Het probleem is prima vervolg maar de kosten vielen mij erg tegen.

De voorrijkosten waren al erg hoog maar vooral de materiaalkosten vond ik buiten proportie.. over het resultaat en de service ben ik prima te spreken!

goeie ervaring

Natuurlijk duurt het altijd te lang voordat er iemand beschikbaar is, maar toen eenmaal de afspraak gemaakt was kwam men deze ook na..

uitstekend komen afspraken na

Goede informatie en service en afhandeling van de storing. kwamen na enige dagen persoonlijk langs om te informeren of de klacht goed opgelost was

Klantvriendelijke vakmensen

Bij een leidingbreuk snel professioneel en netjes geholpen daarbovenop viel de nota reuze mee Velo is zeker een aanrader ben dik tevreden

Vakkundig en klantgericht

Komen gemaakte afspraken na en communiceren op prettige manier

Prima bedrijf die doen wat ze zeggen.

Vriendelijke en vakkundige service

Hugo hielp ons snel, opgewekt en adequaat. Velo mag blij zijn met zo’n medewerker!

Erg goed

Na 1 belletje kwam dezelfde dag nog de loodgieter langs. Perfecte service.

Het probleem is prima verholpen

Prettig en kundig personeel.

Positief

Kundig, vriendelijk en snel

Probleem goed verholpen, efficient en vriendelijk.

oke

storing prima opgelost

Ervaren monteur

Een prima uitstekende ervaring

Was prima.

Prima en flexibel. De monteur heeft er nog een extra klus bij gedaan (afvoer vaatwasser) waar hij niet voor kwam.

Snelle service, kundig personeel

Positief

Vakkundige reparatie

Erg fijn om door zo'n betrouwbaar persoon geholpen te worden. Ik zou hem zeker aanbevelen!

Tevreden

Onze dakgoten zijn vervangen door Velo. Erg tevreden en ze hebben netjes gewerkt. Complimenten

zeer goed

zeer goed .snelle service,echte vakmensen,,,lekkage in kelder zeer goed verholpen.,prettig als persoon in het contact

Snelle service

Denkt met je mee

Een vakman die goed en adequaat zijn werk deed.

De monteur kwam beide keren op de afgesproken tijd. Hij besprak wat er gedaan moest worden en voerde zijn werk goed uit. Ook de “rommel “ die hij gemaakt had werd keurig opgeruimd.

prettig bedrijf en goed overleg vooraf.

prettig bedrijf en goed overleg vooraf.

Goed werk geleverd en snel geregeld

We hebben op 7 sept de offerte voor een nieuwe cv ketel goedgekeurd. Sochtends 8sept werden we gebeld en smiddags hing de ketel erin. Zeer snel geregeld en de monteur heeft alles netjes op de plek gehangen en aangesloten. Ik zou ze zeker weer vragen voor onderhoud of installatie werk.

Ontevreden

De monteur heeft zo’n 3 kwartier in de meterkast staan te “ klooien” , maar kwam er niet uit. Heeft daarna een paar foto’s gemaakt van de thermostaat. Heb hierna alleen een rekening van€ 125,76 gekregen .

Snel en doeltreffend

De monteurs waren binnen een half uur na mijn telefoontje ter plekke. Ervaren man in combinatie met jongere monteur. Snelle analyse, en oplossing.

Ik had eerst telefonisch contact, ik zou op die dag teruggebeld worden en dat is niet gebeurd. Je wacht toch en wilt dat je probleem snel word verholpen. Volgende dag heb ik zelf weer gebeld en vervolgens is het allemaal perfect verlopen. Dus ik ben wel tevreden

De Reulver 26

7544RT Enschede