afgevoerd. Dakkapellen staan er super strak op en zijn een plaatje om te zien. Vertrouwen, deskundigheid en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat ze er mooi opstaan en straks de timmermannen na onze vakantie toch aan de slag kunnen. Team HG, hartelijk dank en in bijzonder dank richting Tamara voor het meeleven, meedenken en de open communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende vaklieden

Prettig in omgang

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Berkhaag 4

5161 CC Sprang-capelle

0416-560017

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.