Super blij met mijn nieuwe hoofdkussen.

Bart, bedankt voor het advies van mijn hoofdkussen. Kan weer heerlijk slapen.

Bijzonder goed geadviseerd en persoonlijke service

Kundig en professioneel geholpen door het behulpzame team van De Suite. Het op maat gemaakte bed en de matrassen bevallen uitstekend en we worden uitgerust wakker. De elektrisch verstelbare bedbodems zijn de investering meer dan waard. Ook het dekbed en het beddengoed zijn van hoogstaande kwaliteit. Zeer tevreden!

perfect advies en aflevering.

perfect advies en geode begeleiding tijdens koop process. Niet alleen voor bed en matras maar ook kasten en dressoir op maat.

Topservice

Onze kapotte afstandsbediening is binnen 24 uur vervangen door een nieuwe en was ook al geprogrammeerd, dus kon meteen in het bed worden aangesloten en deed het meteen! Echt top!! Dank ook namens mijn zieke man!!

keurige bediening en service

Wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop wij bediend zijn en zeggen het voort!

Geweldige dienstverlening!

Het team van De Suite is zeer kundig en zeer inlevend. Aardig en zéér professioneel. Ik heb er tot grote tevredenheid een (tril)matras, twee dekbedden (winter en zomer) en een dekbedovertrek gekocht. Dagelijks geniet ik van de hoogstaande kwaliteit er van. Met name de superlichte dekbedden zijn een genot !

Professioneel meedenkend bedrijf met zeer goede service

Na een warm ontvangst zijn wij zeer goed geholpen en erg tevreden over hun kennis en kunde. De Suite is een mooi en professioneel familiebedrijf waar alles mogelijk is, aangezien ze alles zelf maken. De service is erg goed. Blij met onze keuze voor de Suite. Michel en Jolanda

Prima service en vakkundig personeel

Ruim de tijd om wensen en mogelijkheden door te spreken. Keuze uit vele stoffen en accessoires. Stofmonsters mee naar huis om te kijken hoe het staat. Minder is de transparantie van de prijzen.

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Nadat wij de bedden geleverd hadden gekregen waren wij niet geheel tevreden over de hardheid van de matrassen. Wij hebben het een maand geprobeerd. Terug naar de Suite. Direct kregen wij nieuwe matrassen geleverd. Na een jaar waren ook deze matrassen toch nog niet helemaal naar ons zin. We gingen terug naar de Suite en werden vriendelijk te woord gestaan. Uitkomst van het gesprek: twee nieuwe matrassen en wij betaalden er één. Waren wij heel blij mee. Nu na een half jaar kregen wij een telefoontje of alles naar wens was. Jazeker, wij slapen nu heerlijk op onze nieuwe matrassen.

Buitengewoon goed!

Een heel goede begeleiding wanneer je een aankoop doet. Alle aandacht. Men weet heel goed uitleg te geven over het product. Goede kennis van zaken. Een uitstekende organisatie. Een uitmuntende planning. Het kan niet beter.

Attent, persoonlijk, wil de klant echt leren kennen om zo passende kwaliteit te kunnen leveren.

Paar jaar geleden al contact gehad en bed gekocht. Nu wederom teruggekomen als klant voor een tweede bed. Je wordt van a tot z begeleid, er is sprake van goede klantbinding, bed is uiteraard top, dekbed idem, hoezen en lakens prachtig. Het heeft een aardig prijskaartje maar super tevreden elke nacht.

Goede service en prettig personeel

Fijne en duidelijke uitleg van een prima bed met.een zeer hoge kwaliteit, voor een ieder aanbevolen!!

Goede service en vriendelijk personeel

Omdat we gingen verhuizen en een nieuw bed en een inbouwkast nodig hadden, kwamen we via het wekelijkse plaatselijke krantje bij De Suite terecht. Vriendelijk personeel en het bed en de inbouwkast werden in overleg en op het afgesproken tijdstip geleverd. Ook het bedlinnen hebben we via De Suite besteld en is heel mooi. Wij waren zo enthousiast dat er ook nog een stoel met trilmogelijkheden is aangeschaft. Alles was in orde.

Erg goede service- meedenkend in klantwens en heerlijk bed

Wij zijn erg goed geholpen bij de aanschaf van ons bed; zowel in matraskeuze als materiaalgebruik en after sales service. Het personeel is zeer deskundig, vriendelijk en altijd bereid om extra vragen te beantwoorden. En uiteraard een heerlijk bed!

