Els heeft haar bed nu een paar maanden in gebruik en we zijn erg enthousiast. Wim bedankt voor je geduld en voorlichting. Els heeft nu ook regelmatig het programma Lounge beproefd en dat geeft haar zeer veel rust! Mij dus ook. Dank voor de uitleg. Jullie zijn goed bezig!
een hele goede service kapotte motor van bed vakkundig, snel en kosteloos gemaakt👍
In een woord ongelooflijk! In 2012 een bed en matras gekocht. Wat een service van Bart en hij laat je ook op verschillende matrassen liggen zodat je echt het verschil voelt. Vriendelijke prijzen met zoveel extra service! Wij hadden ook hard nieuwe kussens nodig en die kan je gelijk uitproberen op het matras die je gekozen hebt en dat scheelt heel erg veel met een ander matras! Ik kan weer slapen en dat is mijn hele leven een probleem geweest. In een hotel slapen is “bijna” een straf.. Ontzettend bedankt! Wilma.
Wij verbouwden met De Suite 2 volledige jeugdkamers en een zeer mooie master bedroom. Het resultaat overtrof onze verwachtingen. Een ongezien niveau van service en uitmuntende dienstverlening. Geen enkele aanpassing was teveel, geen enkele vraag bleef onbeantwoord, zelfs niet last minute. Als eigenaar en beheerder van verschillende gebouwen en contacten met zeer vele aannemers van verschillende slag en soort kan ik gerust zeggen dat het niveau van de Suite er met kop en schouders bovenuit steekt. Nog nooit werden wij zo goed begeleid doorheen het hele proces. Niets werd aan het toeval overgelaten, en dit werd door ons als zeer positief en professioneel ervaren. Tot en met de plaatsing van de meubels en de keuze van het beddengoed bleef alles op hetzelfde hoge niveau. Niet alleen kan ik dit bedrijf ten volste aanraden, je zou zelfs gek moeten zijn als je niet bij hen zou aankloppen om deze service te ervaren. Uiteraard vertaalt zich dit in een prijs die hoger ligt dan een standaard meubelwinkel maar daarvoor krijg je dan wel een unieke totaalervaring en een resultaat dat mag gezien worden, waarbij alles met elkaar in harmonie is tot in het kleinste detail. En ik beschouw mezelf als een echt kritische klant, maar als het goed is mag het ook gezegd worden. Wij slapen alvast zoals nooit tevoren.
Meteen een hartelijk welkom! Alhoewel de oplevering van ons appartement nog op zich laat wachten (2021), wordt er op een prettige manier met ons meegedacht over de inrichting van onze slaapkamer en wellicht verder. Bart neemt de tijd, doet veel moeite om ons te leren kennen, zodat het een eindplaatje gaat worden dat bij ons past. Zeer warm aanbevolen!
Top zaak ,geven goede voorlichting . Niks is teveel meerdere keren terug geweest . Wij hebben een prachtig bed ,matrassen, nacht kastjes en achterwand en heerlijk beddengoed .Nu na 1 1/2 jaar alles nog prachtig en slaapt heeeeerlijk.Pas was er wat met 1 van onze nachtkastjes . Gebeld ze kwamen het kastje gelijk dezelfde week ophalen en gelijk die dag weer gemaakt ,Zonder kosten . Top service en top kwaliteit.
Direct bij binnenkomst in de showroom voel je de passie en het vakmanschap. De Suite verkoopt jou niet een bed en kast, maar wil samen met jou een slaapkamer ameublement creëren die mooi, praktisch, persoonlijk, comfortabel en kwalitatief goed is. Ze denken creatief met je mee en geven heel veel praktische tips. Ook de communicatie, het ontwerpen, het inmeten, de levering en de montage werd prettig en professioneel uitgevoerd. Na de montage op onze locatie, werd alles tot de laatste kruimel netjes opgeruimd. Omdat wij onze slaapkamersuite gaan verhuren, zochten wij naar iets unieks en ontzettend mooi, en tegelijk praktisch. Dat is gelukt ! Iedereen die voor het eerst bij ons binnenkomt zegt: WoW!
Begin van dit jaar viel mijn oog op een advertentie van de Suite in de lokale krant daar werd een hoog laag bed aangeprijsd nu waren wij daar niet naar opzoek, toch maar even gekeken op de website van de Suite : en wat een geluk dat ik dat had gedaan! In mei is ons bed geleverd en wat zijn wij daar blij mee! Slapen heerlijk! van het eerste ontvangst, het ontwerp, de service. de levering :Uitstekend ! met een grote JA bevelen wij de Suite aan !
Even een reactie op mijn bed en kast. Ik ben er heel erg blij mee. Ik slaap heerlijk (de matras geeft je het gevoel je helemaal te ´omhullen´ en geeft tegelijkertijd steun waar nodig) en de kast is fantastisch. Onder de indruk ben ik ook van jullie vakmanschap en grote vakkennis, waardoor de producten helemaal op jouw persoon afgestemd worden. Het personeel gaat heel zorgvuldig om met het bezorgen van de spullen en kunnen bij het plaatsen oplossingsgericht werken met als gevolg een heel mooi resultaat. Een groot compliment voor iedereen daarbij betrokken!
Dinsdag is onze nieuwe slaapkamer door De Suite geplaatst. Jullie hebben een geweldig mooi product en met jullie manier van werken is het heerlijk schakelen. Jullie luisteren goed en kunnen trost zijn op je medewerkers. We gaan de slaapkamer met veel plezier gebruiken.
