Een goede ervaring

Wij waren zeer tevreden over de werkzaamheden van de monteur.

Een goede ervaring

Wij waren zeer tevreden over de werkzaamheden van de monteur.

Snelle en goede service

De monteur werd verwacht tussen 08.00 en 10.00 uur. Hij was er al om 08.05 u. perfect!

goed bedrijf doet wat je heb gevraagd rekening betalen mag wel wat makkelijker b.v. qr code of ideal i.p.v. handmatig invullen en 2 nummers toevoegen en misschien wel handig om te melden dat er stagelopers mee gaan niet dat het een probleem is maar wel handig

Gewoon heel goed

Snel en vakkundig

Wij hadden 2 keer een lekkage. Deze werden op korte termijn vakkundig gerepareerd. Indien nodig maken wij een volgende keer graag weer gebruik van hun diensten.

Deskundig advies en professionele installatie!

Binnen een halve dag was mijn hybride warmtepomp geïnstalleerd in mijn jaren ‘30 woning. De installateurs waren handig en behulpzaam! Keurige prijs ook trouwens.

Top geregeld

Er aren monteur die weet wat hij moet doen

Ervaren monteur die weet wat hij moet doen en de tijd neemt om de meter goed te onderhouden

Prima verzorgd, een nieuwe toilet geplaatst,helemaal goed verzorgd

Snel, vriendelijke en vakkundig geholpen

Na overleg werd het probleem snel en vakkundig verholpen!

Vriendelijk en deskundig personeel hebben netjes werk afgeleverd

Uitstekend en snel geholpen.

Ik had een afvoer voor een wasmachine nodig en dat is snel en vakkundig aangelegd.

Prima bedrijf.

Snelle en goede service!

Keurig, van start tot finish!

Goed overleg vooraf, keurig netjes gewerkt en keurige afeonding; top!

Probleem opgelost

Positief snelle afwerking van het probleem.

Reparatie kundig uitgevoerd.

De monteur had snel het euvel gevonden en professioneel verholpen

Goed advies

Keurige afwerking en goede communicatie

Snel behulpzaam

Na een telefoontje waren ze de volgende dag er al tien minuten werk ,maar wel een vol uur moeten betalen (was van tevoren verteld). Monteur was heel aardig .

snelle afhandeling

bij een probleem aan het toilet werd snelle hulp geboden, maar wel tegen een forse prijs

Snelle en kundige reparatie van de dakgoot. Vriendelijke reparateur.

De lekkage van de dakgoot werd door een vriendelijke vakman op een snelle en kundige manier gerepareerd.

Prettige uitvoering van de klus

De Reulver 26

7544RT Enschede