Vlot en duidelijke afhandeling
Zeer vriendelijk en goed
Snel en efficiënt geplaatst.
Ik ben zeer tevreden over het afgeleverde werk ; de uitvoerder van het werk was vakbekwaam en netjes en heeft een correct stuk werk afgeleverd. Compliment !
Ze hadden niet bij gezegt dat er afstand bediening bij zat dat moet ik zelf nog installeren
Traplift netjes geplaatst, en een goede uitleg gekregen.
Bestellen en opmeten ging perfect. Vandaag geïnstalleerd door 2 heel sympathieke monteurs. Ziet er keuring uit en ben er erg blij mee. Ik ben voorbereid op de toekomst.
Monteur was vriendelijk en deskundig.
Snelle correcte plaatsing. De monteur was keurig op tijd nadat hij een half uur van te voren gebeld had. Samen de situatie besproken en alles is netjes gemonteerd en geen rommel super.
De monteur was heel vriendelijk en bekwaam. Prachtige traplift.
Mijn ouders garden met spoed een traplift nodig. Na een belletje naar Smienk, kwam de volgende dag al een adviseur langs, die goed advies gaf over de mogelijkheden bij de niet standaard trap van mijn ouders en de noodzaak van het snel plaatsen goed begreep en binnen een week kon de traplift al worden geplaatst, hiervoor kwam een vriendelijke monteur langs die binnen 2.5 uur de traplift had gemonteerd. Mijn complimenten voor de goede service gedurende het hele proces. Mijn ouders zijn erg blij hiermee!
Door een ongeluk had ik snel een traplift nodig. Binnen 3 dagen na opmeten werd de traplift al geplaatst. Wat een service. Monteurs Arnold en Brayen bedankt voor alle hulp. Super blij dat ik gekozen heb voor Smienktrapliften Ageeth Andrea Wormerveer
Advies van verkoper gaf de doorslag(jullie waren niet de goedkoopste) Monteur ook keurig prettig in omgang naam vergeten (klojo of iets dergelijks) Keurig uitgelegd en alles schoon achtergelaten Top uitvoering
Uitstekende voorlichting. Rustige, vakkundige en schone montage.
Happy met de steeds geleverde service
Deze monteur is erg beleefd en hulpvaardig. Denkt mee in oplossingen en is uitermate vriendelijk.
Snelle bediening Correct werk Vriendelijk Alles OK
Zeer vriendelijk geholpen en gemonteerd.
Prima indruk van het bedrijf. Vriendelijke monteurs, adviseur en kantoormensen. Een echte aanrader.
Binnen één dag na aanvraag al een persoonlijke reactie, binnen één week opmeting en offerte en daarna binnen twee weken levering. Alles met persoonlijke vriendelijkheid!
Jammer genoeg bracht onze lift niet veel op, maar we werden vriendelijk geholpen!
Vriendelijk, snel
Zeer goede ervaring !
Na eerst zelf er aan gewerkt te hebben, is uiteindelijk alles uitgegeven aan firma Smienk. Na enkele uren was het karwei geklaard en ben ik uiterst tevreden in het resultaat. Toppy
Na het overlijden van mijn schoonmoeder zaten we met de traplift. Smienk reageerde snel, bood een adequate vergoeding en kwam alle afspraken netjes na. Aanbevolen.