Ik kom al vele jaren bij kapper Schiffer. Het bevalt mij nog steeds prima, Je wordt er met veel zorg behandeld. ik raad kapper Schiffer dan ook bij iedereen aan.
Ik kan niet scoren op haarbeleving, omdat het zelfs het 'ultieme wellness gevoel' ontstijgt. En evenmin op nazorg, omdat ik daar nooit op aangewezen ben geweest. Overigens ben ik gewend meteen feed back te geven, waarbij ik ook delicate zaken onder de aandacht kan brengen. Ik schrijf me dus uit voor een enquete.
Ik ben al heel lang klant bij Schiffer, misschien wel 30 jaar. Mijn ervaringen met Schiffer zijn goed, Veel succes voor jullie allen
Schiffer is een geweldige zaak; complete ontspanning!
Ik kom al sinds de vorige eeuw bij Rianne en haar lieve collega's. Het voelt altijd vertrouwd en de mensen zijn vriendelijk. Het is een + dat er veel over de muziek wordt nagedacht (zowel live als cd) en mijn vrouw waardeert ook het wijntje op zaterdag zeer. In de loop der jaren werd er steeds meer aandacht besteed aan de innerlijke mens en werd een bezoek aan Schiffer een uurtje relaxen. Ga zo door! En Rianne, je bent een kanjer!!!
Door wie je ook geknipt wordt het is altijd heel goed afgestemd op jouw wensen!
top en lekker ontspannen!
goede kapper, prettige sfeer, niet te opdringerig.
Goed en professioneel, vaardig en betrokken personeel
Ik ga met plezier naar deze kapper toe,maar vind het wel een flink bedrag (130 euro) elke 5 weken.
Altijd heerlijk!! Met zorg en aandacht!!
Ervaren, kundige en vriendelijke kapsters, altijd bereid om iets extra's te doen. Kom er al jaren met veel plezier. Papieren handdoekjes in de toilet zou fijn zijn ipv de elektrische droger.
Bij Schiffer Haarbeleving voel je je echt even gezien en gehoord als klant. Een uitstekende service en echte beleving.