Snelle en betrouwbare service

Ik ben tevreden

Snelle service

Na mijn telefoontje kwam de monteur gelukkig snel. Hij is ongeveer 20 minuten bezig geweest en wat dan wel jammer is, is dat er dan gelijk 1 uur gerekend wordt. De factuur viel dus tegen.

Professioneel bedrijf

Een lekkende Grohe inbouwkraan bracht ons ertoe contact op te nemen met vd Bij. Snel na ons telefoontje kwam er een monteur kijken. Hij constateerde een versleten onderdeel. Dit moest besteld worden. Levering duurde lang, maar telefoontjes naar vd Bij werden prima afgehandeld. Toen het onderdeel eenmaal binnen was, was de montage ook snel gedaan. De totale kosten waren niet gering, maar gezien de prijs van het onderdeel en de benodigde tijd wel reëel.

Prima! Wij zijn heel tevreden.

Prima! Wij zijn heel tevreden. Snel, degelijk en betaalbaar.

Ja echt goed!

Ben er goed over te spreken , al enkele ervaringen , lekker snel en goede duidelijke afspraken ..... en deze worden na geleefd!!

Een goede en snelle afhandeling

Dat het goed en snel geregeld was

Vakmanschap op hoog niveau!!!

Er zou contact opgenomen worden voor een kostenopgave voor veranderen stopcontact. Is nog niet gebeurt

Super geregeld!

Pomp van de cv thuis is snel vervangen en direct onderhoud uitgevoerd, door zeer nette deskundige Monteurs.

Prettig en snel geholpen, zelfs zonder onderhoudscontract

Wij hadden een storing maar geen onderhoudscontract. Wij zijn heel goed en snel geholpen waardoor we niet meer in de kou zaten!

De problemen zijn opgespoord en ook verholpen. Prettig in de communicatie ondanks dat er meer problemen waren dan vooraf verwacht waren

Snel en professioneel de storing verholpen

We werden adekwaat geholpen.

Ervaren personeel

De afspraken worden correct uitgevoerd en de werkzaam heden correct afgemaakt

Ik heb gebeld en jullie waren binnen drie kwartier aanwezig. Waarvoor dank.

Zie hierboven

Efficiënt en professioneel

De afvoer in de keuken moest worden vervangen. Het werd snel gedaan en alles was netjes schoongemaakt.

flexibel, creatief, snel en exact volgens afspraak

op zeer korte termijn moest een probleem met 3 fasen installatie worden opgelost. ze hebben zeer snel ingepland, keurig op tijd begonnen en zeer snel het probleem opgelost.

Snel handelen, lek dakgoot gevonden en gedicht tegen een prima tarief.

Probleem aangehoord en binnen een dag opgelost.

Pomp van vloerverwarming defect zelfde dag monteur wezen kijken en andere dag 8uur met nieuwe pomp aan de deur en gemonteerd naar volle tevredenheid.

snel, netjes, vriendelijk zoals gewenst

super

Moet wel geduld hebben.

Vaak achter de afspraak aan bellen. Zelfs de afspraak vergeten. Verder verschillende medewerkers aan de telefoon gehad en niet weten waar het over ging. De monteur zeer netjes goede uitleg en advies. Reparatie top verholpen

Snelle en kwalitatief goede dienstverlening.

Zeer tevreden over de dienstverlening zoals gezegd. Enige kanttekening en daarom geen 10 is dat ook de prijs aan de hoge kant zit.

Goed advies en vakmanschap

Het juiste advies omgezet in een perfecte en duurzame installatie

Verbluffend snelle service.

Wat een verbluffend snelle service! Probleem serieus opgelost, prettige mensen, ik ben helemaal blij!

Super correct personeel en goede service.

Goed in na komen afspraken .

snelle en goede service

Ondanks dat jullie niet zeker wisten of er iemand kon komen. Werd er toch voor gezorgd dat ik een monteur over de vloer kreeg

Okay

cv kranen en lekkage goed verholpen. Kraan in bijkeuken gesmeerd. Ook okay. De derde reparatie was een nieuwe keukenkraan. Tot mijn verbazing had de monteur een soort, volgens hem courante keukenkraan bij zich. Hij wist niet wat de kostprijs was. Bij het maken van de afspraak had ik gevraagd naar het soort keukenkranen, die geleverd konden worden. De monteur had altijd een kraan bij zich was het sumiere antwoord. Ik had het prettig gevonden om een keuze te hebben. In ieder geval een prijsopgave. Mijn oude kraan had een wartel voor de aansluiting van de tuinslang. De monteur heeft de wartel meegenomen en komt nog een keer langs om de goede wartel te brengen. Ik wacht af, of bel om er aan te herinneren.

De Reulver 26

7544RT Enschede