Jammer dat mijn trap zo krap is, dat er niemand meer langs de traplift kan lopen. Daardoor heb ik grote moeite met het vervoer van grotere zaken. Bovendien gaat het (personen)vervoer met de traplift wel heel langzaam. Maar ik heb nog een veel groter probleem: een logé van 175 kilo (!!!) kan niet meer naar boven toe, omdat hij zich ook niet lopend langs de traplift kan wurmen. HOE LOS IK DAT OP? Ik hoop op een antwoord van u. Met vriendelijke groet, N. Smeenk-Enserink
Een hele smalle trap in combinatie met een traplift en andere traplopers is altijd lastig inderdaad! Bij het adviseren heeft de adviseur samen met u gekeken naar hoe we de traplift zo goed mogelijk voor u als gebruiker konden plaatsen. Als het mogelijk is, wordt altijd voor een lift gekozen die zo min mogelijk plek inneemt op de trap. Maar het kan inderdaad zijn dat traplopen door de traplift lastiger wordt voor anderen, zeker als die wat forser zijn. Er is niet zoveel aan te doen, helaas! We zouden graag een ander antwoord geven, maar dat is er niet. Het enige dat we nog kunnen suggereren - maar dat had u misschien zelf ook al bedacht - is dat u grotere dingen die u de trap op of af wilt vervoeren, op de traplift zet en zo verplaatst. De lift die u heeft is geschikt voor personen tot 125 kg. Dat is de standaard uitvoering. We hebben ze ook voor mensen die zwaarder zijn, maar het is de vraag of dat past op uw trap. De snelheid is beperkt ivm, de veiligheid. Als u het idee heeft dat hij trager is geworden, dan kunt u het best even bellen met onze klantenservice. Hopelijk heeft u iets aan deze antwoorden, ook al lossen ze uw probleem niet op. Mocht u nog met ons willen overleggen, dan vragen wij u om ons te bellen op 0341 76 80 71, dan kunnen wij u meteen helpen.
Uitstekend en zeer snel gehandeld
Contact professionel, rapide et efficace. Travail soigné.
Vlot werk. Mooie prijs Aangenaam contact. Stipt.
Ik zou het aanbevelen omdat ze kwaliteit trap voldoende nagaan, maar ik zou er willen opdrukken om dan aan te geven dat er ter plaatse een laatste prijs/kwaliteitcheck gedaan wordt en dit een verandering kan meebrengen.
Na veel ellende meegemaakt te hebben, nu eindelijk de traplift gekregen die we wilden hebben.
Eerlijke verkoop, snelle plaatsing en keurig werk afgeleverd. 3 leveranciers laten komen maar deze stak er met kop en schouders bovenuit.
Contact was heel goed. Achteraf was het geen probleem om alsnog een kabelgoot te monteren.
Het contact was goed, de monteurs heel vriendelijk.
Het contact met Smienk was erg prettig en makkelijk. Alleen was er een miscommunicatie over hoe de lift geplaatst zou worden, die kwam verder in de woonkamer dan gedacht. De monteurs waren erg goed. Ik heb de traplift via de Wmo.
Maar, een 10 is voor God :)
Prima keuze gedaan.
met goede voor lichting hebben wij nu een mooie traplift om daar veel gebruik van te maken
Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe geleverde traplift, Na een zeer fijn telefonische gesprek komt er vrijblijvend een adviseur, langs die alles nog eens zeer vakkundig en op een normale manier gaat uitleggen ter plaatse. Na de mondelinge opdracht ontvang je alle duidelijk en nodige formulieren die je na ondertekening moet opsturen als hoofd opdracht. na ca; 10 dagen krijg je een telefoontje wanneer ze kunnen komen en vul je de plaatsing datum in en de tijd hoe laat ze komen. Op de afgesproken datum wordt je in de voormiddag gebeld door de monteur dat hij onderweg is en op tijd bij de klant is. Wij zijn zeer tevreden over de monteur die bij ons de traplift heeft gemonteerd, goed en netjes nogmaals super. Met de groeten van Jan en Francien Heinst.
Keurig nette gebruikte traplift geplaatst tegen een goede prijs en heel netjes gewerkt.
Vlotte levering en goede informatie vooraf.En er is een prachtige traplift geleverd die helemaal past bij de situatie in ons huis.
2 aardige jongens,alleen jammer dat de afstand tussen muur en rail niet goed berekend was.Bij het uitproberen twee diepe groeven in de pas gestucte muur.Voor een opnieuw op geknapte traplift wel raar dat 1 poot beschadigd is en je zo het blanke staal ziet.
Beste Willem, Bedankt voor uw reactie. De levering van uw traplift was inderdaad niet volgens onze standaarden. Gelukkig hebben we de problemen inmiddels opgelost!
Dik tevreden over de demontage.
Heb mijn traplift laten verwijderen. Geert en Thomas zeer vriendelijk en behulpzaam.traplift vakkundig verwijderd op korte tijd. Alles gebeurde volgens afspraak. Over heel de lijn zeer tevreden
Super bedrijf keurige monteur en professionele verkoper. We hadden voor een gebruikte traplift gekozen en hij ziet er perfect uit. Heel erg tevreden!!!!
Mijn man en ik hebben veel plezier gehad van een Smienk traplift. Door de traplift heeft hij thuis kunnen blijven wonen, We waren behoorlijk in de kou gezet door de WMO; Mevr. uw man heeft geen recht op een traplift, want de woning is niet aangepast. U moet eerst maar verhuizen naar een aangepaste woning????? Smienk bood ons gelukkig een 2e hands zeer betaalbare traplift en mijn man heeft naar eigen wens thuis kunnen blijven wonen tot zijn overlijden. Ook heel fijn dat na zijn overlijden er haast werd gemaakt met het ophalen van de traplift en dat ik de beloofde 15% heb terug gekregen. Complimenten voor jullie bedrijf en jullie medewerkers!
Correct, afspraken nakomend, vlot & netjes gewerkt door de monteurs van Smienk. Natuurlijk niet de hoofdprijs terug gekregen voor de ‘oude’ ouderlijke traplift. Maar gewoon realistisch en eerlijk bod gekregen. Prima bedrijf!
Vanaf het eerste contact tot en met het opzeggen van de traplift (wegens verhuizing naar een gelijkvloers appartement) hebben we de service en informatie als zeer klantvriendelijk ervaren. Voor de jaarlijkse servicebeurten werd de tijd genomen, de informatie was duidelijk en zorgde niet voor (onaangename) verrassingen; dat geldt ook voor de terugkoopregeling. (Service)monteurs correct, beleefd en vriendelijk. Heel erg prettig. Geen 'auto'verkopers. De traplift heeft gedurende de hele looptijd (4,5 jaar) prima gefunctioneerd.
Het plaatsen van de traplift was snel en prima voor elkaar.