Geen standaard matras maar een perfect stukje maatwerk.

Na 10 jaar was het weer tijd voor een nieuwe matras. Natuurlijk zijn er enorm veel keuzes en categorieën waarop je een aankoop moet baseren. Bij de Suite krijg je gepersonaliseerde informatie en wordt veel aandacht geschonken aan jouw wensen. Dus juiste keuzes maken wordt dan een stuk makkelijker. Inmiddels heb ik de matras enkele weken in huis en ben er zeer tevreden over.

Onze aankoop bij de Suite was in alle opzichten uitstekend

We waren toe aan een nieuw bed. Op advies van onze fysiotherapeut bij De Suite gaan kijken. De ontvangst en informatie was keurig, zakelijk en to the point. Ze hebben veel kennis in huis en combineren dat met een goed luisterend oor. Prima ingrediënten om te komen tot een goede en afgewogen keuze. De aflevering was perfect, correcte knullen hebben alles keurig geïnstalleerd en netjes opgeruimd. Aan de nieuwe matras moet je uiteraard wennen, maar dat komt ook goed. De after-sale belangstelling van De Suite is tekenend voor hun wijze van werken. Kortom: helemaal top.

Familie bedrijf met goede service

Intussen al jaren klant bij "de SUITE " voorheen ( Global ) die vanuit het Goudse die onder aan de Goejanverwelledijk was gevestigd. En zal voor vele Gouwenaars wel bekend zijn. Door de klantvriendelijke en meedenkende aanpak gaf het ons samen een goed gevoel. Onze eerste matrassen kwamen nog uit Gouda, maar ja Global ging verhuizen naar Moordrecht en de naam werd gewijzigd in " SUITE". Het was wel even zoeken en onder de dorpsbewoners werden wij wegwijs gemaakt. Een familie bedrijf al jaren lang en de " oude " dhr Hofman legde wij onze vraag voor. Wij hebben al vele jaren (15 ) onze matrassen, moeten wij niet eens nieuwe kopen, waarop wij het antwoord kregen, heeft u last of ongemakken met u oude matrassen. Nou eigenlijk nog niet echt, maar ja na 15 jaar is het dan niet verstandig deze te vernieuwen. Dhr. Hofman antwoorden, als je geen klachten hebt slaap dan nog maar een tijdje op deze. Wie had dat kunnen dromen, dat hebben wij die nacht ook gedaan. Nu na 20 jaar later, ben ik inmiddels alleen en vond ik het nodig er toe over te gaan voor mijzelf een nieuw matras aan te schaffen. Voor het andere matras hadden ze een oplossing. Wij kunnen het andere matras op gelijk niveau maken, zodat u een mooier geheel krijgt. Zo gezegd zo gedaan, het geheel is mij dit heel goed bevallen. Een fijn bedrijf met goede kwaliteiten in huis. Een aanrader voor vele die net als ik graag uitgerust wilt opstaan. Slaap bijna als een prinses alleen nu nog er een echte prins bij vinden door de tijd. Warme groeten Elise Duijnstee uit Gouda.

Complimenten voor het keurige werk!

Een aantal jaren geleden kwamen wij bij de Suite terecht via een advertentie. Hans sliep al jaren heel slecht en we hadden al van alles geprobeerd: nieuwe bedbodems, diverse matrassen, andere kussens. Bij de Suite neemt men alle tijd voor je en luistert men heel goed naar je. Deze aanpak sprak ons aan. Bart dacht heel goed mee, droeg mogelijke oplossingen aan. Destijds hebben we nieuwe matrassen gekocht afgesteld op onze eigen behoefte. Aangezien we daar heel tevreden over waren, was de keuze snel gemaakt om naar de Suite terug te gaan toen de slaapkamer toe was aan een totale opknapbeurt. Bart heeft ons in het hele ontwerp proces meegenomen, met veel geduld. Behalve dat de kamer nu werkelijk een suite is geworden, zijn we ook heel blij met onze nieuwe matrassen. Als rugpatient kan Hans makkelijker draaien in bed en de stabiliteit van zijn wervelkolom blijft gehandhaafd. Het bed van Jacobi is voorzien van het FPS systeem. Door dit iedere dag te gebruiken zijn haar spieren meer ontspannen en slaapt zij rustiger. Het scala aan programma’s van het FPS systeem biedt diverse mogelijkheden van ontspanning en daardoor kunnen klachten verlicht worden. Wij raden de Suite zeker aan. Mede door feit dat het een Nederlands familiebedrijf is en zij veel gebruik maken van Nederlandse toeleveranciers. Eveneens willen wij de monteurs complimenteren voor hun keurige werk, zeker in deze bijzondere corona tijd.

Zeer goede afhandeling van een te vervangen onderdeel

Wij hadden een hoog/laag bed overgenomen. Daarvan ging een onderdeel kapot per ongeluk. Ondanks dat wij het bed niet zelf hadden gekocht bij De Suite, werd het toch kosteloos naar ons opgestuurd . Zeer goede behandeling en we zijn heel erg tevreden over deze winkel.

