Goede kwaliteit en kennis personeel Afspraak voor probleem/onderhoud wordt snel afgehandeld

Professionele manier van werken

Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Tevreden

Gevraagd is om cv inspectie te doen en eventueel achterstallig onderhoud te uitvoeren. ( nl. nieuwe bewoner). Ben Verbaasd dat er geen CO meting is uitgevoerd. CV is schoongemaakt, tevens enkele onderdelen vervangen. Geen data label op cv ketel. Monteur ontvankelijk voor vragen.

Aardige monteur die nieuwe toilet snel en netjes heeft gemonteerd. Hij nam het oude toilet mee. Erg netjes

Super bedrijf, denken goed mee!!

De mensen bij Velo v/d bij denken altijd goed mee in en voor iedere situatie!

Super tevreden over de service van Velo van der Bij

Ik werd doorverwezen door een bedrijf dat geen tijd had en ben door Velo van der Bij geholpen alsof ik een jarenlange trouwe klant was. Direct respons en actie door Maria die de telefoon beantwoord. Een topservice die je overal hoopt te krijgen maar nog maar zelden ziet!

Kundige en prettige helpers

DE hulp was snel, de reparatie idem.

Top! Binnen 2 uur na contact een monteur in huis!

Geweldig. Na gebeld te hebben was er binnen 2 uur een monteur bij mij aan het werk om alle coaxkabels te vervangen die in de muur zitten. Met een uur klaar. Problemen opgelost. Prijs heel redelijk! Dank

Toppers

Ik belde voor een pomp van de CV ketel... nergens te krijgen ivm de corona... na contact te hebben gehad was het binnen een half uur geregeld... super service...

Snel en correct alles geregeld

Had de cv leiding onder de vloer kapot,ze waren er snel en hebben het zeer netjes en correct gemaakt

Prima service, competent.

Vakwerk, houden zich aan afspraak!

Snelle afhandeling. Prima reparatie.

Fijne vriendelijke monteur. In één woord prima !!!

?????

Correcte afwerking, vriendelijk personeel

Prettig en vlot. Vervolgwerkzaamheden Essent moeten nog in gang worden gezet.

Top bedrijf

Prima werk geleverd en op tijd volgens afspraak, top geregeld

Goede kwaliteit van de werkzaamheden

Enigste minpunt dat je als klant moet vragen naar de rekening voor de verrichtte werkzaamheden

Aanrader

Lekkage snel en goed verholpen. Nota volgens verwachting, geen nare verrassingen. Prima!

Werk is goed gedaan

Alles volgens afspraak uit gevoerd

In de kerstperiode ingepland en prima en snen snel een thermostaatkraan geplaatst!

Deskundig, snel en correct

We hadden al maanden lang een probleem met de vloerverwarming, radiatoren en de nieuwe ketel met als gevolg dat sommige vertrekken niet verwarmd werden en sommige te warm werden. We hadden al in de tussentijd een expert op het gebied van vloerverwarming ernaar laten kijken. Een vriendin die toevallig net op bezoek was raadde jullie aan en jullie konden binnen een uur komen. Binnen een half uurtje was alles voor elkaar en helder uitgelegd. De nieuwe ketel was niet goed afgesteld.

Alles netjes en volgens afspraak afgewerkt.

De monteur kwam volgens afspraak en heeft alle werk netjes geregeld. Ook mijn last-minute vraag om nog een radiator te "regelen" kon vlot worden afgehandeld. Prima!

zeer snelle afspraak naar melding van probleem terwijl we geen contract hadden

zie boven

Uw medewerker heb ik ervaren als verademing in deze tijd van maatregelen en angst: hij kwam gewoon binnen en ging gewoon aan het werk, met overgave, deskundigheid en goed advies.

Positief

uitstekende en snelle service

Ik heb een kapotte thermostaatkraan van de verwarming laten vervangen. Verschillende bedrijven gebeld, hadden geen tijd of pas na een paar maand! Terwijl de radiator alleen maar loeiheet bleef. Velo v.d. Bij was er meteen de volgende dag. Deskundig en snel een nieuwe kraan gemonteerd.

De Reulver 26

7544RT Enschede