5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn in de zaak geholpen door Caspar. De vriendelijke en persoonlijke benadering hebben wij als zeer prettig ervaren. De legio mogelijkheden werden ons verteld, alles was mogelijk. Uiteindelijk is ons bed volgens de afgesproken levertijd bij ons gemonteerd. De kwaliteit en zorgvuldigheid was fantastisch. De heren die het bed hebben geleverd waren zeer vriendelijk, netjes en correct. Al met al een geweldige ervaring. Als ik nu wederom een bed zou willen bestellen zou ik zeker De Suite benaderen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een heel fijn bedrijf met veel vakkennis en aandacht en interesse voor ons als klant! Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met name de persoonlijke aandacht en het creatief meedenken hebben wij zeer gewaardeerd. De service is heel goed en aflevering en installatie van bed en kast is heel netjes verlopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een complete slaapkamer uitgezocht en gekocht bij GLOBAL. Alleen maar uitstekende ervaringen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ontvangen met koffie, binnen een week huisbezoek met advies. Alles volgens afspraak afspraak geleverd, klein misverstandje betreft maatvoering is naar alle tevredenheid opgelost. Vriendelijk en kundig geholpen. TOP. tevredenheid opgelost. Vriendelijk en kundig geholpen en slapen op top kwaliteit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren geleden opmerkzaam gemaakt op Global via advertentie/krantenartikel. Wij wilden een volledige renovatie van onze slaapkamer met aandacht voor het ouder worden (veilig/rekening houdend met voorzieningen voor zorg in de toekomst). Fantastisch geholpen met onze keuzes; materialen en kleurkeuzes zijn prima; levering volgens de afspraken. Wij menen nu te beschikken over een moderne slaapkamer tevens gericht op de toekomst. Zeer tevreden met onze keuzes en de hulp van Global hierbij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaring met dekt de lading niet want wij hebben ook ervaring met andere producten. De standaard afgegeven 9 is omdat ik ook echt niet zou weten waarop ik kritiek zou moeten leveren. Het was prettig zakendoen en prima kwaliteit producten gepaard met creatief denken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij zijn via de showroom (waar het bedrijf enthousiast werd voorgesteld) in een leuk hotel beland waar Global de mooie, ruime bedden had geleverd. Deze lagen voortreffelijk. We hebben er heerlijk geslapen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zoals de becijfering aangeeft, ben ik tevreden over het proces tot nu toe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meteen een goede gevoel bij het binnen komen van de showroom. Met veel enthousiasme en kunde heeft Casper mij het een en ander uitgelegd. Ook als ik nog telefonische vragen had werd daar vriendelijk op gereageerd. Het bed is prachtig gemaakt 'Vakmanschap is meesterschap' heette dat vroeger. Ook de levering en de uitleg was heel goed en vooral ook heel aardig. Kortom: eigenlijk moet er overal een 10 staan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gastvrije ontvangst. Persoonlijke aandacht. Meedenken. Ruim de tijd nemen. Afspraken nakomen. Bereikbaarheid. Nazorg. Service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring. Is super! Alles wat ons te wensen was is uitgekomen. Altijd goed contact met Bart en het personeel, kan niet beter.. We slapen super en onze kasten kamer is gewoon het einde . Heel onze familie slaap op de bedden van jullie, super super .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via een advertentie in het Algemeen Dagblad terecht gekomen bij Global. Wij waren op zoek naar een nieuwe slaapkamer met inloopkast. Wij zijn heel goed geadviseerd en geholpen door de medewerkers bij Global. De service is fantastisch! Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Global.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Schitterende kast voor in de slaapkamer, zeer exacte maatvoering en uitstekend geïnstalleerd door vakmensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er wordt naar je geluisterd en meegedacht om tot een goed eindresultaat te komen. Ik beveel De Suite zeker aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Global heeft goed geluisterd naar onze wensen. De bestelde producten zijn volgens afspraak keurig in 1 keer geleverd. Niet was teveel om tot een goed resultaat te komen. Wij zijn zeer tevreden over en komen zeker terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zoals wij al eerder hebben aangegeven in een mail, zijn wij erg tevreden.

Een geweldige ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke heldere uitleg, goede prijskwaliteitsverhouding, persoonlijke aandacht, gedegen vakkennis, goed afspraken mee te maken. Dit is zowel van toepassing op de geleverde bedden, als de opmaat gemaakte inloopkast.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk, meedenkend, top kwaliteit bedden en ook beddengoed! Na service is uitstekend! Kortom; ik wil niet meer anders dan Global!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoals waarschijnlijk opgemerkt waren de kasten nèt iets anders qua benutten van de beschikbare ruimte dan we hadden gedacht. We waren niet van standaard maten uitgegaan, maar van invulling van de beschikbare ruimte, incourante maten dus. Het meedenken en adequaat reageren, de kwaliteit van de geleverde producten zijn top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijzondere winkel, supergoed, ik raad van harte om hier zeker een bed te kopen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na 12 jaar jaar waren we toe aan een nieuw bed en matrassen. We konden echter niet echt iets vinden wat geheel naar onze zin was en kwamen uiteindelijk terecht in Moordrecht. Voordeel zij alles zelf maken en dus zonder enig probleem aan speciale verzoeken kan voldoen. Wij zijn dan ook prima geslaagd. Het is niet de goedkoopste oplossing maar je krijgt absoluut waar voor je geld.Je brengt per slot van rekening toch zo’n 30% van je leven in bed door. De advisering en benadering is professioneel en klantvriendelijk. Zoek je een nieuw bed dan doe je jezelf te kort als je geen bezoek aan deze beddenmakers brengt in Moordrecht

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer tevreden over ontvangst in de zaak, waren binnengelopen zonder afspraak en direct geholpen. Eindresultaat zeer tevreden,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het actief meedenken en ook nog kunnen voldoen aan de persoonlijke wensen van de klant,vonden wij heel goed. Ook de aanbevolen schilders en stoffeerder waren specialisten in hun vak. Bedankt voor het kussen, dit kussen bevalt veel beter. Vriendelijke groet, fam tHooft

Zuidplaspolderweg 11

2841DC Moordrecht