Maatwerk me goede service

Wij wilde een bed van 220 breed en elektrisch verstelbaar. Dit was nergens in een standaard leveringsprogramma te vinden maar voor de Suite geen enkel probleem om op maat te maken. Door de persoonlijke benadering en service van de suite hebben we nu een heerlijk breed en comfortabel bed!

Ge-wel-dig

Wij slapen in Nederland al jaren op een laag waterbed. Voor Ons huis in Spanje hebben wij twee bedden laten maken, lekker hoog. We slapen daar zo buitengewoon goed op het zelf op kleur gekozen bed dat we na 1 july 2020 gauw weer teruggaan. Wim heeft het bed bijna twee jaar geleden helemaal in krimp folie verpakt aan de verhuizer geleverd en ik heb alleen maar de wieltjes erop hoeven te zetten. Alles was top voorgeboord en voorbereid. Wat een vakmanschap. Als het waterbed in Nederland eruit gaat weten wij de Suite weer te vinden! Dit is een top bedrijf! Reinier

Na vele jaren nog steeds bij met ons houten bed

Vele jaren geleden heeft de Suite een bed op maat voor mijn vrouw en mij gemaakt. Een houten bed met allerlei leuke zaken. Zo kunnen zowel het hoofd- en het voeteneinde in verschillende standen worden gezet. Ook is het bed verrijdbaar. Perfect afgewerkt en zeker zo belangrijk prima in onze slaapkamer gezet. En het belangrijkste is, het is heerlijk slapen in dit bed. Onlangs ging er iets kapot. de Suite kende ons ( bed ) nog na al die jaren en stuurde het noodzakelijke onderdeel meteen op ( wij wonen inmiddels in Cuijk) met een heldere uitleg over de montage. Zo gemaakt. Geen kosten aan verbonden. Wat een service, geweldig.

Vele jaren waren wij enthousiaste liefhebbers van ons waterbed. Echter, onlangs moesten de matrassen vervangen worden. Gezien onze leeftijd besloten we over te stappen op een andere vorm van slaapcomfort. Bij de Suite was er de mogelijkheid matrassen op maat te laten ontwerpen. Na de overstap waren we verrast zo snel gewend te zijn aan dit toch wel heel ander soort matras. Eigenlijk zijn we gewoon enthousiast. Alie

Top service

Onze ervaringen met De Suite zijn echt goed en vanuit die ervaringen deel ik dit graag op dit platform. Het zegt al iets als wij op verjaardagen en feesten over De Suite vertellen. Service staat voorop en dat is een fijne beleving, je wordt op je gemak gesteld en ze luisteren goed naar je wensen. Ook twee jaar na aankoop hebben wij de beste service gekregen, ook in dit verhaal werd er goed geluisterd en meteen actie ondernomen. Ik raad De Suite iedereen aan, dus mocht je op zoek zijn naar een bed of kast, ga eens langs bij De Suite en ik weet zeker dat je goed geholpen wordt! Mvg Jos

Wat een weldaad

Een cool design bed met tegelijkertijd een warme uitstraling, waar je al blij van word als je de kamer inloopt. Maak nu een ruim half jaar gebruik van de FPS technologie, hoe bijzonder, even wennen, maar het resultaat is verbluffend: opgezette benen na een lange vliegreis verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook de overige programma's zijn een ware weldaad! De goede service bij het uitzoeken en afleveren voelen als natuurlijk en vanzelfsprekend

Fijne service.

12 jaar geleden heb ik mijn 1e bed bij De Suite gekocht. Omdat ik toen al enorm tevreden was heb ik sinds vorig jaar opnieuw daar weer een bed gekocht. Na een aantal maanden (ook vanwege rug- en heupklachten) vond ik het matras te hard. Gebeld met De Suite, het probleem voorgelegd, en er zou een dun topmatras voor mij gemaakt worden. Op de vraag wat de kosten ongeveer zouden worden kreeg ik als antwoord; 'wij vinden het vervelend dat u niet lekker ligt en willen dit graag oplossen. Wij vinden het veel belangrijker als u ons over enige tijd belt met de mededeling dat u weer lekker slaapt." Zo gezegd zo gedaan. Het matras ligt weer heerlijk en heb dit gemeld bij Kasper. Ik vroeg hem weer wat de kosten waren maar daar was geen sprake van. Hij vroeg wel of ik een review wilde schrijven, Volgende week laat ik een lekkere taart bezorgen Nogmaals heel hartelijk dank voor de fijne service! Met een groet Ineke

Geweldig!!

Wij hebben nu alweer 10 jaar geleden een bed bij de Suite gekocht (destijds was hun naam Global). In het begin natuurlijk, zoals veel mensen, bij veel bekende bedden specialisten in Nederland geweest, maar uiteindelijk via vrienden van ons bij de Suite in Moordrecht uitgekomen. Na een goed en lang gesprek over slapen, bedden, kussens en dekbed, maar ook over ons fysieke gestel. Zijn we tot een heerlijk bed gekomen waar je elke dag uitgerust in wakker wordt. Het is en blijft een uitgave.....maar als je nachtrust beter wordt en fysieke klachten wegblijven bewijst het bed iedere dag zijn waarde. Ook wij hebben al meerdere familie en vrienden naar deze winkel doorverwezen en ook zij hebben dezelfde ervaringen. De Suite is gewoon een aanrader! Marleen

Geweldige begeleiding bij het kiezen van bed.