Alle aandacht en uitleg over het product helemaal top 👍 We hadden er even niet over nagedacht maar een afspraak is wenselijk, ondanks we dit niet gedaan hadden kregen we toch alle tijd aandacht en uitleg.
Inmiddels zijn wij ruim anderhalve week trotse bezitters van ons nieuwe bed. Graag wil ik jullie laten weten dat we er superblij mee zijn en heel tevreden over de gang van zaken wat betreft informatie, advies, levering en afwerking. Wij maken dagelijks gebruik van het FPS systeem en dat werkt heel ontspannend. We zijn dus heel gelukkig met de keus die we gemaakt hebben.
Wij hebben het bezoek aan de showroom als prettig ervaren. Vriendelijke ontvangst, vrijblijvend advies bij de aanschaf van een zorgbed. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden, zelf bedden uit mogen proberen. Met de deskundigheid van de verkoper hebben wij het gevoel gekregen dat we een goede keuze gemaakt hebben. Vanmorgen is het bed geleverd en geplaatst, netjes gewerkt en wederom bereid om de mogelijkheden uit te leggen. We hopen er jaren plezier van te hebben dat vertrouwen heeft de Suite ons gegeven!
Er werd heel veel tijd voor ons vrijgemaakt om eerst met veel aandacht en vooral ook goede suggesties naar onze wensen te luisteren.Zo goed dat we besloten ook een werkruimte te laten ontwerpen en te laten installeren. Alles werd op tijd en perfect gerealiseerd !
Wanneer je bij de Suite binnenstapt kom je in een "droomwereld". Zeer vriendelijke en vakbekwame mensen die er met elkaar voor zorgen dat er een schitterend resultaat in je slaapkamer staat te pronken. Nogmaals heel veel dank hiervoor.
Sinds kort in het bezit van een bed en matrassen van de Suite. 1 matras voorzien van FPS systeem. Wij zijn zeer tevreden over de informatie vooraf en het advies in de showroom. Ook de levering en installatie van het bed met bijbehorend systeem zijn vlekkeloos verlopen. Het FPS geluidssysteem in het matras werkt stimulerend en ontspannend. Er zijn 20 verschillende programma’s beschikbaar. Verder is het een erg mooi comfortabel bed met achterwand, verlichting en “ zwevende” nachtkastjes . Kortom wij zijn er erg blij mee, we kunnen iedereen “ de Suite” aanraden.
De Suite is een bedrijf waar je terecht komt als je naar kwaliteit op zoek ben. Ze nemen alle tijd voor advies om zo tot een optimale invulling te komen van de wensen. Zelfs met zeer speciale verzoeken, die ze nooit eerder gekregen hadden, hebben ze perfect opgelost, zoals een nachtkastlade die geschikt is voor een apparaat voor ademondersteuning en een speciale televisie kast.
Gisteren hebben de monteurs de logeerkamer gemonteerd en de laatste klusjes in onze slaapkamer afgemaakt. We zijn er erg blij mee. Wederom is alles goed en helemaal volgens plan verlopen. Op dit moment zijn we helemaal klaar. Het lijkt kort geleden dat wij op een zaterdag bij De Suite binnen liepen. Onder jullie regie is veel werk verzet. In mijn eigen werk vind ik het natuurlijk prettig om te horen als mensen tevreden zijn over mijn werk, maar ik zeg altijd dat ik veel meer heb aan opbouwende kritiek. We hebben gisteren alles nog eens de revue laten passeren vanaf het moment dat wij bij De Suite binnen liepen tot het moment gister eind van de middag de monteurs klaar waren. We hebben onze uiterste best gedaan maar we kunnen niet 1 puntje van kritiek bedenken. Alles is 100 % volgens plan opgepakt. Het resultaat is eveneens 100%. We zullen onze ervaringen met De Suite ruim ventileren.
Wij hebben het contact , het meedenken en de deskundigheid als prettig ervaren. Ook hebben wij het uitgebreide huisbezoek heel fijn gevonden. Wij hebben, bij het bezoek thuis als de bezoeken aan de showroom,nooit het gevoel gehad dat er druk op ons werd uitgeoefend om tot een beslissing te komen.
Wij zijn zeer tevreden met het bed en de kasten. Het was even wat ingewikkeld omdat de vloer niet op tijd gelegd kom worden maar alles werd soepel opgelost. Ook toen de aansluiting van de afvoer van de wasbak problemen opleverde werd er alles aan gedaan om het zo snel mogelijk op te lossen. Er bleek Ook nog iets mis te zijn met de afstandsbediening van één van de bedden. Binnen twee uur stond er iemand op de stoep om de afstandsbediening te vervangen. Over de service dus niets dan goeds!
Er zijn korte lijntjes in het bedrijf waardoor men snel kan schakelen. De kast is keurig geplaatst alles is netjes opgeruimd. Goed werk afgeleverd
Door de vriendelijke en gastvrije ontvangst en kennis van zaken moet je daar slagen !!
Wij hebben een uitstekende ervaring met De Suite
Goede testmogelijkheden, perfect advies met als eindresultaat een bed waarin je wilt blijven liggen. Spijt dat wij het niet eerder gekocht hebben ! Een aanrader.
Over alles zeer tevreden!!
Zuidplaspolderweg 11
2841DC Moordrecht