Vakwerk met aandacht en altijd heerlijk tot rust komen.
Fijne sfeer, erg goede bediening en uitstekend geknipt
Ik vind de kosten wel hoog. Zou de enige overweging zijn om naar andere kapper te gaan, maar ik ben te zeer gehecht aan jullie personeel!
Al meer dan 30 jaar mijn enige, uitstekende kapper. Elke maand een klein feestje!
Bijna 40 jaar kom ik al bij deze kapper. Dat zegt genoeg.
40x DANK ! ! ! Cees & het Schiffer team
UItstekend geKnipt door KIm Breng een duidelijk rustmoment in voor de de welness massage zodat hij nog meer energie geeft
Nazorg een negen omdat ik nooit de volgende dag gebeld wordt of mijn haar nog goed zit👍👍👍👍😜😜🌹🌹🌹
Beste Jan Dank voor de mooie cijfers. Het staat boven aan de agenda voor 2016, nu is een telefoontje erg onpersoonlijk ..... is een bezoekje, daags na iedere knipbeurt niet een beter idee???? Vriendelijke groet Cees.
Nazorg; ik baal soms van de verkoopdrang van sommige medewerkers om de nieuwste haarprodukten te verkopen/ aan te smeren. Zou ik opeens gespleten haarpunten hebben omdat Renee F daar een kuur voor heeft ontwikkeld. Met vrienden/familieleden die ook bij Schiffer klant zijn maken qe er vaak grapjes over; welk produkt heeft X je nu weer proberen te verkopen. Niet meer doen zou ik zeggen.
Dag Ellen Dank voor je review, vier maal een acht en één negen...... Helaas zie ik een dikke onvoldoende voor onze nazorg, dit staat haaks op je tevredenheid en wil dit toch op deze wijze toelichten (maar natuurlijk sta ik open voor iedere vorm van kritiek binnen onze Schiffer muren). Spijtig te constateren dat je ons actieve noviteiten en nieuwe ontwikkelingen beleid ervaar als opdringen en verkoopdrang. Wij willen up to date zijn als het gaat om iedere nieuwe ontwikkeling op het gebied van Haarbeleving, en wensen natuurlijk niets anders dan het beste voor onze klanten! Ons actieve beleid brengt met zich mee dat er met een bepaalde regelmaat nieuwe ontwikkelingen in techniek en producten worden gepresenteerd. Over alles is nagedacht en grote zorg besteed, van de kunst en muziek tot aan de espresso en natuurlijk ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar. Hopelijk kan dit meehelpen om onze actieve inzet iets meer op waarde te schatten. Natuurlijk verwijs ik je naar onze FACEBOOK site, daar staan de noviteiten en acties al gemeld die in de salon worden doorgevoerd, NU is daar een presentatie van de allernieuwste ontwikkeling op gebied van haar bescherming tijdens het kleuren (technisch rapport van Princeton, CA aanwezig). Op naar ons gezamelijke doel: MOOI HAAR. Vriendelijke groet Cees.
Uitstekend!!
Een goede kapsalon maar ik weet dat de meeste van mijn familie/ kennissen de kapsalon aan de dure kant vinden maar ik ben tevreden.
Ik blijf de prijs heel hoog vinden en ben ook lange tijd naar een goedkopere kapper geweest. Dan is het verschil (te) groot... De laatste keer heb ik aangegeven dat ik niet begreep waarom ik altijd € 125 moest betalen, uit de prijslijst kon ik niet opnamen hoe deze prijs tot stand kwam. Ik gaf aan dat ik alleen wilde wassen knippen föhnen, kleuren half-lang en thera-cut, geen extra oliën etc. Totale kosten € 94 en dat is voor mij net acceptabel. Rekening was wel lager (€ 112) maar toch klopt dat niet. Kapster gaf aan dat er toch olie in rekening was gebracht. Dat die standaard in de verf zat, dat ze die er niet uit kon halen. Tja, dan houd ik verder mijn mond maar ga ik wel met een rotgevoel weg. Kapster kan er niets aan doen, maar ik heb wel het gevoel dat er onnodig geld uit mijn zak geklopt wordt.
Dag Hannie Dank voor de "8", die ons geef. In reactie op je verhaal/vraag is het beter om ons prijsbeleid mondeling toe te lichten. Maar het is inderdaad zo dat we de hoogt mogelijke kwaliteit en zorg voor het haar willen bieden. Dit betekend dat bij het haarkleuren de nieuwste LÓreal INOA op oliebasis gebruikt zal worden, in onze standaard producten pakket zit tevens een LÓreal Powerdose color, die ervoor zorgt dat er geen residu van de verf op de hoofdhuid en haar achterblijft. Ditalles om eventuele negatieve bijwerkingen te tackelen. Hopelijk geeft dit enig inzicht op je vraag en hoop ik je in de zaak volledig uit te kunnen leggen hoe wij ons niveau hoog kunnen houden met ons gezamelijk doel: MOOI HAAR. Vriendelijke groet - Cees.
ben al jaren vaste klant (van Kim) en naar grote tevredenheid ik vind de prijs behoorlijk hoog, vandaar de 7 voor verhouding prijs-kwaliteit. Dat heeft dus alleen met de prijs te maken, niet met de kwaliteit. Die is goed.
Uitstekend geknipt, mag wel iets minder fratsen, massage e.d., kopje koffie is erg prettig
Al jaren lang trouwe klant naar tevredenheid