Goede service in een rare tijd

Met beperkte medewerkers in de feestdagen periode wel gezorgd voor oplossing van het probleem. Communicatie prettig.

Ervaren monteur

Monteur had aandacht en tijd voor de klant. Ben goed geholpen en werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

Netjes en correct

Vriendelijk en rustig

Erg goed geholpen

Zowel de bereikbare meneer in het weekend als de meneer die door de week het werk kwam doen waren beiden erg vriendelijk en behulpzaam. Denk ook vaardig want de verwarming doet het weer. Misschien niet heel goedkoop, maar wel prima geholpen!!

Onacceptabel.

Slordige en onprofessionele afhandeling van werkzaamheden.

Professioneel, vriendelijk en op tijd

Monteur was een aardige kerel, was op tijd en voerde zijn werk professioneel uit. Gaf ook nog even een paar goede adviezen en nam daarvoor alle tijd. Plezierig bedrijf om mee te werken.

Goed.

Onze ervaring is heel goed

Werkzaamheden correct uitgevoerd planning/comm. moet beter

De uit de voeren werkzaamheden zijn allen correct en goed uitgevoerd, de communicatie/planning kan beter, moest vaak bellen om de planning te horen te krijgen, en was genoodzaakt planning installatie keuken te verplaatsen hierdoor, werkzaamheden zelf werden correct en vaktechnisch prima uitgevoerd

Goede vakmensen die professioneel begeleid worden.

Het verhelpen van een lekkage van de keukenafvoer die in plaats van door de leiding op de vloerisolatie werd gestort (en dus stonk) werk op een uitstekende manier opgelost. Niet echt goedkoop maar wel perfect.

Dezelfde dag dat ik mijn klacht meldde kwam een monteur om de klacht vakkundig te verhelpen

Het is prettig dat een klacht snel wordt verholpen, zeker als dat gebeurt door een vakman die ook goed kan uitleggen wat de klacht is en hoe het kan worden verholpen.

180 euro voor niks

"verstopping zo goed mogelijk opgelost". Telefonisch aangegeven dat we alles al hebben geprobeerd, hg ontstopper, veer etcetera. Komt een chagrijnige man die duidelijk geen zin meer heeft in zn werk 2 uur prutsen. Om uiteindelijk te zeggen d at we gelijk een gespecialiseerd bedrijf hadden moeten bellen. Ja dat weet ik als consument toch niet?! en hoezo doe je daar 2 uur over..

Prima en volgens afspraak wordt er gewerkt.

Volgens afspraak verschillende werkzaamheden uitgevoerd

Periodiek ketel onderhoud goed uitgevoerd

Contact met Velo vd Bij is goed, werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Arbeidskosten wat aan de hoge kant, resultaat is wel goed.

beleefde vakmensen

Hij kwam het keurig volgens afspraak opnemen en wist duidelijk waar hij het over had. We wilden een nieuwe convector omdat de oude het niet deed. We kregen een prima offerte die ook weer volgens afspraak is uitgevoerd. Bij montage bleek de oude niet eens te zijn aangesloten maar dat is opgelost door de beleefde monteurs. Al met al dik voor elkaar!

Competent en betrouwbaar

Flexibel maatwerk door vriendelijke monteur

deskundige aanpak.

Problemen worden adeqaat opgelost, Prettige communicatie.

Nu 2× werkzaamheden voor mij gedaan en alles zeer netjes afgewerkt

Goede monteur die goed werk levert. 1 tip als je verlaat bent door omstandigheden, dan graag even een belletje.

Bekwame loodgieter die de klus goed uitgevoerd heeft.

De klus is snel en vakkundig uitgevoerd.

snel

vakkundig

Alles naar wens Prettige medewerker

Probleem met vlotter verholpen!

Een toilet met inbouwreservoir bleef doorlopen. De installateur heeft door de smalle opening een nieuwe vlotter geplaatst en nu werkt het toilet weer als nieuw!

Top bedrijf!!!

In de nacht lekkage gehad met de verwarmingsketel waardoor er water uit het plafond lekte. Gebeld en super netjes geholpen door een professionele werknemer. Zeer vakkundig bedrijf! Top en een aanrader.

Kan niet beter. Prima service. Echte vakmensen aan het werk.

Bij problemen bellen en ze komen.

De Reulver 26

7544RT Enschede