Ik ben door De Suite zeer goed geadviseerd en geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe matras. Er is goed naar mijn verhaal en behoeften geluisterd en een passende matras gemaakt, waar ik nu na bijna een jaar nog steeds erg blij mee ben. De service van De Suite bestaat uit persoonlijke aandacht, en voldoende tijd om te onderzoeken wat er nodig is. Na aanschaf en het uitproberen van de matras gedurende de eerste maanden werd er goed navraag gedaan of het beviel. Zou dat niet (helemaal) het geval zijn geweest dan zou er naar een oplossing gezocht zijn. Alles op basis van vertrouwen en vriendelijkheid. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik dan ook zeer goed. Ik beveel De Suite van harte aan!

Uitstekend!

Fantastisch geholpen en geadviseerd. Vriendelijk en deskundig personeel. Alles is zeer naar wens verlopen. We genieten er iedere dag van!

Kwaliteit en goeie service!

Hulpvaardig, persoonlijk, zorg op maat, meedenkend met je eigen wensen.

Correct advies gekregen en niet opdringerig

Onze ervaring met De Suite bij de aanschaf van ons nieuwe bed is fantastisch !! Correct geholpen bij het maken van onze keus, goed advies gekregen Bij aflevering ook alles keurig gemonteerd en het oude bed meegenomen inclusief alle verpakkings materiaal . Wij zullen de suite zeker aanbevelen bij mensen waarvan we weten dat zij op zoek zijn naar een nieuw bed . Inmiddels zijn al meer mensen uit onze omgeving bij de suite geweest.

Zeer goed service en echt kennis van bedden

Ik heb de ervaring met De Suite als zeer prettig ervaren ,zelfs de aftersale is top . Je betaald wel veel maar het is het meer dan waard .

Professioneel, deskundig en eerlijk advies

Casper heeft ons fantastisch geholpen aan een nieuw bed, hocker en kasten in onze slaapkamer. Zodra er problemen ontstaan (zoals bij de montage van ons bed) wordt er direct gezocht naar een andere oplossing. Casper heeft ons een professioneel, deskundig en eerlijk advies gegeven. Wij zijn nog altijd erg tevreden met onze aanschaf dankzij zijn advies. Bedankt!

Door de professionele, niet dwingende begeleiding tot een zeer goede keuze kunnen komen

Daar ik reeds in het verleden positieve ervaring met daaraan gekoppeld een zeer goede keuze, heb ik me wederom tot de Suite gewend. Ik ben door Bart goed begeleid om tot een juiste keuze te komen van de inrichting van mijn slaapkamer. Bijzonder dat ik moest aangeven wat ik intact wilde laten en wat ik wilde veranderen. Door de goede toon en het vakkundige advies van Bart heb ik besloten een hoog-laag bed met FPS-technologie aan te schaffen. Inmiddels geniet ik hier iedere avond en ochtend van door een programma te kiezen waaraan ik op dat moment behoefte heb. Het behangen en schilderen van mijn appartement is door het inschakelen van de firma Admiraal bewonderenswaardig professioneel gedaan. Zowel de medewerkers van De Suite als van de firma Admiraal waren prettige, vakkundige en meedenkende mensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als wij advies mogen geven aan een ander, zouden we zeker jullie adviseren. Geen rug en nek klachten meer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ongelooflijk tevreden over de gastvrijheid, service, producten en diensten die De Suite levert. Vandaar dat we al meer dan 7 jaar een zeer tevreden klant zijn. Er is bijna geen ruimte in ons huis waar de Suite nog niet geleverd heeft. Laatste maand nog een super mooi bureau en kastenwand geleverd van olijfhout voor onze meervoudig gehandicapte dochter. Super mooi gemaakt en gemonteerd. Zowel onze dochter als wij zijn er heel erg blij mee. Ik geef ze voor alles een 9 en net geen 10 om de Suite een uitdaging te geven om ze zich te blijven verbeteren. Ga zo door.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn over ALLES zeer tevreden. Zowel, kennis , vakmanschap als ook de bezorging van het geheel. Nogmaals onze complimenten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hierbij wil ik dank zeggen voor de geweldige service die ik mocht ontvangen van de Suite. Het personeel was zeer beleefd en bekwaam. Ik ben zeer content met het bed, het slaapt heerlijk. Nogmaals dank voor de uitstekende service.

Zuidplaspolderweg 11

2841DC Moordrecht