Vier dagen na het opmeten door de adviseur is de traplift al geplaatst. We zijn geholpen door zeer vriendelijke medewerkers. De lift is netjes geïnstalleerd en werkt goed.
RESUMÉ : Geeft ons een veilig gevoel bij jullie onze aanschaf te hebben gedaan
Netjes Goed materiaal Vriendelijke monteur en verkoper. Goede uitleg en goed afgeleverd
er is keurig gewerkt ons de lift laten gebruiken alles naar wens stofzuigeren vergeten maat let op geen klacht wand datn kunnen wij zelf ook groeten familie huisman nieuw beijerland uw prijs washoger als 123 dronte maar wel gegund
Maandag komt er een verkoper langs om advies en technische maatregelen te doen. Woensdag komt een monteur die binnen 2 uur de traplift monteert. Dus een onderneming waarmee je afspraken kan maken. Bravo!!!
Het is allemaal goed verlopen de trap lift doet het goed
Goed geadviseerd met een duidelijke uitleg over het verkoopproces van een 2e hands lift. Na aanschaf binnen 3 weken geleverd. En nog keurig gemonteerd ook door een vakman/monteur. Nu gaan gebruiken en dan later nog eens beoordelen.
Afspraak gemaakt voor mijn moeder. Na inmeten, goed advies en nette offerte waarover direct tot overeenstemming kom worden gekomen. Beloofde bevestigingen en korte levertijd ook gerealiseerd en nette montage uitgevoerd waar mijn moeder blij van is geworden.
Goede uitleg, snelle service, mooi geïnstalleerd,heel blij mee, bedankt voor alles ,
Op de afgesproken tijd is de monteur bij ons gekomen en heeft in z'n eentje de complete rails vervangen. Doordat wij een onderhoudscontract hebben zijn er geen kosten voor het vervangen van de rails gerekend. Een prettige bijkomstigheid.
Prima gegaan prima product
Ik heb voor mijn ouders e.e.a. in gang gezet en uiteindelijk een gebruikte traplift aangekocht. Installatie verliep snel en monteur werkte schoon, alles netjes achtergelaten. Ook de nazorg betreft uitleg en demonstratie verliep boven verwachting....ik hoop dat ze nog jaren gebruik kunnen maken van de traplift.
Bellen, afspraak maken en binnen 3 dagen is alles geregeld.
Snelle goede service
De traplift werd keurig op tijd afgeleverd en geplaatst en ziet er goed uit. Er was ook gelegenheid om met de monteur te overleggen over kleine aanpassingen. Voor zover ben ik zeer tevreden.
Vertegenwoordiger was uiterst correct en heeft een goed advies gegeven omtrent het merk traplift. Kreeg daarna binnen 2 dagen ook een offerte thuis. Akkoord gegaan. Dezelfde dag een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Zou 6 weken duren, maar na een maand reeds geplaatst. Zeer nette monteur die netjes werkte en een uitgebreide uitleg gaf over de werking van de traplift.
Professionaliteit / snelheid / kwaliteit
Alleen aantal uren snap ik niet
De traplift is gereviseerd omdat deze overgenomen is van de buren en daardoor is er weer een garantie van 1 jaar
Het heeft een poosje geduurd, voordat de traplift kon worden geïnstalleerd. De lift moest langs de binnenzijde van de trap lopen i.v.m. de grote schoenmaat van andere huisgenoten c.q. bezoekers. Na enkele proefplaatsingen die niet het gewenste resultaat hadden, meldde de fa. Smienk, dan de rail nieuw te leveren, zonder meerkosten.
vanaf eerste contactperfect geholpen
prettig 1e contact. uitgebreide opmeetsessie ivm moeilijkheidsgraad in ons huis. vandaag geplaatst: aardige nette competente jonge monteurs. in 2 uur klaar!! bijna geen herrie of rommel. prima en duidelijke uitleg. testritten: ok!! uitvoering zelfs mooier dan wij verwachtten! ook qua overblijvende loopruimte in onze gang en op de trap zelf. een absolute 10 voor Smienk!!!
Aardige en professionele monteurs
Waar andere leveranciers problemen zagen, zag Smienk liften een oplossing. Het was snel en netjes geregeld.