Onze ervaring is buitengewoon positief. Deskundige hulp, we hebben een aantal bedden uitgebreid uitgeprobeerd, uiteindelijk uitgekomen op twee verschillende matrassen, die van mij met massage. Wel duur, maar heerlijk met verschillende massagetechnieken. Omdat ik het altijd koud heb, is mijn dekbed aan de onderzijde meer gevuld dan de bovenkant, zodat ik het niet meer koud heb. Mijn man heeft na hartoperatie moeite met het liggen op linkerzijde, met extra of minder extra vulling op diverse plaatsen is ook dat verholpen. We slapen echt heerlijk. Ook heel fijn is, dat onze bedden met de afstandsbediening omhoog kunnen, en uit elkaar, zodat je niet meer hoeft te bukken bij het opmaken en verschonen van de bedden. Je staat dus tussen de beide bedden in. Al met al, een geweldig familiebedrijf, ik kan iedereen aanraden, daar eens een kijkje te gaan nemen. Mevr.Jenner

Goede kwaliteit en service

Wij zijn super blij met ons bed ombouw. Netjes afgewerkt.

Ouderwets vakmanschap, service en inzet met hart en ziel. Uitstekend!

Nadat mijn echtgenoot een herseninfarct met alle gevolgen vandien heeft doorgemaakt was het nodig een hoog-laagbed aan te schaffen. Wij zijn prima voorgelicht over alle mogelijkheden. Geen moeite was teveel. Er werd alles aangedaan de bedden snel te leveren en na het installeren werden de bedden zelfs voor ons opgemaakt. Fantastische ervaring.

kwaliteit en uitstraling op maat

Vijf jaar geleden hebben mijn partner en ik een bed gekocht bij De Suite, met bijzondere stoffen bekleding die past in onze slaapkamer. Allebei een andere bodem en ander matras, zodanig gemaakt dat we op gelijke hoogte liggen met aan elkaar geritste matrassen. Al die jaren heerlijk geslapen; niet langer was een 5-sterren-hotelbed comfortabeler dan mijn eigen bed. Nu ben ik veel afgevallen en ligt mijn matras niet lekker meer. Ik ben vandaag uitstekend geadviseerd over de mogelijkheden om e.e.a. aan te passen. Als ik kies voor de oplossing van een nieuw matras, wordt dat zodanig gemaakt dat mijn partner en ik weer op gelijke hoogte liggen en onze matrassen weer aan elkaar gemaakt kunnen worden. Uitstekende advisering gehad over verschillende opties en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Slaap al 15 jaar op deze matrassen en nu weer een heerlijke nieuwe.

Al sinds mijn 15e heb ik op een van deze matrassen geslapen. Na een korte periode op een Ikea bed en een zere rug toch maar weer een bed bij de suite uitgezocht! Inmiddels ons nieuwe matras ontvangen en ik slaap weer op wolkjes. De pijn in mijn rug verdwijnt weer als sneeuw onder de zon. Ik word weer uitgerust wakker. Bedankt!

Goede service en vriendelijk

Goede kwaliteit en service

Goede service, kwaliteit.

Er werd goed geluisterd en dat is voor de aankoop van een bed erg belangrijk. Doordat ik veel last heb van overprikkeling zoals geluid, licht, en drukte wil ik graag tot rust komen op een rustige plek. Onze slaapkamer met een bed met speciale functies waarbij ik weer totaal tot rust kan komen. FPS ontspanning technologie op basis van laag frequent geluid. Dat betekent dat ik op bed ga liggen een programma zoek voor ontspanning van bijvoorbeeld schouders, rug, nek of benen en dan tot rust kom. Erg blij mee en absoluut een aanrader.

Goede uitleg, snelle service. Nemen ruim de tijd!

Goed bed met mooie uitstraling

Deskundig advies gekregen bij aanschaf van ons nieuwe bed en helenaal conform afspraak geleverd, opgemaakt en wel!

Zeer vakkundig

Goed en eerlijk advies neemt goed de tijd vriendelijke benadering.mensen die hun vak echt verstaan. Echt aan te raden om deze zaak te bezoeken. Slaap alle vele jaren op hun matras met veel genoegen

Een topzaak !

Kort en bondig: Absolute TOP op alle gebied: van intitiele ontvangst, info, tot levering/ plaatsing en ook na-service. De optie hoog/laag voor het bed is ook een aanrader !

in één woord "MAGNIFIEK"

Voor ons nieuwe appartement hebben wij 2 slaapkamerkasten bij De Suite in Moordrecht gekocht. Het proces van ideevorming tot het definitieve ontwerp is door Bart Hofman uitstekend begeleid. De montage is door eigen personeel van De Suite voortreffelijk uitgevoerd. Het resultaat is in één woord MAGNIFIEK.

Zuidplaspolderweg 11

2841DC Moordrecht