Geweldig, snel en correct!!
Goed bedrijf !
Vorig jaar bij mijn moeder een trap lift geplaatst daar heeft zij heel veel plezier van gehad.Volgens afspraak woensdag gedemonteerd en wederom kwam Erik Smienk zijn afspraken na. Perfect. Bedankt voor de perfecte service.
de traplift is heel netjes en snel geplaatst, helemaal tevreden
accurater communiceren met de klant. Overeenkomstig contract één week na aangaan contract de klant op de hoogte stellen van montagedatum. De klant vervolgens zeker een week voor montagedatum berichten omtrent tijdstip van montage en of deze ook doorgaat. In mijn geval namelijk beide niet gebeurd.
Beste, Onze excuses dat de communicatie niet is verlopen zoals u dit van ons had mogen verwachten. We doen onze uiterste best om de hoogst mogelijke service aan onze klanten te bieden. Helaas is dat deze keer niet gelukt. We zijn blij dat u wel erg tevreden met de traplift bent! Met vriendelijke groet, Elly, Team Klantenservice
Wij zijn heel tevreden. Keurig personeel.
Prima!
Vanaf het eerste contact voortvarend te werk gegaan en afspraken nagekomen. Deskundig installatie door prettig personeel en goede uitleg van gebruik.
Heel positief!
De monteurs waren beleefd en leken mij deskundig. Echter de uitleg ging voor mij te vlug. Meer tijd nemen voor uitleg en oefenen. Ben bijna 80 en slecht horend, het ging voor mij te snel.
Keurig werk!
Contacten met uw adviseur, daarna met de man die de trap met fotocamera en computer heeft opgemeten en dan tot slot met de monteurs waren buitengewoon aangenaam. Allen gaven blijk van deskundigheid. De trap is gemonteerd en werkt tot nu toe goed.
De oplossing van een groot probleem. Ik kan weer naar de slaapkamer. Op de bovenverdieping, prima gedaan
Snelle levering en snelle montage. Vakwerk. We hebben al uitgebreid van de traplift genoten. Gezien ook de kosten (betaalbaar) loont het om zelf een traplift te kopen, zodra het traplopen wat moeilijker wordt.
Vriendelijk en deskundig personeel. Smienktrapliften brengt je in de wolken! Ben heel tevreden.
Het bovenstaande "Ja" behoeft enige nuancering. De zakelijke contacten verliepen prettig en correct. De montage verliep keurig. Wel blijft voor ons de vraag: "Hoe slecht moeten de trapliften van Smienk zijn als voor een service contract van 5 jaar meer dan 35 % van de aankoopsom moet worden betaald??" En dat een dergelijk contract in uw folder "standaard 5 jaar garantie" heet is wel bijzonder kwalijk. Uw eis dat de traplift na montage gelijk diende te worden betaald hebben wij niet ervaren als een teken van vertrouwen.
Beste F.J. Fijn dat u tevreden bent met de traplift. Om de veiligheid en het comfort van uw traplift te kunnen blijven waarborgen, is het belangrijk dat uw traplift een jaarlijkse onderhoudsbeurt krijgt. Wanneer de lift niet jaarlijks wordt onderhouden kunnen wij de juiste werking van de traplift niet blijven garanderen. Daarom stellen wij het jaarlijks onderhouden van uw traplift als eis om aanspraak te kunnen maken op de 5 jaar garantie. Dit onderhoud kunt u regelen door middel van een servicecontract. U weet dan van tevoren waar u qua kosten rekening mee kunt houden. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk een losse onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Het voordeel van een servicecontract is dat u naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt ook extra service krijgt in bijvoorbeeld de avonden en weekenden. Alle vragen met betrekking tot service en onderhoud kunt u ook lezen op onze klantenservice pagina; https://www.smienktrapliften.nl/klantenservice/ Mocht u nog vragen hebben over onze service of garantie, wij staan 24/7 voor u klaar. U kunt ons bereiken op 0341-768071. Met vriendelijke groet, Anne, Team klantenservice.
Zeer vlotte reactie op offerte aanvraag. Duidelijke prijsstelling. Vriendelijk, deskundig personeel.
Aanvankelijk kon onze traplift niet op de geplande datum worden geplaatst. Gelukkig is dat nu sinds gisteren wel het geval en staat hij er mooi bij.
Buitengewoon kundige mensen. Prima inlichting en zeer vakbekwame monteurs. Alles correct tot in de puntjes.
Alles prima verlopen zoals afgesproken. Prijs heb geen info van andere leveranciers. Smienk is ok.
keurige afhandeling ,duidelijke uitleg.geen rommel. wij zijn zeer tevreden.
Wij hebben een traplift verkocht aan Smienk en door hen laten verwijderen. Vriendelijk personeel. Snelle service. Maar houdt er rekening mee als je een traplift verkoopt dat je er zeer weinig voor terug krijgt.
In de beginnen ging het wat stroefjes, maar is nu naar tevredenheid geplaatst.
Helaas 2x montueur erbij moeten halen de eerste 2 dagen agv levering door levering foutief onderdeel. Is prima en snel opgelost!